sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A71

Met een telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy A71 is de telefoon goed beschermd tegen kras- en stootschade. Net als de Samsung Galaxy A70 probeert Samsung met de A71 weer een telefoon van formaat op de markt te brengen. De Samsung Galaxy A70 heeft een sterke batterij met 25W snel laad-functie, groot Amoled-scherm, snelle werking en goede software. Alleen heeft Samsung dit bij de A71 opnieuw kunnen realiseren? In dat geval zou het belangrijk zijn om de telefoon met een hoesje te beschermen. De Samsung Galaxy A71 heeft in ieder geval een aantal upgrades ondergaan met betrekking tot het design en de interne werking. De telefoon heeft bijvoorbeeld een vernieuwd beeldscherm, efficiëntere processor en andere camera-indeling. Kortom: op het oog voldoende redenen om de Samsung Galaxy A71 te beschermen met een telefoonhoesje. Alleen wat voor beeldscherm heeft de Samsung Galaxy A71 en hoe snel is de processor daadwerkelijk?

Een beeldscherm met levendige kleuren

Met een strak en licht design is de telefoon fijn en gemakkelijk vast te houden. Ondanks dat de Samsung Galaxy A71 met een 6,7 Inch beeldscherm aan de grote kant is in vergelijking met bijvoorbeeld de Samsung A51 (6,5 Inch). De achterkant van de telefoon is omringd met plastic, waardoor de telefoon een premium look krijgt. Bijkomend voordeel is dat het plastic materiaal niet glad is en dat de telefoon niet snel uit de handen glijdt. Toch blijft het materiaal zelf aan de kwetsbare kant. Bescherm daarom deze Samsung Galaxy A71 altijd met een telefoonhoesje. Telefoonhoesjes hoeven niet duur te zijn en kunnen dure schade voorkomen. Zeker als de telefoon op het beeldscherm valt en het fraaie Amoled-scherm wordt geraakt. Wat zou het jammer zijn als de levendige kleuren op het beeldscherm niet meer goed naar voren komen of dat het beeld helemaal niet meer bruikbaar is. Het Amoled-scherm heeft ook de mogelijkheid om levendige kleuren over te zetten naar meer natuurlijke kleuren. Samsung biedt tevens instellingen betreffende zwart-wit tinten, brede kijkhoeken en helderheidniveaus. Al deze mogelijkheden in combinatie met dunne, verfijnde randen geeft de Samsung Galaxy A71 een fraai design. Bescherm deze telefoon daarom met een telefoonhoesje!

Een hoesje voor maximale game-ervaring

Voor optimaal dagelijks gebruik heeft de Samsung Galaxy A71 een Snapdragon 730 processor. Deze processor zorgt voor een snel verloop van werkzaamheden op de telefoon. Hierdoor komen niet tot nauwelijks haperingen of vertragingen voor. Als gevolg hiervan kunnen apps makkelijk en snel geopend, verwisseld en gesloten worden. Het gebruik verloopt ook soepel. Met name om even snel iets te checken is dit wel zo handig. Mooie grafische weergaves maken het werk van de processor bovendien compleet en komen nadrukkelijk naar voren tijdens het gamen. Bijvoorbeeld de game Battlegrounds is goed en snel af te spelen op deze telefoon. Voor het gamen is stevige houvast uiteraard van groot belang. Vandaar dat alle producten van Origineletelefoonhoesjes goede grip hebben. Hierdoor wordt de game-ervaring gemaximaliseerd en is de kans op een overwinning of succesvolle game groter. Twijfel daarom niet langer en ga voor een stevig telefoonhoesje!

Pixelbinning voor fraai resultaat

Waar de Samsung Galaxy A70 van een 32MP hoofd-camera was voorzien, heeft deze bij de A71 een 64MP camera. Met behulp van pixelbinning en goede belichting worden mooie foto’s gemaakt. Pixelbinning is een werkwijze waarbij meerdere pixels tot een ‘superpixel’ gevormd worden. Hierdoor wordt de lichtinval beter opgevangen en verwerkt. Over het algemeen worden 4 pixels tot 1 verwerkt en dit leidt in het geval van de Samsung Galaxy A71 tot een eindshot van 16MP. Foto’s hebben hierdoor veel details en dynamiek. Zelfs nachtfoto’s zijn met kunstmatige verlichting van een behoorlijk niveau. De foto’s van de Samsung Galaxy A71 zijn al met al stuk voor stuk fraaie plaatjes. Alleen daarom verdiend deze telefoon al een hoes. Profiteer daarom van onze voordelen en ga voor een sterk telefoonhoesje:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A31
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A41
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A51


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.