sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

Telefoonhoesjes - Oppo A96

Oppo heeft met de A96 een telefoon ontwikkeld welke ‘krachtig’ is en voor een mooie middenklasse-prijs verkrijgbaar is. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Met krachtig wordt onder andere de processor en verversingssnelheid van 90 Hz bedoeld. Door deze frequentie zijn beeldweergaves soepel en reageren applicaties vrij behoorlijk. Als gevolg hiervan is het beeldniveau van behoorlijk niveau. Zeker reden om een telefoonhoesje voor de Oppo A96 te gebruiken. Het beeldniveau wordt uiteraard ook door andere factoren zoals ColorOS bepaald. ColorOS is een besturingssysteem ontwikkeld door Oppo en gebaseerd op Android. Hierdoor zijn veel functies hetzelfde als op Android en zit het verschil met name in de mogelijkheid om het design te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld via icoontjes, kleuren en lettertypes. Ook is het mogelijk de intensiteit van de nachtstand naar wens aan te passen. Bijvoorbeeld handig wanneer de Oppo A96 vlak voor het slapen gaan nog even gecheckt wordt en de intensiteit van de het licht minder is. Hierdoor worden de ogen minder met licht belast en worden de hersenen minder geprikkeld. Als gevolg hiervan zal het licht minder impact hebben op het moeilijk in slaap komen of onrustig slapen. Vandaar een absoluut pluspunt en een reden om de Oppo A96 met een telefoonhoesje te beschermen.

Een kamer voor jou alleen

Het ColorOS besturingssysteem zorgt niet alleen voor een gepersonaliseerd design, maar ook voor meer privacy dankzij het Private System. Deze software maakt van alle applicaties een kopie en brengt deze onder in een aparte ‘kamer’. Bijvoorbeeld Whatsapp of een email-app staan hierdoor twee keer op de smartphone en zijn beide apart te gebruiken. Om de applicaties in de ‘private kamer’ te gebruiken dient vervolgens een wachtwoord of vingerafdruk ingevoerd te worden. Het Private System is dus een extra telefoonsysteem naast de standaard met als extra beveiliging een nieuw wachtwoord. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats en een extra telefoonsysteem heeft als voordeel dat privé en zakelijk gescheiden kunnen blijven. Hierdoor kan bijvoorbeeld in het private system de zakelijke email bijgehouden worden. Als gevolg hiervan komen zakelijke e-mails niet in het hoofdsysteem binnen. Met name fijn wanneer de gebruiker een dagje vrij heeft en even niet aan werk wil denken. Het Private System kan dus voor meer rust bij de Oppo A96-gebruiker zorgen. Vandaar dat deze telefoon wel een hoesje verdient.

Van natuurgebieden naar steden

Na een intensief dagje kan het fijn zijn om even te ontspannen en Oppo helpt hier graag aan mee met behulp van de Relax-app. In Oppo Relax is het mogelijk om naar natuurlijke geluiden te luisteren of geluiden uit steden zoals Reykjavik of Tokyo te horen. Hierdoor hoeft de gebruiker alleen maar even achter over te leunen om in een totaal andere wereld terecht te komen. Als gevolg hiervan is het mogelijk even alle gedachtes los te laten en te genieten van een stukje rust. Vandaar dat Oppo Relax een zekere aanrader is en een telefoonhoesje voor de Oppo A96 zeker op zijn plaats is. Bovendien is het mogelijk te mediteren of ademhalingsoefeningen uit de applicatie te halen. Wat dat betreft een dikke plus voor Oppo en zeker reden om deze telefoon op juiste wijze te beschermen. Ga daarom voor het sterkste telefoonhoesje en geniet van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Oppo A91
Bekijk het assortiment van de Oppo A92
Bekijk het assortiment van de Oppo A94


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.