sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

Telefoonhoesjes - Oppo A92

De Oppo A92 wordt onder andere geleverd met 18 watt wandadapter, USB-C kabel, hulpmiddel voor het uitwerpen van de simkaart, oortjes en gebruikershandleiding. Om de telefoon van goede bescherming te voorzien is een telefoonhoesje uiteraard net zo belangrijk. Zeker gezien het fijne ontwerp bestaande uit dunne randen met een groot en breed formaat van 162 bij 75,5 mm. De telefoon is uiteraard glad en kan met een gewicht van 182 gram makkelijk uit de handen glijden. Een telefoonhoesje wordt daarom sterk aangeraden. Naast bescherming kan deze zorgen voor behoud van de glanzende afwerking en worden de kosten van een telefoonhoesje automatisch hierdoor terugverdiend. Bovendien zorgt een telefoonhoesje voor meer grip, waardoor de telefoon makkelijk met één hand vastgehouden kan worden. Zelfs met kleinere handen geen probleem en makkelijk voor bijvoorbeeld tijdens het bellen of scannen van de vingerafdrukscanner. De vingerafdrukscanner bevindt zich in de aan- en uitknop welke aan de rechterkant van de Oppo A92 is gepositioneerd. De Oppo A92 is al met al een telefoon met fijn design en innovatieve mogelijkheden als de vingerafdrukscanner. Bescherm deze topper daarom met een telefoonhoesje.

Batterijring om camera

Het 6,5 Inch beeldscherm heeft een resolutie van 1080 bij 2400 pixels en heeft een perforatie-inkeping aan de linkerkant. Een perforatie-inkeping is een uitsparing voor camera’s welke als het ware in het beeldscherm verwerkt zitten. Hierdoor lijkt de camera onderdeel van het beeldscherm te zijn en valt deze nauwelijks op. Een absoluut pluspunt en daarom verdient de Oppo A92 zeker een telefoonhoesje. Zeker gezien de geperforeerde camera-uitsparing gebruikt kan worden als bijvoorbeeld batterij-indicator. Hierbij is het wel belangrijk dat de telefoon gebruik van Android maakt. Uiteraard geen probleem voor de Oppo A92 en hierdoor is de batterij-indicator makkelijk in te stellen via instellingen en het tabblad ‘Meldingen en statusbalk’. Na het instellen loopt het batterijpercentage als een ring om de camera heen. Bij bijvoorbeeld 91% loopt de ring bijna volledig om de camera heen en bij 50% zal dit voor de helft zijn. Hierdoor krijgt de Oppo A92-gebruiker snel inzicht in het restant van de batterij. Als gevolg hiervan neemt het gebruikersgemak van de telefoon iets toe en wordt het design modieuzer en innovatiever door de batterijring-functie. Vandaar dat de Oppo A92 zeker een telefoonhoesje verdient.

Kijkhoeken en kleurweergaves

Waar de front-camera fraai is weggewerkt, is de weergave van het beeldscherm net zo goed dankzij verschillende kijkhoeken en kleurweergaves. De kleuren worden zeer scherp, natuurlijk en fijn weergeven. Hierdoor is zwart ook echt zwart en wit ook echt wit. Kleuren vervagen niet tot nauwelijks en komen als gevolg hiervan een natuurlijke beeldweergave ten goede. Bovendien worden beelden vanuit zowel de zij- als voorkant van het scherm goed weergegeven zonder gekke invalshoeken. Het kijken van bijvoorbeeld een film op Netflix is hierdoor een zekere aanrader. Als gevolg hiervan is het beeldscherm van de Oppo A92 van hoogwaardige kwaliteit. Vandaar dat het desastreus zou zijn als de telefoon op het beeldscherm valt. In dit geval zouden krassen meevallen in vergelijking met flinke barsten. Een situatie die veelal voorkomt en voorkomen kan worden door simpelweg een telefoonhoesje te kiezen. Een telefoonhoesje kan zorgen voor de juiste bescherming en behoudt bovendien de huidige staat van de Oppo A92. Wacht daarom niet langer en ga voor deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Oppo A72
Bekijk het assortiment van de Oppo A91
Bekijk het assortiment van de Oppo A94 5G


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.