sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - iPhone 14

De iPhone-fans hebben even geduld moeten hebben, maar 2022 is het jaar dat de iPhone 14 daadwerkelijk is uitgekomen en een telefoonhoesje is daardoor wel op zijn plaats. De telefoon staat bekend om een vergelijkbaar ontwerp, beeldscherm en processor als bij de iPhone 13 met daarbij een aantal upgrades. De achter-camera’s hebben bijvoorbeeld twee nieuwe sensoren met mogelijkheden als autofocus. Over het algemeen lijkt de iPhone 14 dus veel op zijn voorganger, maar de toestellen verschillen wel degelijk als het gaat om specifieke functies. Een telefoonhoesje is hierdoor zeker verdient. Zeker gezien de Bionic-chip niet uit vier (zoals bij de iPhone 13), maar vijf cores bestaat. Jaren geleden bestond een processor simpelweg uit één processor en tegenwoordig kan deze in kernblokken worden ingedeeld (cores). Elk kernblok is in staat om taken uit te voeren en hierdoor kan een processor met meerdere blokken ook meerdere taken tegelijk uitvoeren. Als gevolg hiervan is de kans erg groot dat een processor met meerdere kernblokken sneller is als simpelweg één processor. Dit geldt ook voor de iPhone 14 en deze zal dus sneller als de iPhone 13 zijn. Een snellere processor zal onder andere zorgen voor snellere laadtijden van applicaties, snellere downloads en het sneller afspelen van games. De iPhone 14 is al met al een snelle krachtpatser en om deze spierballen te beschermen wordt een telefoonhoesje zeker aangeraden.

Snelle reactie van telefoon

Niet alleen de processor is vernieuwd, maar ook enkele functies zijn toegevoegd zoals crashdetectie. Crashdetectie wordt letterlijk gebruikt bij een ongeluk in de auto. Wanneer een ongeluk zich voordoet, kan de telefoon dit herkennen met behulp van een gyroscoop en versnellingsmeter. Wanneer de auto hardnekkig tot stilstand komt, zullen satellietdiensten worden ingeschakeld. Hierdoor kan contact worden opgenomen met hulpdiensten en zullen ook de belangrijkste contacten worden geïnformeerd. Als gevolg hiervan kunnen hulptroepen zo snel mogelijk worden ingeschakeld en bestaat de kans dat bijvoorbeeld een leven gered wordt. De iPhone 14 is dus van alle markten thuis en kan met crashdetectie van grote waarde zijn. In onze optiek een zeer waardevolle en fraaie toevoeging van de iPhone 14. Voor deze dikke plus verdient deze telefoon uiteraard een hoesje. Want niet alleen de gebruiker, maar ook de telefoon zelf heeft goede bescherming nodig.

Warmte wordt afgevoerd

Een andere upgrade richt zich tot het warmteafvoersysteem met als doel om de temperatuur van de iPhone 14 te beheren. Hierdoor wordt de telefoon niet te warm en kan deze optimaal blijven functioneren. Als gevolg hiervan werkt de telefoon efficiënter waardoor onder andere de batterij langer meegaat zonder opgeladen te worden. Vandaar dat de batterijduur langer is als bij bijvoorbeeld de iPhone 13. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats. Bovendien is het makkelijker de telefoon te repareren vanwege het glazen plaatje aan de achterkant. Voorheen diende de volledige achterkant weggehaald te worden, maar nu is het glazen plaatje voldoende. Hierdoor is de iPhone 14 toereikender en is een reparatie makkelijker in te zetten. Uiteraard is kennis van zaken hierbij wel handig. De iPhone 14 is al met al een absolute top telefoon met een verbeterd warmteafvoersysteem. Wacht daarom niet langer en ga voor een telefoonhoesje. Geniet hierbij van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Plus
Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Pro
Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Pro Max


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.