sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy S10

Na talloze geruchten is de Samsung Galaxy S10 daadwerkelijk in de verkoop gegaan! De vraag naar het toestel is immens en dat is niet gek als gekeken wordt naar het ontwerp van het toestel! Waar de fotocamera van eerdere Samsung-toestellen duidelijk zichtbaar was, zoals bij de Samsung Galaxy S7 of S8, is de fotocamera van de Samsung Galaxy S10 professioneel weggewerkt door gebruik te maken van de zogeheten 'nauwkeurige wegsnijd' techniek. De fotocamera is weggestopt in het ontwerp, maar dit betekent niet dat de kwaliteit van de camera minder is geworden! Sterker nog: de fotocamera van de Samsung Galaxy S10 is kwalitatief minstens net zo goed als die van andere Samsung-modellen! Tevens heeft Samsung bij de Samsung Galaxy S10 een innovatief beveiligingssysteem toegepast, ook wel 'Ultrasonic Fingerprint' genoemd. De Samsung Galaxy S10 heeft een vingerafdrukbeveiliging en de sensor hiervan zit niet aan de achter- maar aan de voorkant van het toestel! Met de sensor is het veilig en makkelijk om toegang te krijgen tot het toestel, omdat alleen uw eigen vingerafdruk herkend wordt. Wanneer u toegang heeft tot de Samsung Galaxy S10, zult u ervaren dat het beeldscherm zeer scherp is en zeer reële kleuren vertoond. Vandaar dat het kijken van een serie, film of tv-programma geen enkel probleem is evenals op welk tijdstip u dit doet! In het beeldscherm van de Samsung Galaxy S10 bevindt zich namelijk een unieke vloeistof, waardoor schadelijk blauw licht verminderd wordt. Hierdoor kunt u gerust voor het slapen gaan, gebruik maken van het toestel zonder dat dit ten koste gaat van uw nachtrust. Kortom: met de Samsung Galaxy S10 heeft Samsung een revolutionaire smartphone ontworpen, die van innovatieve functies is voorzien.

Veel mogelijkheden met de Samsung Galaxy S10

Niet alleen de functies van de revolutionaire Samsung Galaxy S10 zijn modern, maar ook de kleuren waarin het toestel verkrijgbaar is. Het toestel is bijvoorbeeld verkrijgbaar in blauwe en groene kleuren. Tevens kan gekozen worden tussen een glazen of keramische afwerking. Samsung geeft bewust de mogelijkheid om voor een keramische afwerking te kiezen, aangezien deze afwerking milieubewuster is. Indien u een Samsung Galaxy S10 koopt, krijgt u normaliter de beschikking over een: datakabel, oplader, uitwerppin, USB-connector en geluidsoordoppen. Dit Samsung Galaxy S10 pakket is qua kosten vergelijkbaar met andere Samsung-modellen, die net zijn uitgekomen. Kortom: voldoende redenen om een moderne Samsung Galaxy S10 aan te schaffen.

Geef uw revolutionaire Samsung Galaxy S10 bescherming

Duidelijk is dat de Samsung Galaxy S10 een modern en gelikt toestel is, maar wat als het toestel schade oploopt? Stel dat de smartphone valt en dat deze ongelukkig terechtkomt op een harde ondergrond. Dan is de schade niet te overzien en bestaat de kans dat u geen gebruik meer kunt maken van de Samsung Galaxy S10. Vandaar dat het ten alle tijden wordt aangeraden om een telefoonhoesje te gebruiken. Bij Origineletelefoonhoesjes vindt u voordelige hoesjes, zodat u de Samsung Galaxy S10 op voordelige wijze kunt beschermen! Ons motto is: voordelig beschermen om dure schade te voorkomen.

Originele Samsung Galaxy S10 hoesjes

Naast voordelige bescherming is het ook mogelijk om uw Samsung Galaxy S10 op originele wijze te beschermen. Het oog wilt ook wat en daarom biedt Origineletelefoonhoesjes een ruim aanbod aan telefoonhoesjes met kleuren, bedrukkingen en thema's. Uiteraard zijn in het assortiment ook hoesjes met neutrale kleuren te vinden, zoals zwarte of transparante siliconen hoesjes. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt ongetwijfeld een hoesje aansluitend op uw wensen!Bij Origineletelefoonhoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw telefoon zo lang mogelijk kunt beschermen. Tevens betaalt u bij ons geen verzendkosten voor uw Samsung Galaxy S10 hoesje! Daarnaast wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden, indien u voor 17:00 uur besteld heeft. Ook klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel! Al met al profiteert u bij Origineletelefoonhoesjes.nl van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy S20 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes!

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.