sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - iPhone 14 Plus

Het ontwerp van de iPhone 14 Plus veranderd niet veel ten opzichte van de iPhone 12 en 13 als het gaat om het aluminium frame of de glazen achterkant. Ook het beeldscherm is zo goed als hetzelfde en daarom is de vraag of een telefoonhoesje wel nodig is. De iPhone 14 Plus weegt in ieder geval 203 gram en heeft een thermisch beheersysteem. Dit beheersysteem zorgt dat de telefoon koeler blijft als voorheen. Bovendien is het hierdoor makkelijker het achter-glaspaneel te vervangen. Een telefoonhoesje is hierom dus wel op zijn plaats. Zeker gezien de 6,7 inch telefoon geen SIM-sleuf aan de linkerkant meer heeft vanwege de ingebouwde e-Sim. Een e-Sim is een geprogrammeerde simkaart welke in de iPhone 14 Plus is ingebouwd. Hierdoor heeft de telefoon geen fysieke kaart meer met als grote voordeel dat deze niet gestolen kan worden. Als gevolg hiervan is het e-Simkaartje veiliger als zijn voorganger. Een absoluut pluspunt en daarom is een telefoonhoesje zeker op zijn plaats om dit stukje software te beschermen. Uiteraard heeft elk voordeel zijn nadeel en bij de e-Sim is dit niet anders vanwege een iets wat beperkt aanbod. Niet alle providers bieden de e-Sim namelijk al aan en het zijn met name de grote providers waar deze te verkrijgen is. De e-Simkaart is al met al een innovatieve uitvinding en heeft potentie om te groeien op de iPhone 14 Plus.

Het OLED-beeldscherm scoort hoog

Het beeldscherm van de iPhone 14 Plus wordt geleverd met inkeping welke aanwezig is. Hierdoor is deze vergelijkbaar met de iPhone 13 en neemt deze best wat ruimte in beslag. Mogelijk een klein verbeterpuntje om deze iets kleiner te maken en het beeldscherm nog meer ruimte te geven. Zeker de moeite waard aangezien het 6,7 inch OLED-beeldscherm een hoge helderheid in combinatie met een hoog contrast biedt. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats. Zeker gezien de kleurenweergave ook van hoog niveau zijn en hoge waardes halen in vergelijking met andere smartphones. Hierdoor is het contrast 2.000.000 op 1 en wordt zwart ook echt als inktzwart weergegeven. Als gevolg hiervan worden bijvoorbeeld foto’s, video’s en Snapchats fraai op het beeldscherm vertoond. De beeldweergaves van de iPhone 14 Plus zijn dus van hoog niveau als het gaat om helderheid, kleuren en contrasten. Wacht daarom niet langer om dit fraaie beeldscherm met een telefoonhoesje of screenprotector te beschermen. Een telefoonhoesje kan een ongelukkige val breken en schade hiermee voorkomen.

True Tone-technologie voor witbalans

Om de beeldweergaves van de iPhone 14 Plus naar een nog hoger niveau te tillen wordt True Tone-technologie gebruikt. Deze technologie zorgt dat de witbalans zich op de omgeving afstemt. Wit kan door lichtvorming bijvoorbeeld oranje of blauw van kleur lijken. Met de True Tone-technologie wordt deze lichtvorming gecorrigeerd en lijkt wit ook echt op wit. Hierdoor worden bijvoorbeeld internetpagina’s nog beter en duidelijker weergegeven en ook foto’s zijn natuurlijker van stuk. De True Tone-technologie is al met al een absolute toevoeging van de iPhone 14 Plus. Uiteraard blijft de telefoon wel kwetsbaar vanwege de materialen en software. Een telefoonhoesje wordt daarom zeker aangeraden voor dit toestel. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 14
Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Pro
Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Pro Max


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.