sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent

Telefoonhoesjes - LG

Sinds 1947 is het Zuid-Koreaanse bedrijf LG uitgegroeid tot een bedrijf met activiteiten in de elektronica, chemie en energievoorziening. De eerste activiteiten van het bedrijf vonden plaats in de chemische industrie onder de naam: LG Chemical. Vanaf 1958 richtte LG zich ook op elektronische producten voor bedrijven en huishoudens. Hierdoor werd LG de eerste elektronica-firma van Zuid-Korea. Waar LG rond de jaren '60 met name in Zuid-Korea bekend was, is het bedrijf tegenwoordig wereldwijd bekend. De productie van consumentenelektronica, zoals: televisies en geluidsapparatuur heeft hier een grote bijdrage aan geleverd. Verder heeft LG tal van verschillende 'LG smartphones' ontwikkeld en geproduceerd. Vandaar dat het niet gek is dat LG in Nederland en België voornamelijk bekend staat om de productie van consumentenelektronica.

De betekenis van LG

Ondanks de wereldwijde naamsbekendheid zag LG mogelijkheden om de merknaam te optimaliseren. Tot en met 1994 had LG de betekenis: Lucky Goldstar, ook wel de gelukkige gouden ster genoemd. Deze betekenis had als gevolg dat producten van het Zuid-Koreaanse bedrijf nationaal onder de naam Lucky en internationaal onder de naam Goldstar werden verkocht. Deze splitsing was voor LG reden genoeg om in 1995 een naamswijziging door te zetten, zodat het bedrijf wereldwijd onder een sterke en duidelijke merknaam actief kon zijn. Daarom heeft LG hedendaags geen achterliggende betekenis meer. Wel wordt LG in reclames aangeduid als 'Life's Good'.

Geef uw LG smartphone optimale bescherming

Wij vinden, net als LG, dat het leven goed is en dat willen wij uiteraard zo houden. Daarom bieden wij tal van smartphone hoesjes aan voor verschillende modellen van LG, zoals: LG G7, Nexus5, K10 en V30. Hierdoor kunt uw de smartphone optimaal beschermen, zodat deze geen onnodige kras- of stootschade oploopt. Stel dat het toestel uit uw handen valt, terwijl u aan het bellen bent. Dan is kras- of stootschade in veel gevallen niet te voorkomen. Tevens kan de smartphone hardware-schade oplopen. Telefoonhoesjes zijn bij ons voordelig, waardoor uw toestel op voordelige wijze beschermd kan worden. Kortom: goedkope bescherming van uw LG smartphone om dure schade te voorkomen!

Een ruime keuze aan hoesjes

Het feit dat LG jaarlijks nieuwe toestellen lanceert, zorgt uiteraard ook voor een uitgebreid aanbod aan telefoonhoesjes. Voor elk LG-toestel is ruime keuze aan hoesjes. Origineletelefoonhoejes.nl biedt u een uitgebreid aanbod aan telefoonhoesjes. Wij bieden verschillende soorten hoesjes aan, zoals: kunstleren, diamanten, marmer, houten en tijger telefoonhoesjes. Het uitgebreide assortiment van Origineletelefoonhoesjes.nl geeft u de keuze om uw favoriete telefoonhoesje te kiezen. Wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk. Onze gunstige prijs/kwaliteitsverhouding in combinatie met een uitgebreide service maakt Origineletelefoonhoesjes.nl tot een unieke aanbieder van (originele) telefoonhoesjes! De producten zijn geselecteerd op basis van originaliteit, kwaliteit en een gunstige prijsverhouding! Naast het unieke assortiment proberen wij de beste service aan te bieden! Retourneren en ruilen van producten is bij ons geen enkel probleem. Al met al profiteert u bij Origineletelefoonhoesjes.nl van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.