sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - iPhone 14 Pro Max

De grootste iPhone van de 14-serie is de iPhone 14 Pro Max en een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. De telefoon is imposant met een lengte van 160,7 mm en gewicht van 240 gram. Een relatief zware telefoon en daarom wordt een telefoonhoesje aangeraden. Het zou zonde zijn als de fraaie afwerking beschadigd raakt evenals de glazen voor- en achterkant. Bovendien is het duurzame glas gevoelig voor vingerafdrukken en een telefoonhoesje kan hiertegen beschermen. Zeker handig gezien het toestel voor het eerst sinds de iPhone X geen inkeping heeft. Deze is vervangen voor een Dual Punch Hole-oplossing en wordt ook wel Dynamic Island genoemd. Dynamic Island is een dynamische inkeping welke in verschillende maten en vormen kan veranderen dankzij de samenwerking tussen hard- en software. Hierdoor kunnen meldingen van verschillende applicaties in het Dynamic Island getoond worden en wijzigt de grootte per toepassing. Bijvoorbeeld een belmelding of ‘batterij bijna leeg’ wordt hier getoond en heeft ieder een eigen weergavegrootte. Als gevolg hiervan worden beeldweergaves nog fraaier weergeven zonder last te hebben van sensoren of camera’s. De iPhone 14 Pro Max heeft met Dynamic Island dus een absolute innovatieve technologie om het beeldscherm nog fraaier te maken. Het is uiteraard wel zaak om het beeldscherm zo fraai te houden en een telefoonhoesje kan hierbij helpen. Ga daarom voor het sterkste telefoonhoesje!

Batterij voor de hele dag

De batterij zit in de iPhone 14 Pro Max ingebouwd met een capaciteit van 4328 mAh. Dit is 29 mAh minder dan de iPhone 13 Pro Max en zou betekenen dat de batterij minder lang meegaat op een dag. Of toch niet? Het verbruik van de telefoon is net zo belangrijk en bepaalt uiteindelijk in combinatie met de mAh-capaciteit hoelang de telefoon meegaat zonder opgeladen te worden. Dankzij de A16 Bionic-chip werkt de iPhone 14 Pro Max zuiniger als eerdere iPhone-toestellen. Hierdoor is de telefoon in staat om maar liefst 29 uur op één batterij te draaien en dit is zelfs 1 uur langer als de iPhone 13 Pro Max. De iPhone 14 Pro Max batterij gaat dus langer mee als alle eerdere iPhone-toestellen. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats. Dit geldt uiteraard voor normaal gebruik en bij applicaties als navigatie of downloads zal de batterijduur iets korter zijn. Dit neemt niet weg dat de batterijduur ongekend lang is en dat de gebruiker hierdoor 24/ 7 online kan zijn en in verbinding kan staan met vrienden, familie en kennissen. En stel dat de iPhone 14 Pro Max-batterij dan alsnog bijna leeg is: dan is de batterij binnen 30 minuten voor 50% opgeladen dankzij de snellader. Een absoluut pluspunt van de iPhone 14 Pro max en een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats.

Moderne, wereldwijde verbinding

De iPhone 14 Pro Max beschikt over moderne verbindingsstandaarden en veel frequenties. Hierdoor kan de telefoon wereldwijd verbinding maken met het internet. Bijvoorbeeld het 5G- of Wifi-netwerk zou zonder enig probleem moeten verbinden. Uiteraard een absoluut in deze tijd met veel connecties. Daarom is een telefoonhoesje voor de iPhone 14 Pro Max wel verdiend. Bovendien geen slecht idee gezien de bescherming en fraaie uitstraling van de hoesjes. Wacht daarom niet langer en geniet van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Plus
Bekijk het assortiment van de iPhone 14 Pro
Bekijk het assortiment van de iPhone 14


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies