sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

Telefoonhoesjes - Oppo A94 5G

De Oppo A94 5G bestaat uit een kunststof frame met een glazen achterkant. Uiteraard kwetsbaar van stuk en daarom wordt een telefoonhoesje aangeraden. Dit geldt ook voor de voorkant welke een Corning Gorilla Glass 5 beeldscherm heeft. Alleen hoe kwetsbaar is dit beeldscherm? Gorilla Glass 5 is vier kier sterker als de Gorilla Glass 4-versie en kan een val van 1,60 meter weerstaan. Het gaat hier om 80% van de gevallen en een eigen test wordt daarom zeker niet aangeraden. Deze hoogte is uiteraard wel handig aangezien dit een gemiddelde schouderhoogte is. Hierdoor is de kans groot dat de Oppo A94 5G niet van veel hoger zal vallen. Als gevolg hiervan zal de telefoon in veel gevallen zonder (veel) schade een val overleven. Gorilla Glass 5 is dus een absolute meerwaarde van de Oppo A94 5G. Neemt uiteraard niet weg dat de het beeldscherm alsnog krassen en barsten kan oplopen. Een telefoonhoesje of screenprotector is daarom een zekere aanrader. Wacht niet langer en bescherm de Oppo A94 5G met een Book Case hoesje voor volledige bescherming. Of ga voor een back cover hoesje om de voor- en zijkanten te beschermen.

Bellen via WiFi

De telefoon wordt geleverd in zwarte of blauwe kleur en weegt zo’n 173 gram. Een gemiddeld gewicht voor een telefoon en daardoor is de Oppo A94 5G goed in de hand vast te houden. Als gevolg hiervan neemt het gebruikersgemak van de telefoon iets toe. Verder maakt de Oppo A94 5G gebruik van een SIM-slot welke zowel VoWiFi als VoWLAN ondersteunt. VoWLAN maakt het mogelijk om via een internetverbinding te bellen. Een voorbeeld hiervan is bellen via WhatsApp. Het grote voordeel hiervan is dat telefoonkosten omlaaggaan of dat bellen helemaal kosteloos is. De VoWLAN-functie is dus een absoluut pluspunt van de Oppo A94 5G. Verder staat VoWiFi voor Voice Over Wifi wat ook wel bellen via wifi betekend. Hiermee is het mogelijk om te bellen zonder met een mobiel signaal verbonden te zijn. Handig wanneer de gebruiker zich bijvoorbeeld in een afgesloten ruimte bevindt zoals een gebouw. De mobiele dekking wil nog weleens matig zijn in een dergelijke situatie en dan is bellen via wifi erg handig (mits een wifi-verbinding aanwezig is). Op deze manier kan de gebruiker toch bereikbaar zijn. Bovendien is deze manier van bellen ook voordelig en kunnen belkosten behoorlijk worden teruggedrongen. Vandaar dat VoWiFi een absolute toevoeging is van de Oppo A94 5g. Een hoesje is daarom zeker een verdienste van deze telefoon.

Kaartlezer met spierballen

Met een microSD-kaartlezer van maximaal 256 GB kan de telefoon flink wat gegevens opslaan en lezen. De Oppo A94 5G behaald prima schrijf- en leessnelheden en scoort hierdoor hoger als gemiddeld. Bij veel telefoons is deze namelijk vrij traag. Bijvoorbeeld de Xiaomi Mi 10 Lite is aanzienlijk langzamer. Bovendien wordt deze functie niet bij alle telefoons aangeboden. Vandaar dat de leesfunctie (met zoveel geheugen) een absolute toevoeging is van de Oppo A94 5G. De Oppo A94 5G heeft al met al een flink schrijf- en leesvermogen. Vandaar dat een telefoonhoesje wel op zijn plaats is. Een telefoonhoesje kan optimale bescherming bieden en houdt de telefoon netjes. Absolute pluspunten en daarom zeker de moeite waard. Profiteer daarnaast van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Oppo A92
Bekijk het assortiment van de Oppo A91
Bekijk het assortiment van de Oppo A74 5G


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.