sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P40 Lite

In Mei 2020 werd de Huawei P40 Lite wereldwijd vrijgegeven en de eerste exemplaren waren verkrijgbaar in Zuid-Afrika. Uiteraard zonder telefoonhoesje, waardoor deze zeker wordt aangeraden! Waar Huawei met de Y-series om budgetgerichte telefoons bekend staat, zijn de P-series vaak gericht op een iets hoger segment. Met de P40 Lite heeft Huawei als doel om het middensegment aan te spreken door een gemiddelde verkoopprijs in acht te nemen van zo’n 260 euro. Alsnog een flinke prijs en daarom wordt een telefoonhoesje ter bescherming zeker aangeraden. Om te aanschouwen hoe de telefoon zou aanslaan bij het grote publiek werd deze eerder vrijgegeven als de andere Huawei P40 toestellen. Met specificaties als een 6.4 OLED beeldscherm, 48 MP hoofdcamera en 40W snellader zijn de verwachtingen in ieder geval hoog gespannen. Een hoesje is daarom zeker op zijn plaats en wacht daar ook zeker niet langer mee. Zeker gezien de 40W snellader welke ideaal is om te gebruiken wanneer de telefoon zo goed als leeg is aangezien de batterij binnen één uur bijna volledig opgeladen wordt. Een indrukkwekkende prestatie en ideaal wanneer de telefoon hard nodig is. Bijvoorbeeld als notities voor een zakelijk gesprek in de telefoon zijn opgeslagen. Of als een belangrijk WhatsApp berichtje elk moment binnen kan komen. Wat dat betreft is de 40W snellader een absoluut pluspunt en verdient de Huawei P40 Lite hierdoor zeker een hoesje!

De hoofdcamera werkt samen met Ultra Clarify-functie

Over het algemeen is de fotocamera een sterk punt van Huawei toestellen en de P40 Lite doet hier zeker niet voor onder met de 48 MP hoofdcamera. De hoofdcamera wordt ondersteund door een F/ 1.8 diafragma welke de lichthoeveelheid naar de lens toe kan sturen. Hierdoor wordt de lichtinval afgestemd op de situatie en kunnen foto’s met de best mogelijke lichtstructuur gemaakt worden. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats. Waar bij veel merken fotohulpmiddelen aan betere foto’s bijdrage, leveren de standaardinstellingen bij de Huawei P40 Lite al foto’s van hoogwaardige kwaliteit op. Kijkend naar kleurstructuren, lichtinval en natuurlijke balans zijn foto’s van hoog niveau en portretwaardig. De 48MP hoofdcamera en het diafragma leveren dus fraaie foto’s af en een telefoonhoesje is hierdoor zeker op zijn plaats. Interessant is hierbij dat de Ultra Clarify-functie extra mogelijkheden biedt door in een hoge resolutie-modus een aantal foto’s in enkele seconden te maken. Deze foto’s worden vervolgens gecombineerd met behulp van kunstmatige intelligentie tot één uitgebalanceerde foto van 6 MB. Ter vergelijking: een gemiddelde foto op mobiel is zo’n 3,6 MB. De Huawei P40 Lite biedt dus de mogelijkheid om uitgebalanceerde foto’s van uitzonderlijke kwaliteit te maken met de Ultra Clarify-functie. Wacht daarom niet langer en bescherm deze sterke fotocamera met een hoesje! Bij een val kan de camera ongelukkig terecht komen en zullen foto’s nooit meer zo fraai gemaakt worden als voorheen mogelijk was!

Kleine inkepingen om uitglijders te bedwingen

Duidelijk is dat de Huawei P40 Lite hoogwaardig werk verricht en het design sluit hier naadloos op aan met een hoogwaardige en sterke constructie. Het design is met 183 gram misschien niet super licht, maar het fraaie design compenseert dit ruimschoots vanwege de kleine inkepingen bij het aluminium frame. Deze inkepingen zorgen voor een stevige grip en hierdoor neemt de kans op een ongelukkige uitglijder af. Uiteraard blijft het glazen materiaal van de Huawei P40 Lite wel glad en wordt een telefoonhoesje daarom ten alle tijden aangeraden. Wacht niet langer en bescherm deze super telefoon daarom met een hoesje. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P40 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P40 Lite E hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P40 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies