sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A50

Bescherm uw Samsung Galaxy A50 met een telefoonhoesje om schade van dit moderne en kostbare toestel te voorkomen. Het zou zonde zijn als uw toestel kras-, stoot- of hardware-schade oploopt, aangezien het toestel is voorzien van een Infinity-U-display van 6.4 Inch. Met dit display is het namelijk mogelijk om details van afbeeldingen of filmpjes haarscherp in beeld te brengen. Tevens is de Samsung Galaxy A50 behuisd met 3D-glasstic, waardoor de glazen achterkant wordt voorzien van diepte. Hierdoor krijgt het toestel een dynamische en moderne uitstraling, maar is deze ook kwetsbaar. Daarentegen is de beveiliging van de Samsung Galaxy A50 minder kwetsbaar. Het toestel heeft namelijk een Fingerprint Scanner om het toestel te ontgrendelen. Met deze beveiliging wordt alleen de vingerafdruk van de eigenaar herkend, waardoor alleen deze persoon het toestel kan ontgrendelen. Kortom: De Samsung Galaxy A50 is modern, kostbaar en kwetsbaar tegelijk en daarom is bescherming van dit toestel een absolute aanrader. 

Een toestel met veelzijdige functies

Dat de Samsung Galaxy A50 modern is, blijkt ook uit de drievoudige camera van het toestel. De Samsung Galaxy A50 heeft niet alleen een Main-camera van 25 Megapixels, maar ook een Depth-camera en Ultra-wide camera. De Ultra-wide camera heeft een bereik 123 graden en biedt hiermee een uitstekende uitgangspositie voor de Main-camera om scherpe en heldere foto's te maken. De Depth-camera zal deze foto's vervolgens in scherpte en diepte aanpassen, waardoor deze nog levendiger en gedetailleerder worden. Tevens herkent de Scene Optimizer objecten of situaties op foto's, waardoor de helderheid en kleurverzadiging van een foto geoptimaliseerd wordt. Scene Optimizer herkend objecten en situaties als: eten, personen, bloemen, huizen, dieren, steden, teksten en zonlicht. Al met al is de Samsung Galaxy A50 uitgerust met een veelzijdige camera-functie, waardoor het toestel haarscherpe en levendige foto's maakt.

24 uur per dag online met de Samsung Galaxy A50

De Samsung Galaxy A50 maakt niet alleen levendige foto's, maar heeft ook een levendige batterij. Het toestel heeft namelijk een batterijcapaciteit van 4000 mAh, waardoor het toestel de hele dag gebruikt kan worden zonder deze op te laden. Hierdoor kunnen Apps, internet, notities en streams de hele dag gebruikt worden en bent u altijd online. Tevens kan de batterij in korte tijd worden opgeladen met de 15W-Fast Charging-method. 5W-Fast Charging is een snellaadfunctie, waardoor het toestel binnen twee tot drie uur grotendeels opgeladen kan zijn. Kortom: de Samsung Galaxy A50 is een levendig toestel, waarmee u 24 uur per dag online kunt zijn. 

Bescherm uw moderne toestel om dure schade te voorkomen

Een levendig, kostbaar en modern toestel verdient stevige bescherming. Zeker gezien de Samsung Galaxy A50 ook kwetsbaar is en daarom kunt u bij Origineletelefoonhoesjes een favoriet telefoonhoesje uit kiezen tegen een leuke prijs. Kies uit tal van bedrukkingen en originele thema's om uw toestel op voordelige wijze te beschermen en hiermee dure schade te voorkomen. Tevens is verzending van uw bestelling gratis, waardoor de prijs laag blijft. En als u op werkdagen voor 17:00 uur besteld, wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling? Neem dan contact met onze klantenservice op via de contactpagina. Bij het opnemen van contact zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Al met al voldoende redenen om uw Samsung Galaxy A50 telefoonhoesje uit te kiezen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A40 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A50s hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A70 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies