sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Xiaomi Redmi Note 10 (5G)

Na de Xiaomi Redmi Note 9T ondersteunt nu ook de Redmi Note 10 de mobiele standaard van 5G. De 5G-standaard zorgt onder andere voor betrouwbaarder en iets sneller internet als bijvoorbeeld 4G. Hierdoor kunnen applicaties en webpagina’s snel geladen worden en dit verhoogd als gevolg hiervan het gebruikersgemak. Wat dat betreft verdient de Xiaomi Redmi Note 10 (5G) zeker een telefoonhoesje. Alleen wat houdt het 5G-netwerk verder in? Allereerst maakt het 5G-netwerk snelheden van 20 gigabyte per seconde met een capaciteit die een stuk groter als het 4G-netwerk is. Hierdoor is de dekking van het netwerk groter en kan meer data tussen apparaten onderling verzonden worden. Een absoluut pluspunt bij bijvoorbeeld het downloaden van een film. Dit proces zal namelijk aanzienlijk sneller verlopen als bij het 4G-netwerk (onder gelijke omstandigheden met verbinding). Alleen daarom is het al fijn dat Xiaomi nu ook toestellen met 5G heeft en daarom verdient de Redmi Note 10 (5G) ook zeker een telefoonhoesje.

Plastic fantastic

Gezien de prijsklasse valt de Xiaomi Redmi Note 10 (5G) in het middensegment en toch oogt het design hoogwaardig dankzij het Gorilla Glass 3 beeldscherm. Wat dat betreft is het toestel vergelijkbaar met de Samsung Galaxy A32 (5G). Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de Xiaomi Redmi Note 10 (5G) een plastic achterkant heeft welke in groen, zilver, grijs of blauw verkrijgbaar is. Hierdoor krijgt de telefoon een moderne uitstraling en dit is mede te danken aan de plastic frame rondom het beeldscherm. Hierdoor is de telefoon netjes afgewerkt en kan de bouwkwaliteit als goed worden beschouwd. De telefoon blijft uiteraard wel kwetsbaar en een val kan daardoor funest zijn voor de Xiaomi Redmi Note 10 (5G). Wacht daarom niet langer en bescherm deze topper met een telefoonhoesje.

Bellen onder verschillende omstandigheden

Met alle applicaties zou bijna vergeten worden dat de Xiaomi Redmi Note 10 (5G) ook nog kan bellen. Naast dat de gebruiker goed te verstaan is, is deze ook duidelijk hoorbaar via de speaker. Zelfs wanneer de omgeving iets onrustiger is, zoals met windvlagen op de achtergrond, is de gebruiker prima te verstaan. Hierdoor kan de belkwaliteit van de Xiaomi Redmi Note 10 (5G) als aanzienlijk bestempeld worden. Telefoongesprekken met de Xiaomi Redmi Note 10 (5G) verlopen dus prima en daarom is een telefoonhoesje wel op zijn plaats. Een telefoonhoesje zorgt niet alleen voor extra grip tijdens het bellen, maar ook voor bescherming. Hierdoor kan de telefoon beschermd worden, wanneer deze bij een onoplettendheid op de grond valt. Als gevolg hiervan zeker de moeite waard en bovendien wordt een telefoonhoesje aangeboden in combinatie met deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10 (4g) hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10s hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.