sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent

Telefoonhoesjes - Sony

Sony, opgericht in 1947, is een Japans bedrijf en kan gezien worden als een conglomeraat: een groot bedrijf met verschillende gespecialiseerde bedrijfstakken, die elk afzonderlijk van elkaar functioneren. Voorbeelden hiervan zijn Sony Interactive Entertainment (produceren computerspellen en spelconsoles) en Sony Pictures Entertainment (een van 's werelds grootste filmstudio's). De afzonderlijke bedrijfstakken zijn gevestigd van in Tokyo (hoofdkantoor) tot in Berlijn en New-York. Hierdoor is Sony overal op de wereld bekend en staat het bedrijf met name in Europa en Amerika bekend om de productie van consumentenelektronica. Waar Sony ooit met 20 medewerkers begon, heeft het bedrijf tegenwoordig meer dan 140.000 medewerkers in dienst. Deze ontwikkeling heeft het bedrijf onder andere te danken aan innovatieve, mooie en hoogwaardige producten. De Playstation is hier een uitgelezen voorbeeld van.

Het begin van Sony

Masaru Ibuka en Akio Morita besloten ruim een jaar na de tweede wereldoorlog om Tokyo Telecommunications Engineering (TTE) op te richten. Dat TTE vlak na de tweede wereldoorlog werd opgericht was geen toeval: een paar jaar eerder, tijdens de oorlog, leerden Ibuka en Morita elkaar namelijk kennen bij het doen van onderzoek naar wapens. De samenwerking tussen de twee vrienden leidde in 1960 tot de productie van een overgangstelevisie. Dit was een compacte, draagbare televisie voor persoonlijk gebruik. Producten, waaronder de overgangstelevisie, waren niet alleen in Japan, maar ook in andere landen gewild. Vandaar dat Ibuka en Morita besloten de bedrijfsnaam te veranderen in een pakkende, wereldwijde naam: Sony. Sony verwijst in het Latijns ('sonus') naar de oorsprong van het geluid. De naamsverandering in combinatie met de globalisering hebben geleid tot een flinke productie- en omzetgroei van Sony. Waar de overgangstelevisie een van de eerste producten van Sony was, produceert het bedrijf nu ook tal van computers, geheugenkaarten en smartphones.

Geef uw Sony smartphone optimale bescherming

De toenemende productie van Sony smartphones heeft uiteraard ook geleid tot een grotere vraag naar Sony telefoonhoesjes. Daarom heeft Origineletelefoonhoesjes.nl een assortiment aan Sony hoesjes en accessoires samengesteld. Hoesjes en accessoires, zoals sportarmbanden, zijn onder andere verkrijgbaar voor de Sony Xperia 10, Xperia 10 Plus, Xperia 1, Xperia X en Xperia X Compact! Indien u een Sony smartphone heeft, wordt aangeraden om deze te beschermen met een hoesje, aangezien deze bij ons voordelig zijn en uw toestel zonder bescherming onverwachts grote schade kan oplopen. Stel dat het toestel uit uw handen valt, terwijl u aan het bellen bent. Dan is kras- of stootschade in veel gevallen niet te voorkomen. Met als gevolg bijvoorbeeld barsten of krassen in het scherm. Daarnaast kan het toestel zelfs hardware schade oplopen. Daarom bieden wij tal van telefoonhoesjes aan om uw geliefde handheld te beschermen! Al met al kunt u de smartphone voordelig beschermen om dure schade te voorkomen!

Een ruime keuze aan hoesjes

Het feit dat Sony jaarlijks nieuwe toestellen lanceert, zorgt uiteraard ook voor een uitgebreid aanbod aan telefoonhoesjes. Voor elk Sony-toestel is ruime keuze aan hoesjes. Origineletelefoonhoejes.nl biedt u een uitgebreid aanbod aan telefoonhoesjes. Wij bieden verschillende soorten hoesjes aan, zoals: TPU, kunststof, King- en Queen, bloemen en leeuwen telefoonhoesjes. Wij vinden kwaliteit en service erg belangrijk. Onze gunstige prijs/kwaliteitsverhouding in combinatie met een uitgebreide service maakt Origineletelefoonhoesjes.nl tot een unieke aanbieder van (originele) telefoonhoesjes! De producten zijn geselecteerd op basis van originaliteit, kwaliteit en een gunstige prijsverhouding! Naast het unieke assortiment proberen wij de beste service aan te bieden! Retourneren en ruilen van producten is bij ons geen enkel probleem. Al met al profiteert u bij Origineletelefoonhoesjes.nl van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies