sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Xiaomi Redmi Note 11

De Xiaomi Redmi Note 11 is beschikbaar in drie kleuren, weegt 179 gram en oogt indrukwekkend dankzij de glansafwerking. Hierdoor krijgt de Xiaomi-telefoon een premium uitstraling en als gevolg hiervan is de prijs-kwaliteitsverhouding van behoorlijk niveau gezien de midden-prijsklasse. Een telefoonhoesje is hier dus wel op zijn plaats. Zeker gezien de telefoon iets minder hoogwaardig aanvoelt en hierdoor net iets minder grip kan hebben. Een telefoonhoesje zorgt uiteraard dat de telefoon goed vast te houden is en kan bovendien de uitstraling een boost geven. Zeker geen verkeerd idee gezien het platte OLED-beeldscherm welke ruim 84% van de gehele voorkant bedekt. Hierdoor valt het beeldscherm breed uit en zijn randen erg smal van stuk. Als gevolg hiervan neemt de beleving van beeldweergaves toe en daarbij wordt ook direct het gebruikersgemak verfijnd. Uiteraard zijn dunne randen wel kwetsbaar evenals een groot beeldscherm. Daarom wordt bij de Xiaomi Redmi Note 11 altijd een Book case hoesje of screenprotector aangeraden. Wacht niet langer en bescherm de Xiaomi Redmi Note 11 nu!

Opdrachten verzenden met infrarood

De telefoon wordt geleverd met Miracast, hoofdtelefoonaansluiting, UFS-opslag en IR-blaster. Een IR-blaster geeft infraroodstralingen af en maakt hierdoor verbinding tussen bijvoorbeeld twee apparaten zoals een tv en afstandsbediening. Bij een televisie zit de IR-sensor ingebouwd en deze maakt vervolgens verbinding met de IR-blaster in de afstandsbediening. Vandaar afstandsbedieningen met een universele IR-blaster in staat zijn om zowel naar een tv, streaming box, Blu-ray-speler of gamesysteem een opdracht te versturen. Een IR-sensor maakt het besturen van apparaten dus net weer iets makkelijker. En laat het nou net zo zijn dat specifieke Android-telefoons ook een IR-blaster hebben, waaronder de Xiaomi Redmi Note 11. Deze telefoon is daardoor in staat om als basisafstandsbediening te fungeren. Handig wanneer bijvoorbeeld de afstandsbediening van de televisie niet meer werkt of de batterijen op zijn. Dan is de Xiaomi Redmi Note 11 daar in tijden van nood om de televisie te bedienen. Uiteraard verdient deze telefoon daarvoor wel een beloning en een telefoonhoesje kan daar zeker onderdeel van zijn.

Veelzijdig kaartslot

Waar veel telefoons met een tweevoudig kaartslot geleverd worden, heeft de Xiaomi Redmi Note 11 een drievoudig kaartslot. Hierdoor kunnen zowel twee simkaarten als één micro-SD-kaartje in het toestel geplaatst worden. Het grote voordeel van een micro-SD-kaartje is dat deze informatie kan opslaan welke niet op het geheugen van de telefoon zelf kan staan vanwege bijvoorbeeld het beperkte geheugen. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld grotere mediabestanden op te slaan en dit maakt de Xiaomi Redmi Note 11 een stuk veelzijdiger. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien het toestel twee simkaart-mogelijkheden heeft, waardoor de telefoon bijvoorbeeld voor zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden. Hierdoor kan de Xiaomi Redmi Note 11 in het weekend in de privé-modus gezet worden en zullen zakelijke belletjes niet binnenkomen als de gebruiker even een rustmomentje heeft. Een absolute plus en daarom verdient de Xiaomi Redmi Note 11 zeker een telefoonhoesje. Ga daarom voor optimale bescherming en profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 11s hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 11 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.