sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Xiaomi Redmi Note 10 (4G)

De Xiaomi Redmi Note 10 (4G) heeft net als een telefoonhoesje een attractief ontwerp in combinatie met hoogwaardige kwaliteit dankzij onder andere de materialen. De telefoon bestaat namelijk uit een kunststof frame en heeft aan de voorkant Corning Gorilla Glass 3. Gorilla Glass bestaat bekend om zeer sterke glasproductie en Gorilla Glass 3 biedt tot wel 4 keer betere krasbestendigheid ten opzichte van concurrerende producten. De vraag is alleen hoe kan een stukje glas zo sterk zijn? Allereerst wordt duidelijk dat Gorilla Glass 3 niet alleen uit glas, maar ook uit aluminiumsilicaat bestaat. Hierdoor wordt het glas sterker en krasbestendiger. Als gevolg hiervan kan Gorilla Glass 3 hoge drukweerstanden en harde tikken overleven. Vandaar dat Gorilla Glass 3 ook drie keer steker is als bijvoorbeeld vorige Gorilla-versies. Gorilla Glass 3 is al met al een sterk stuk glas en is net als de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) van hoogwaardige kwaliteit. Helaas is alleen niet de gehele telefoon van Gorilla Glass gemaakt, waardoor onverwachte schade altijd op de loer blijft liggen. Wacht daarom niet langer en bescherm de telefoon met een hoesje om mogelijke schade te voorkomen.

Bescherming vanuit meerdere hoeken

De telefoon weegt 179 gram, heeft vergelijkbare afmetingen met andere Xiaomi-telefoons en voldoet aan de IP53-norm. De IP-classificatie betekent letterlijk Ingress Protection en geeft aan hoe goed de telefoon beschermd is om te voorkomen dat de telefoon dingen laat binnenkomen. Met dingen binnenkomen wordt stof of water bedoeld. Na IP volgen twee letters en in het geval van de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) zijn dat de 5 en 3. Het eerste getal staat voor bescherming tegen vaste stoffen (zoals stof en zand) met een maximale waarde van 6. Met een score van 5 gaat het de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) voor de wind en is deze telefoon dus vrij behoorlijk tegen vaste stoffen beschermd. Vandaar dat deze telefoon wel een hoesje verdient. Zeker gezien het tweede cijfer aangeeft hoe waterbestendig de telefoon is met een maximale waarde van 9. Hierbij lopen de cijfers van helemaal geen bescherming naar bescherming met hoge temperaturen en hoge drukwaardes. Wat dat betreft scoort de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) niet uiterst hoog met een score van 3. Toch is de 3-waarde wel degelijk waardevol aangezien de telefoon hierdoor spatdicht is. Spatdicht houdt in dat de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) geen schade oploopt als deze besproeid wordt. Een voorbeeld hiervan is als het regent (maximaal 10 liter per minuut). Als gevolg hiervan is het geen probleem om de telefoon te gebruiken bij een klein beetje regen en dit is voor de gebruiker absoluut een fijne wetenschap. Vandaar dat de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) zeker een telefoonhoesje verdient.

Besturingssysteem met eigen gebruikersstijl

Xiaomi maakt gebruik van MIUI als besturingssysteem welke gebaseerd is op Android en daardoor veel op dit besturingssysteem lijkt. Toch verschilt het besturingssysteem als het gaat om menustructuren en apps. Hierdoor krijgt de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) een geheel eigen gebruikersstijl en dit maakt de telefoon uniek. Wat dat betreft verdient deze telefoon zeker een hoesje. Zeker gezien apps handmatig op makkelijke wijze geïnstalleerd en verwijderd kunnen worden. Dit maakt de Xiaomi Redmi Note 10 (4G) uiterst fijn in gebruik en verhoogd daardoor het gemak. Het enige dat hierdoor nog ontbreekt is een telefoonhoesje om het toestel optimaal te beschermen. Wacht daarom niet langer en ga voor de beste bescherming met deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10 (5G) hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10s hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.