sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - iPhone 14 Pro

Een telefoonhoesje voor de opvolger van de iPhone 13 Pro gebruiken? Geen slecht idee aangezien de iPhone 14 Pro bekend staat om een verbeterde camera met het nieuwste besturingssysteem van Apple. Dit IOS-systeem is exclusief ontwikkeld voor Apple-toestellen en wordt jaarlijks geüpdatet als het gaat om bijvoorbeeld beveiliging. De iPhone 14 Pro maakt gebruik van IOS 16 welke een totaal nieuw toegangsscherm biedt. Deze kan namelijk zelf ingedeeld worden en bijvoorbeeld de klok kan van kleur veranderd worden. Hierdoor ontstaat meer diepte op het beeldscherm en als gevolg hiervan wordt de telefoon nog persoonlijker. Een telefoonhoesje draagt uiteraard ook bij aan de uitstraling van de iPhone 14 Pro en wordt daarom aangeraden. Zeker gezien het batterijpercentage ook weer keurig wordt getoond op het beeldscherm. Deze wordt bij bijvoorbeeld de iPhone 13 niet in de statusbalk weergegeven. Hierdoor kan niet altijd goed ingeschat worden hoelang de batterij nog meegaat. Uiteraard wel op te lossen door naar instellingen te gaan en hier het batterijpercentage op te zoeken. Alleen soms best vervelend en daarom een absoluut pluspunt dat de iPhone 14 dit weergeeft op de statusbalk. De iPhone 14 Pro heeft al met al een aantal handige aanpassingen op het beeldscherm zoals het batterijpercentage.

Eigen creativiteit in toegangsscherm

Waar de kleuren en klok van het toegangsscherm aangepast kunnen worden, geldt dit ook voor Emoji en foto’s. Het toegangsscherm van de iPhone 14 Pro kan veranderd worden door deze ingedrukt te houden. De aanpassingsmodus komt nu in beeld en hierbij is het mogelijk een eigen achtergrond te kiezen. Dit kan bijvoorbeeld een zelfgemaakte foto of foto van Apple zijn. Een telefoonhoesje is hier dus wel op zijn plaats. Zeker gezien het mogelijk is de achtergrond aan te vullen met zes Emoji welke over de gehele achtergrond verdeeld kunnen worden. Bovendien kunnen widgets aan het toegangsscherm toegevoegd worden, zoals het weer, de kalender en aandelen. Hierdoor kan volledige creativiteit in de achtergrond verwerkt worden en wordt deze helemaal naar eigen wens ingevuld. Als gevolg hiervan is alleen het openen van het toegangsscherm al een feestje op zich. En dat terwijl de iPhone 14 Pro met allemaal nieuwe functionaliteiten verder nog geen eens gebruikt is. Een telefoonhoesje is daarom een zekere aanrader voor de iPhone 14 Pro.

Deel muziek, films en meer

SharePlay is een van de nieuwe functies op de iPhone 14 Pro en is een manier om op afstand muziek, films en het beeldscherm te delen. Het beeldscherm delen was al mogelijk door deze in iMessage over te nemen van een andere iPhone-gebruiker. Bijvoorbeeld erg handig om iemand op afstand te helpen. Nu is het bij de iPhone 14 Pro mogelijk om in een FaceTime-gesprek het beeldscherm te delen met de andere deelnemers door te klikken op ‘Deel mijn scherm’. Hierdoor ontstaat een tellertje in beeld en wanneer deze op 0 staat, krijgen de andere deelnemers een verzoek. Wanneer deze geaccepteerd wordt, kan de gebruiker FaceTime afsluiten en teruggaan naar het hoofdmenu. Vanaf nu kunnen alle gebruikers meekijken of het beeldscherm. Een uitzonderlijke techniek waardoor vrienden, familie en kennissen nog meer met elkaar in verbinding staan. Vandaar dat de iPhone 14 Pro zeker een telefoonhoesje heeft verdiend. Het zou bijvoorbeeld ongekend zonde zijn als de telefoon valt en hierdoor niet meer bruikbaar is voor onder andere SharePlay. Wacht daarom niet langer en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 14
Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Plus
Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Pro Max


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies