sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A73

Een telefoon met specificaties als Bluetooth 5.2, 32 megapixel front-camera, accelerometer en gyroscoop verdient zeker een hoesje. Een gyroscoop is een sensor in de telefoon welke werkt op basis van trillingen. Hierdoor kan de positie van het toestel specifiek bepaald worden. Als gevolg hiervan kan deze techniek gebruik worden in spellen, panoramafoto’s en virtual reality. Bij bijvoorbeeld games als Fortnite en Pico Rally wordt de gyroscoop gebruikt om mechanica hierop te baseren. Mechanica is de manier waarop in dit geval bewegingen in een game tot stand komen. Verder bepaalt de gyroscoop de beweging en positionering van de Samsung Galaxy A73 om tot een juiste panoramafoto te komen. Zeker belangrijk om de juiste beweging vast te leggen tijdens de foto opname. Voor virtual reality geldt uiteraard dat positie en beweging eveneens belangrijk zijn om juist te kunnen positioneren. Kortom: de Samsung Galaxy A73 heeft een gyroscoop welke de telefoon veel inzicht biedt in bewegingen en positionering. Een absoluut pluspunt van deze telefoon en daarom verdient deze zeker een hoesje. Wacht niet langer en ga voor de beste bescherming!

Gyroscoop en accelerometer voor juiste positie

Waar een gyroscoop bewegingen in kaart brengt, is een accelerometer in het leven geroepen om versnellingen te meten. Hierdoor kan gemeten worden hoeveel kracht een beweging heeft. Als gevolg hiervan wordt de accelerometer gebruikt bij het besturingssysteem en applicaties zoals games. De accelerometer wordt bijvoorbeeld gebruikt om het beeldscherm zowel horizontaal als verticaal te kunnen draaien. Verder is de accelerometer uiteraard een belangrijk onderdeel van racegames. Om juist georiënteerd te blijven kan een gyroscoop dus eigenlijk niet zonder accelerometer en andersom geldt hetzelfde. De Samsung Galaxy A73 kan dus eigenlijk niet zonder deze technieken. Vandaar dat dit toestel zeker een telefoonhoesje verdient. Uiteraard staat deze pagina vol met kwalitatief sterke telefoonhoesjes om zowel de gyroscoop als accelerometer optimaal te beschermen. Wacht niet langer aangezien schade altijd op de loer ligt. Een ongelukkige val kan zorgen dat de telefoon intern geschaad wordt en niet meer optimaal bruikbaar is. Voorkom deze zorgen door simpelweg een voordelig telefoonhoesje aan te schaffen. Verder zit het aan de binnenkant dus wel goed met de Samsung Galaxy A73. Alleen hoe is het design van deze telefoon?

Hoogwaardige uitstraling dankzij polycarbonaat materiaal

De Samsung Galaxy A73 is grotendeels vervaardigd uit polycarbonaat en heeft hierdoor een hoogstaande uitstraling. Polycarbonaat is een kunststof materiaal welke stevig is en tegen hoge temperaturen kan. De stevigheid komt ook bij de Samsung Galaxy A73 naar voren vanwege de robuuste uitstraling. Uiteraard geen garantie dat de telefoon tegen alle omstandigheden beschermd is en daarom wordt een telefoonhoesje altijd aangeraden. Bijvoorbeeld een doorzichtig telefoonhoesje is ideaal om deze fraaie telefoon te beschermen en toch vanuit het eigen design te kunnen aanschouwen. Verder hebben de zijkanten een metalen afwerking om nog meer premium gevoel te geven. De telefoon oogt hierdoor aantrekkelijk en waardevol. Met de aan- en uitknop en volumeknoppen aan de linkerkant is de indeling over het algemeen gezien standaard. Fijn voor een goede gebruikerservaring en des te meer reden om de Samsung Galaxy A73 met een telefoonhoesje te beschermen. Ga voor het sterkste telefoonhoesje en geniet lang van de Samsung Galaxy A73. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A13
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A33
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A53


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.