sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 

Telefoonhoesjes - Huawei P50 Pro

In vergelijking met de Huawei P40 Pro is de P50 Pro slanker, lichter en heeft deze een grotere batterijcapaciteit van in totaal 4360 mAh. Dankzij de sterke batterij gaat het toestel zo’n 10 uur mee zonder opgeladen te worden. Als gevolg hiervan kan de gebruiker lange periodes online zijn en alle berichtjes meekrijgen. En wanneer de telefoon dan toch onverhoopt opgeladen dient te worden, is de 66 watt snellader ideaal bruikbaar hiervoor. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de slanke vorm van de Huawei P50 Pro dankzij de afgeronde schermranden wordt benadrukt en hierdoor fijn in de handpalm ligt. Gezien de fraaie afwerking zou het daarom zonde zijn als de Huawei P50 Pro schade oploopt. Zeker gezien de afwerking aan zowel de voor- als achterkant uit glazen materiaal bestaat en hierdoor breekbaar is. Wat dat betreft kan niets anders als een telefoonhoesje aangeraden worden om mogelijke schade te voorkomen. Met de juiste bescherming kan niet alleen de levensduur van de Huawei P50 Pro verlengd worden, maar gebeurt dit ook nog eens op voordelige wijze.

Flinke opslagruimte

Het opslaan van foto’s en video’s is naast bellen het minste dat van een telefoon verwacht mag worden en daarom heeft de Huawei P50 Pro minstens 128 GB aan opslagruimte. Een flinke opslag waar applicaties en tal van mediabestanden opgeslagen kunnen worden en een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Toch kunnen de grootgebruikers onder ons wel een extra opslag gebruiken om bijvoorbeeld meer selfies of video’s op te slaan. Daarom biedt Huawei de mogelijkheid om de opslagruimte met 256 GB te vergroten. Hierdoor hoeft de gebruiker bijna nooit meer om te kijken naar de opslagruimte en kunnen bestanden zonder enig nadenken worden gemaakt en ontvangen. Een absoluut pluspunt van de Huawei P50 Pro en daarom verdient deze telefoon zeker een hoesje. Wat betreft het overzetten van mediabestanden werkt de Huawei P50 Pro snel dankzij behoorlijke overdrachtssnelheden. Hierdoor kunnen bestanden op snelle wijze worden overgebracht naar bijvoorbeeld een andere telefoon. Absoluut fijn wanneer de batterij bijna leeg is en de gebruiker toch nog even een paar videobestanden wil doorsturen. Ook kunnen deze op bijvoorbeeld een USB-stick worden gezet dankzij het exFat-bestandsysteem. ExFat staat voor Extended File Allocation Table en is door Microsoft speciaal ontwikkeld voor het gebruiken van flashdrives. Een flashdrive is een andere benaming voor een klein stukje extern opslaggeheugen en dit is bijvoorbeeld een USB-stick. Wat betreft het geheugen biedt de Huawei P50 Pro dus tal van mogelijkheden als het gaat om hoeveelheid en overbrengen van bestanden. Deze telefoon verdient daarom zeker een hoesje.

Power Delivery voor dubbele functie

Voor het opladen van randapparatuur wordt Power Delivery ondersteund. Power Delivery is een technologie om snel op te laden en treedt in werking zodra randapparatuur op de Huawei P50 Pro wordt aangesloten. Hierdoor kan de telefoon bijvoorbeeld worden opgeladen door deze aan te sluiten op de laptop. Op deze manier kan zowel de laptop gebruikt worden als de telefoon worden opgeladen. Al met al twee vliegen in een klap en daarom zeker een voordeel. Hiervoor verdient de Huawei P50 Pro zeker een telefoonhoesje. Wacht daarom zeker niet langer en ga voor het sterkste telefoonhoesje met het grootste voordeel:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P50 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P40 Lite E hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P40 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies