sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A80

Een telefoonhoesje voor uw Samsung Galaxy A80 is zeker geen gekke gedachte! Alleen wat voor toestel is de Samsung Galaxy A80 eigenlijk en waarom wordt een telefoonhoesje aangeraden? Wanneer een Samsung S-toestel net even te duur is, is het mogelijk om te kiezen voor een goedkopere OnePlus of HTC smartphone. Samsung biedt echter vanaf 2019 een aantal Samsung A-toestellen aan voor prijzen vanaf zo'n 160 euro. Hierdoor kunt u toch kiezen voor een Samsung toestel en betaalt u niet meer dan gewenst. De Samsung Galaxy A80 is bijvoorbeeld een aanrader vanwege het grote beeldscherm van 6.7 Inch. Het beeldscherm loopt over de gehele voorkant van het toestel en is hierdoor uiterst geschikt voor het afspelen van video’s of het bekijken van foto’s. De grootte van beeldscherm is mogelijk te verklaren door de uitschuifbare camera. Deze bevindt zich namelijk niet op, maar in het toestel. Door naar de camera-functie te gaan, zal de camera automatisch naar buiten schuiven. Tevens is de camera draaibaar, waardoor deze gebruikt kan worden als Front- en Main-camera. De Front-camera bevindt zich aan de voorkant van het toestel en is bruikbaar voor bijvoorbeeld het maken van selfies en het voeren van Skype-gesprekken. De Main-camera is de ‘normale’ camera en maakt heldere en scherpe foto’s. Ter ondersteuning van de Main-camera heeft de Samsung Galaxy A80 een Depth- en Ultra Wide-camera. De Depth-camera vervaagd achtergronden van foto’s, waardoor de urgente objecten scherp worden vastgelegd. De Ultra-Wide-camera heeft een lens met een hoek van 123 graden, waardoor het fotograferen van landschappen of groepen in alle standen en breedtes geen enkel probleem is. Kortom: met de drievoudige, uitschuifbare camera en het beeldscherm van 6.7 Inch heeft de Samsung Galaxy A80 innovatieve specificaties. 

Een toestel met fraaie specificaties

De Samsung Galaxy A80 is een innovatief toestel en dit blijkt ook uit het opladen. Het toestel laadt namelijk sneller op dan de Samsung Galaxy S10. Dit geldt echter wel alleen bij bedraad opladen, want de Samsung Galaxy A80 kan niet draadloos opladen. Verdere vergelijkingen maken duidelijk dat het beeldscherm van de Samsung Galaxy A80 een mindere pixeldichtheid heeft dan die van de S10. Hierdoor wordt het beeldscherm van de Samsung Galaxy A80 iets minder scherp weergegeven dan bij de S10. Tevens heeft de Samsung Galaxy S10 een hogere waterdichtheid classificatie. Het gevolg hiervan is dat de Samsung Galaxy S10 beter beschermd is tegen waterstralen. Met name als het toestel ooit in het water valt, kan deze functie zorgen dat het toestel achteraf nog werkzaam is. Kijkend naar de prijs-kwaliteitsverhouding is het zeker geen schande dat een aantal functies van de Samsung Galaxy S10 verder ontwikkeld zijn. Zeker als wordt meegewogen dat de Samsung Galaxy A80 van metaal en glas gemaakt is, kan de prijs-kwaliteitsverhouding van het toestel als acceptabel beschouwd worden. Kortom: de Samsung Galaxy heeft een mooie prijs-kwaliteitsverhouding met tal van innovatieve functies. 

Het toestel en telefoonhoesjes met een fijne prijs-kwaliteitsverhouding 

Ondanks de fijne prijs-kwaliteitsverhouding zou het zonde zijn als de Samsung Galaxy A80 schade oploopt. Zeker gezien kras-, stoot- of hardware schade het gevolg kunnen zijn van bijvoorbeeld een val van het toestel. De metalen en glazen buitenkant van het toestel zorgen voor een modieus, maar tegelijkertijd ook kwetsbaar ontwerp. Hierdoor is de kans op schade groot en daarom wordt aangeraden om uw Samsung Galaxy A80 te beschermen met een telefoonhoesje. Het zou bijvoorbeeld eeuwig zonde zijn als uw smartphone per ongeluk ten val komt en hardware-schade oploopt. Het gevolg zou zijn dat het toestel niet meer gebruikt kan worden en daarom is voorkomen in onze optiek beter dan herstellen. Ons motto is: 'Bescherm uw toestel op voordelige wijze om dure schade te voorkomen'. Kies bij Origineletelefoonhoesjes uit tal van voordelige en kwalitatieve hoesjes. Tevens is verzending van uw bestelling gratis, waardoor de prijs laag blijft. En als u op werkdagen voor 17:00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling? Neem dan contact met onze klantenservice op via de contactpagina. Bij het opnemen van contact zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Al met al voldoende redenen om uw Samsung Galaxy A80 telefoonhoesje uit te kiezen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A50 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A70 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A90 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.