sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 5  Bezig met laden...
   1  2 3 4 5  

Telefoonhoesjes - iPhone 8

De Apple iPhone 8 is smal, snel en heeft veel weg van de iPhone 7. De iPhone 8 is bijvoorbeeld net zo groot en heeft hetzelfde design als de iPhone 7. Ook hebben beide toestellen een 12 megapixel camera en TouchID. Maar toch verschillen de iPhone 7 en 8 wel degelijk van elkaar! Waar de iPhone 7 een HDR heeft, heeft de iPhone 8 een automatische HDR. HDR betekent High Dynamic Range en zorgt ervoor dat het mogelijk is om met de iPhone de beste belichting in te stellen voor het maken van foto's. Het grote voordeel van een automatische HDR is dat het toestel automatisch de beste belichting vaststelt voor het maken van foto's. Hierdoor maakt de iPhone 8 betere en scherpere foto's dan ooit tevoren in vergelijking met andere Apple-toestellen! Tevens maakt de iPhone 8 gebruik van Bluetooth 5.0 in plaats van Bluetooth 4.2 (zoals iPhone 7). Waar apparaten, zoals smarpthones of speakers, met Bluetooth 4.2 al snel verbinding met andere Bluetooth-toestellen kunnen maken, kan dit met Bluetooth 5.0 maar liefst twee keer sneller. Bovendien heeft Bluetooth 5.0 een bereik van 40 meter, waardoor het mogelijk is om twee apparaten op grotere afstanden met elkaar te verbinden dan met Bluetooth 4.2. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw smartphone in de keuken ligt en deze toch verbinding kan maken met de speakers in de tuin. Het grote voordeel hiervan is dat u een lekker muzieknummertje kunt afspelen en dat deze niet begint te haperen. Al met al heeft Apple de nodige technologische innovaties in de iPhone 8 verwerkt!

Bescherming voor uw innovatieve toestel

De iPhone 8 kan met recht een innovatief toestel genoemd worden, aangezien deze bijvoorbeeld draadloos kan opladen met Qi‑opladers. Een Qi‑oplader kan omschreven worden als een standaard, waarmee een smartphone opgeladen kan worden. Naast de mogelijkheid om de iPhone 8 draadloos op te laden, heeft het toestel ook een functie om snel op te laden. Met een adapter van 18 Watt of meer is het mogelijk om de iPhone 8 binnen 30 tot minstens 50% op te laden. Kortom: de iPhone 8 is een innovatief toestel met een groot scala aan functies. Vandaar dat goede bescherming van de iPhone 8 wel op zijn plaats is en een telefoonhoesje kan hier een flinke bijdrage aan leveren. Zonder telefoonhoesje kan het snel en plotseling afgelopen zijn met het plezier van uw innovatieve iPhone 8. Wanneer uw toestel bijvoorbeeld valt, bestaat de kans dat uw iPhone 8 krassen, barsten of zelfs hardware schade oploopt. Een iPhone 8 hoesje helpt om deze vervelende gevolgen te voorkomen! Daarom bieden wij voordelige hoesjes aan om uw kostbare iPhone 8 te beschermen. Kortom: voordelige bescherming om dure schade te voorkomen!

Originele telefoonhoesjes voor iPhone 8

Bij een smartphone draait het niet alleen om de juiste bescherming van het toestel. Het oog wilt ook wat en daar kan een origineel iPhone 8 hoesje een grote bijdrage aan leveren. In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende originele hoesjes, die het uiterlijk van uw toestel een flinke boost geven. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt ongetwijfeld een hoesje dat op uw wensen aansluit.

Kwaliteit en service

Bij Origineletelefoonhoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw smartphone zo lang mogelijk kunt beschermen! U betaalt bij ons geen verzendkosten voor uw iPhone 8 hoesje. Daarnaast wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden, indien voor 17:00 uur besteld! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze klantenservice via de contactpagina. Wij zullen de vragen of opmerkingen zo uitgebreid mogelijk behandelen! Al met al profiteert u bij Origineletelefoonhoesjes.nl van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 11 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de iPhone 11 Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de iPhone 11 Pro Max hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies