sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 

Telefoonhoesjes - Oppo A74 5G

Oppo heeft de A74 5G voorzien van een grote hoeveelheid aan plastic en een voorkant beschermd met Panda Glass. Panda Glass wordt net als Gorilla Glass vervaardigd met dezelfde techniek en gebruikt bij tal van smartphones. In praktijk zijn beide soorten kwalitatief sterk en uitermate geschikt voor een telefoon. Het verschil zit hem vooral in dat Gorilla Glass duurzamer is. Hierdoor zal Gorilla Glass langer meegaan (duur afhankelijk van het type). Als gevolg hiervan zal Gorilla Glass voor een langere periode optimale bescherming bieden. Uiteraard hangt hier wel een prijskaartje aan en daarom is Gorilla Glass over het algemeen duurder dan Panda Glass. Wat dat betreft zeker een reden om voor Panda Glass te gaan en een telefoonhoesje is daarom op zijn plaats. Het grote voordeel uiteindelijk is dat de Oppo A74 5G voordeliger geproduceerd kan worden, terwijl de kwaliteit van het glas hoogwaardig is. Het enige nadeeltje kan zijn dat krassen misschien net iets sneller op het beeldscherm komen. Vandaar dat een telefoonhoesje of screenprotector altijd wordt aangeraden.

Wi-Fi is snel en overal

Het design van de Oppo A74 5G maakt een prima indruk dankzij frisse openingen en volumeknoppen van buitengewoon smal formaat. In het begin misschien even wennen, maar na verloop van tijd een fijne manier van werken. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de telefoon gebruik maakt van Wi-Fi 5 welke als standaard wordt gezien. Hierdoor is het mogelijk betrouwbare overdrachtssnelheden op te bouwen en realiseren. Als gevolg hiervan kunnen bestanden snel worden verstuurd en ontvangen. Bijvoorbeeld een documentje kan snel naar een collega verstuurd worden. Verder is het netwerk niet alleen snel, maar heeft deze ook een brede frequentiedekking. Hierdoor is verbinden op bijna elke plaats mogelijk en werkt Wi-Fi snel. Oppo heeft al met al een frisse telefoon met prima Wi-Fi mogelijkheden ontworpen. Deze telefoon verdient daarom zeker een telefoonhoesje.

Soepele touchscreen-functie

Naast een telefoonhoesje is een goede touchscreen-functie een absolute must voor een soepele werking. Vandaar dat deze Oppo A74 5G-functie veel aandacht heeft gekregen tijdens de productie. Als gevolg hiervan reageert het beeldscherm heel gevoelig op aanrakingen, wordt invoer snel verwerkt en heeft deze een hoge verversingssnelheid. Door de hoge verversingssnelheid wordt het beeldscherm veel per seconde ververst. Hierdoor verlopen beeldwisselingen soepel zonder vast te lopen. Bijvoorbeeld het scrollen gaat hierdoor erg makkelijk. De touchscreen-functie maakt de Oppo A74 5G al met al erg gebruiksvriendelijk. Een zeker pluspunt van deze telefoon en een hoesje is daarom wel op zijn plaats. Wacht niet langer en ga voor de betrouwbaarste bescherming en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Oppo A72
Bekijk het assortiment van de Oppo A73 5G
Bekijk het assortiment van de Oppo A74 4G


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies