sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Een telefoonhoesje voor de Xiaomi Redmi Note 11 Pro kopen? Zeker een aanrader gezien de hoge laadsnelheid, 5G en snelle SoC. De term SoC staat voor System on a Chip met daarin alle onderdelen van in dit geval een smartphone. Voorbeelden hiervan zijn verbindingsinterfaces, een grafische chip, geheugen en een processor. Door al deze componenten met elkaar te combineren, is de chip van uiterst klein formaat. Hierdoor kan de Xiaomi Redmi Note 11 Pro niet alleen compacter geproduceerd worden, maar is deze ook nog eens energiezuiniger. Als gevolg hiervan neemt het gebruikersgemak toe en verdient deze Xiaomi-telefoon daarom zeker een hoesje. Zeker gezien de SoC uiteindelijk verantwoordelijk is voor het draaiende houden van applicaties, bellen, internetten, gamen en video’s afspelen. Met 12nm is de Xiaomi Redmi Note 11 Pro-chip bovendien sneller als de eerdere Redmi Note 10 Pro-chip. Nm staat voor Nanometer en wordt gebruikt om de maatgrootte van de transistors waaruit de chip bestaat aan te duiden. Transistors zijn schakels die worden gebruikt om elektronische signalen door te geven of te versterken en een chip bestaat soms wel uit miljarden van deze. Door aan deze transistors een maatweergave mee te geven kan de sterkte van een chip dus worden aangetoond. Wat dat betreft scoort de Xiaomi Redmi Note 11 Pro-chip goed en is een telefoonhoesje zeker op zijn plaats.

Uitstekende hoofdcamera

De telefoon is verkrijgbaar in zwarte, witte en blauwe kleur met als behuizing een glazen achterkant. De achterkant is hierdoor niet tot nauwelijks gevoelig voor vingerafdrukken. Als gevolg hiervan blijft het ontwerp van de Xiaomi Redmi Note 11 Pro netjes intact. Dit moet uiteraard wel zo blijven en ongelukkige val kan flink wat roet in het eten gooien door schade te veroorzaken. Een telefoonhoesje kan deze schade echter voorkomen door de val te breken. Wacht daarom niet langer en ga voor de beste bescherming met een Xiaomi Redmi Note 11 Pro hoesje. Zeker gezien de 108 MP hoofdcamera bijna 4 millimeter uit de achterkant steekt. Hierdoor wiebelt de telefoon niet alleen wanneer deze op bijvoorbeeld de tafel ligt, maar is deze ook uiterst kwetsbaar bij een val. Bij een val bij op de achterkant zal de camera namelijk het eerste raakvlak zijn en de gevolgen hiervan doen zich raden. Afwachten is daarom absoluut geen optie en initiatief om bescherming aan de Xiaomi Redmi Note 11 Pro te geven is daarom zeker een aanrader.

Premium design

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro heeft een hoogte van 8,1 millimeter met een vlak en hoekig ontwerp. Hierdoor ligt de telefoon fijn in de hand en is het gebruikersgemak van hoge kwaliteit. Wel is de telefoon relatief zwaar met 202 gram en ligt een val op de loer. Dit zou zonde zijn, gezien het fraaie ontwerp van het kunststof frame in combinatie met het Amoled-beeldscherm. Dit 6,67 inch beeldscherm oogt hoogwaardig en is gemaakt van Gorilla Glass 5. Een sterk glazen materiaal om de telefoon bij heftige omstandigheden te beschermen. De Xiaomi Redmi Note 11 Pro heeft dus een premium uitstraling en sterk beeldscherm. Toch dient hierbij gezegd te worden dat Xiaomi niet voor niets het beeldscherm zo sterk heeft gemaakt om mogelijke schade te voorkomen. De andere delen van de telefoon zijn kwetsbaarder en daarom wordt een telefoonhoesje voor de Xiaomi Redmi Note 11 Pro zeker aangeraden. Wacht niet langer en profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10 Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 11s hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 11 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.