Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Gratis verzending van uw telefoonhoesje of accessoire

Bij Origineletelefoonhoesjes.nl betaalt u geen verzendkosten! Bij ons betaalt u alleen voor het artikel wat u graag wilt hebben! De verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Dat is de service die wij u aanbieden! Alle producten die u bij ons bestelt worden gratis naar u verzonden in Nederland én in België.

Voor 17:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden!

Indien u op maandag tot en met vrijdag vóór 17:00 uur een bestelling plaatst, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden en is de bestelling in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgd. Bestellingen in het weekend worden maandag verwerkt en dinsdag bij u bezorgd. Een bestelling in België wordt doorgaans binnen 3 werkdagen bezorgd! Bestellingen worden verstuurd met PostNL!

Bezorgdagen
Besteld voor 17:00u op Bezorging Nederland Bezorging België Bezorging andere Europese landen
Maandag Dinsdag Woensdag Zaterdag
Dinsdag Woensdag Donderdag Dinsdag
Woensdag Donderdag Vrijdag Woensdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag Donderdag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag Vrijdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag Zaterdag
Zondag Dinsdag Woensdag Zaterdag

Moet u thuis zijn om uw bestelling te ontvangen?

Bestellingen worden zowel in Nederland als België verzonden per brievenbuspost. U hoeft dus niet thuis te zijn op het moment dat uw bestelling wordt bezorgd!  Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 17:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 Bezorging met PostNL