Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Gratis en snelle verzending van uw telefoonhoesje of accessoire

Bij Origineletelefoonhoesjes.nl betaalt u geen verzendkosten! Bij ons betaalt u alleen voor het artikel wat u graag wilt hebben! De verzendkosten nemen wij voor onze rekening en dat is de service die wij aanbieden! Hierdoor worden alle bestellingen naar zowel Nederland als België gratis verzonden. Indien u op maandag tot en met vrijdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Als gevolg hiervan wordt de bestelling in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgd. Bestellingen in het weekend worden maandag verwerkt en dinsdag bij u bezorgd. Een bestelling in België wordt doorgaans binnen 3 werkdagen bezorgd! Bestellingen worden verstuurd met PostNL!

Bezorgdagen
Besteld voor 17:00u op Bezorging Nederland Bezorging België
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

Dient u thuis te zijn om de bestelling te ontvangen?

Bestellingen worden zowel in Nederland als België verzonden per brievenbuspost. U hoeft dus niet thuis te zijn op het moment dat uw bestelling wordt bezorgd!  Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 17:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 Bezorging met PostNL