sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - iPhone 13 Pro Max

De iPhone 13 Pro Max is het grootste toestel uit de iPhone 13-serie en een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Het grotere formaat zorgt voor een gewicht van 238 gram en dit is aanmerkelijk zwaarder dan de 204 gram wegende iPhone 13 Pro. Hierdoor kan het wennen zijn om deze grote telefoon te gebruiken wanneer de gebruiker een kleinere telefoon gewend is. Ook komt dit naar voren bij het typen van een berichtje of e-mail, omdat het grotere beeldscherm simpelweg meer beweging vereist. Het gebruik van de iPhone 13 Pro Max zal in het begin dus even wennen zijn. In deze periode neemt de kans op een ongelukkige val toe en daarom wordt een telefoonhoesje aangeraden. Zeker gezien de telefoon door een hoesje met gerust hart gebruikt kan worden en de gebruiker zich niet constant zorgen hoeft te maken over mogelijke valincidenten. Al met al kan een telefoonhoesje bijdrage aan de bescherming van zwaardere toestellen zoals de iPhone 13 Pro Max. Alleen wat heeft de telefoon allemaal te bieden?

Revolutionair beeldscherm ten gunste van batterij-level

De telefoon heeft veel te bieden zoals een beeldscherm van 6,7 Inch, een maximale helderheid, kleurprecisie, efficiënt gebruik en hoge verversingssnelheid. Verversingssnelheid wordt weergegeven in Hertz (Hz) en geeft aan hoeveel keer per seconden de pixels op het beeldscherm vernieuwd worden. De iPhone 13 Pro Max heeft een Hz-waarde van 120. Ter vergelijking: oudere Apple-toestellen (en de iPhone 13 Mini en 13) hebben een Hz-waarde van 60. Hierdoor worden de pixels van het iPhone 13 Pro Max beeldscherm twee keer zo snel ververst. Als gevolg hiervan zijn beeldweergaves nog soepeler en vloeiender als gewend van andere Apple-toestellen zoals de iPhone 12 Pro max. Het iPhone 13 Pro Max beeldscherm is zelfs in staat automatisch het aantal Hz te verlagen bij minder sprekende afbeeldingen om de beste weergave te geven. De verversingssnelheid is dus een absolute meerwaarde van de iPhone 13 Pro Max. Hetzelfde geldt voor de helderheid van het beeldscherm aangezien deze 27% hoger ligt als bij de iPhone 12 Pro Max. Hierdoor worden kleuren nog duidelijker weergegeven en gaat de kleurprecisie omhoog. Het iPhone 13 Pro Max beeldscherm levert dus goede prestaties betreft helderheid en kleur. Alleen hoe efficiënt zijn de weergaves ten opzichte van de batterij? Het beeldscherm gebruikt 80% van het totale batterijvermogen. Hierdoor zijn efficiënte weergaves belangrijk om de batterij langer te kunnen gebruiken. Vandaar dat Apple het beeldscherm 25% gebruiks-efficiënter heeft gemaakt in vergelijking met die van de iPhone 12 Pro Max. Hierdoor kan de gebruiker genieten van een revolutionair beeldscherm en gaat de batterij minstens 20 uur mee. Kortom: de beeldweergaves van de iPhone 13 Pro Max zijn van hoog niveau mede dankzij de hoge verversingssnelheid, helderheid, kleurprecisie en efficiënte manier van gebruik.

Sterk telefoonhoesje voor sterke batterij

De batterijduur van de iPhone 13 Pro Max komt gemiddeld op 20 uur uit, maar is uiteraard wel afhankelijk van gebruik in Apps, navigatie en videostreaming. Wanneer de telefoon de hele dag voor videostreaming gebruikt wordt, doormiddel van bijvoorbeeld FaceTime, gaat de telefoon zo’n 20 uur mee. Hierbij staat de helderheid op 100% en is de telefoon dus de hele tijd actief. Wanneer de telefoon voor Apps zoals Facebook en WhatsApp, internetbrowsers en enkele notities gebruikt wordt, zal de telefoon minder intensief gebruikt worden met daartussen mogelijke pauzes. Hierdoor zal de batterij enkele uren langer meegaan. Ter vergelijking: de Samsung Galaxy S21 Ultra gaat zo’n 16 uur mee bij gemiddeld gebruik. De batterij van de iPhone 13 Pro Max is dus van grote klasse en gaat in vergelijking met andere telefoons lang mee. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats voor dit toestel en is te vinden op deze pagina. Ga voor de sterkste bescherming en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 13 Mini
Bekijk het assortiment van de iPhone 13
Bekijk het assortiment van de iPhone 13 Pro


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies