sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - iPhone 13 Mini

Telefoonhoesjes voor de iPhone 13 Mini zijn in alle soorten en kleuren verkrijgbaar en zijn op deze pagina te vinden. De Mini-telefoons van Apple, waaronder de iPhone 12 en 13 Mini, zouden minder populair zijn vanwege een minder sterke batterij. Hierdoor zou de telefoon minder lang meegaan op een dag en moet deze vaker opgeladen worden. Alleen in hoeverre klopt dit? Uit onderzoek blijkt dat de iPhone 13 Mini ruim 13 uur meekan zonder opgeladen te worden. Hierbij werd de telefoon intensief gebruikt met het afspelen van video’s, navigatie en een hoge schermhelderheid. Ter vergelijking gaat de iPhone 13 zo’n 14 uur mee, de iPhone 13 Pro 16 uur en de iPhone 13 Pro Max ruim 20 uur. De iPhone 13 Pro Max heeft dus een ‘super’ batterij in vergelijking met de iPhone 13 Mini en gaat een flink aantal uren langer mee. Alleen heeft de iPhone 13 Mini dan ook daadwerkelijk een zwakke batterij? In onze optiek zou een zwakke batterij betekenen dat deze de kracht ontbeerd om ook maar enkele uren mee te gaan zonder opgeladen te worden. Daar is in het geval van de iPhone 13 Mini zeker geen sprake van. Sterker nog: de Samsung Galaxy S21 blijkt ruim 12 uur mee te gaan zonder opgeladen te worden. De batterij van deze hoogwaardige Samsung-telefoon gaat dus minder lang mee als die van de iPhone 13 Mini. Bovendien blijkt uit praktijk dat toestellen zoals de iPhone 7 Plus vaak een maximum van 13 tot 14 uur aan batterijvermogen hebben. Dus wat ons betreft heeft de iPhone 13 Mini allesbehalve een zwakke batterij. Integendeel: de iPhone 13 Mini heeft een batterij die bijna de hele dag bruikbaar is (met nachtrust meegerekend). Een telefoonhoesje voor dit toestel is daarom zeker op zijn plaats.

Productietechniek voor innovatief beeldscherm

De iPhone 13 Mini heeft een grootte van 13,15 bij 6,42 cm en een dikte van 7,65 mm. Hierdoor is de iPhone 13 Mini samen met de iPhone SE 2020 een van de kleinste Apple-toestellen. De iPhone SE 2020 heeft namelijk een grootte van 13,84 bij 6,73 cm met een dikte van 7,3 mm en beeldscherm van 4,7 Inch. Met een grootte van 4,7 Inch zijn video’s, foto’s en afbeeldingen goed, maar tegelijkertijd op kleine schaal te zien. Vandaar dat Apple bij de iPhone 13 Mini een 5,4 Inch beeldscherm heeft geplaatst. Een beeldscherm dat groter is als die van de iPhone SE 2020, terwijl de telefoon kleiner is. Dat is al een telefoonhoesje waard. Alleen hoe heeft Apple dat gerealiseerd? Allereerst maakt Apple gebruik van de zogenaamde ‘U-Infinity-Display-methode’ waardoor het beeldscherm over de gehele voorkant loopt. Alle ruimte van de telefoon wordt dus volledig benut. Een inkeping aan de bovenkant zorgt dat de selfiecamera, zonder overduidelijk op te vallen, voldoende ruimte krijgt om maximaal te presteren en netjes om het beeldscherm heen loopt. Een indrukwekkende en innovatieve productietechniek welke steeds vaker wordt toegepast bij smartphones zoals de iPhone 12 Mini en Samsung Galaxy A50. De iPhone 13 Mini is al met al een kleine telefoon, maar heeft een relatief groot beeldscherm. Deze telefoon verdient daarom zeker een hoesje!

Gangbare telefoon met licht gewicht

Het beeldscherm van de iPhone 13 Mini is prima bruikbaar voor het versturen van berichtjes, chats en social media. Voor het spelen van games is de telefoon uiteraard iets minder geschikt omdat een groter beeldscherm simpelweg meer overzicht en details geeft. Ook het lezen van artikelen is op een groter beeldscherm net iets fijner, maar is zeker geen probleem. Bovendien zorgt het kleine formaat voor een licht gewicht van 141 gram. Ter vergelijking: de iPhone 13 Pro Max weegt 240 gram. Hierdoor is de iPhone 13 Mini een flink stuk lichter en is deze makkelijker met één hand vast te houden. Bovendien is de ervaring dat zwaardere telefoons op den duur voor lamme handen zorgen. Hierdoor wordt het vasthouden van de telefoon een stuk minder fijn. Als gevolg hebben zwaardere telefoons een iets mindere gebruikerservaring een neemt het risico op een val toe. Wat dat betreft is het gewicht van de iPhone 13 Mini een absoluut pluspunt. Wacht daarom niet langer en beloon deze telefoon met een hoesje. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 13
Bekijk het assortiment van de iPhone 13 Pro
Bekijk het assortiment van de iPhone 13 Pro Max


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.