sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

Telefoonhoesjes - Oppo A77

De Oppo A77 is een telefoon met een modern design dankzij de hoekige behuizing en het metalen frame. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de Oppo A77 een glinsterende achterkant heeft met als kleur zwart of lichtblauw. Een fraaie combinatie welke mede door het kunststof materiaal stevig oogt. Een absolute plus en dat geldt ook voor de vingerafdrukscanner welke is weggewerkt in de langgerekte stand-by knop. Mede door de uitrekking en iets ingezakte knop is de vingerafdrukscanner voor de hand liggend en makkelijk bruikbaar. Hierdoor is de Oppo A77 met één simpele scan te ontgrendelen. Als gevolg hiervan is de invoer van een wachtwoord niet meer mogelijk en gaat ontgrendeling snel. Een telefoonhoesje is daarom zeker verdiend. Dit geldt eveneens voor de gezichtsherkenningsfunctie welke zorgt voor ontgrendeling met een gezichtsscan. Wat dat betreft is de Oppo A77 een innovatief toestel en daar hoort absoluut een telefoonhoesje bij voor de juiste bescherming.

Vermenigvuldiging van pixels

Waar veel telefoons een twee- of driedelige camera hebben, heeft de Oppo A77 één hoofdcamera. Een tweede camera lijkt zich op het cameraeiland te bevinden, maar wordt gebruikt als extra lens van de hoofdcamera. De hoofdcamera heeft 48 megapixels en combineert elke 4 pixels tot 1 pixel om meer informatie per stukje te krijgen. Hierdoor krijgt elke pixel meer data betreft lichtinval en worden foto’s scherper en levendiger van stuk. Als gevolg hiervan zijn foto’s goed belicht en gedetailleerd. De Oppo A77 heeft dus een achterkant-camera welke fraaie foto’s maakt. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats en loopt mooi om de uitsparingen van de camera heen. Hierdoor is de telefoon met camera optimaal bruikbaar en wordt deze op juiste wijze beschermd. Aan de voorkant heeft de telefoon een 8 megapixel selfiecamera welke vooral in verlichte gebieden duidelijke foto’s maakt. Bij donkere omstandigheden vallen details iets weg en kunnen foto’s een iets vertekenend beeld geven. Absoluut niet gek bij een selfiecamera en veelvoorkomend bij veel telefoons. Vandaar dat goede bescherming zeker wordt aangeraden en een telefoonhoesje leent zich hier prima voor.

Dagelijkse prestaties

De Oppo A77 heeft een MediaTek 810 processor welke gemiddelde prestaties levert. Hierdoor past de processor perfect in het rijtje met middenklasse smartphones. Dit geldt eveneens voor grafische prestaties welke naar behoren zijn. Hierdoor is bijvoorbeeld het spelen van een game mogelijk. Wel zullen ‘zware’ games veel werkkracht van de Oppo A77 eisen en lopen deze misschien iets minder vloeiend. Wat dat betreft is de Oppo A77 niet de absolute krachtpatser, maar wel ideaal voor dagelijks gebruik. Taken voor dagelijks gebruik kunnen bijvoorbeeld zijn: het openen van applicaties, internetten, bellen en actief zijn op sociale media. De processor van de Oppo A77 is al met al krachtig genoeg om dagelijkse taken uit te voeren en verdient daarom zeker een telefoonhoesje. Ga voor de sterkste bescherming en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Oppo A74 4G
Bekijk het assortiment van de Oppo A74 5G
Bekijk het assortiment van de Oppo A76


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.