sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - iPhone 13 Pro

De iPhone 13 Pro is samen met de iPhone 13 Mini, 13 en 13 Pro Max onderdeel van de Apple-serie 2021. De iPhone 13 Pro is een fraaie telefoon en bescherming met een telefoonhoesje is daarom zeker van toepassing. In vergelijking met de iPhone 11 Pro is het gewicht van de iPhone 13 Pro iets zwaarder, waardoor de telefoon nog hoogwaardiger aanvoelt. Niet vreemd, want de telefoon is iets groter en breder (14,7 bij 7,2 cm om 14,4 bij 7,1 cm). Toch is de iPhone 13 Pro wel dunner als de 11 Pro met een dikte van 7,65 mm ten opzichte van 8.1 mm. Hierdoor voelt de telefoon goed aan en is deze fijn vast te houden. De roestvrije metalen randen dragen hier mede aan bij en doen denken aan het ontwerp van de iPhone 4. Op het eerste oog is het ontwerp van de iPhone 13 Pro dus optimaal voor gebruik. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats voor dit toestel. In vergelijking met de iPhone 13 Pro Max is de 13 Pro functioneler om in de hand te houden vanwege het iets kleinere formaat. Hierdoor is het versturen van berichtjes, maken van foto’s of gebruiken van Apps net iets makkelijker met één hand. Het ontwerp van de iPhone 13 Pro is dus zowel van grote schoonheid als functioneel in gebruik.

Een OLED-beeldscherm met ProMotion-functie

Het 6,1 Inch OLED-scherm doet denken aan het beeldscherm van de iPhone 11 Pro en 12 Pro vanwege de grootte. Toch heeft de iPhone 13 Pro betreft de verversingssnelheid een grote stap gezet met de ProMotion-functie. De ProMotion-functie zorgt dat het beeldscherm niet 60 maar 120 Hz heeft. Hz staat voor Hertz en geeft aan hoeveel keer per seconde het beeldscherm ververst wordt. De meeste telefoons hebben 60 Hz en geven hierdoor 60 beeldweergaves per seconden weer. Voorbeelden hiervan zijn de iPhone 11, 12 Mini, 12 Pro Max, 13 Mini en 13. De iPhone 13 Mini en 13 hebben dus minder Hertz als de iPhone 13 Pro. Het beeldscherm van de iPhone 13 Pro wordt hierdoor twee keer zoveel ververst per seconden. Als gevolg hiervan worden beelden nog vloeiender en soepeler weergegeven en lijkt de iPhone soms zelfs sneller te reageren. Wat dat betreft is het 120 Hz beeldscherm een uitkomst voor gamers vanwege de perfecte en snelle weergave. De snelle en soepele weergave zorgt dat details goed en snel naar voren komen. Hierdoor kan een game zoals Genshin Impact optimaal gespeeld worden. Het beeldscherm van de iPhone 13 Pro zorgt dus voor een optimale game-ervaring. Althans… het enige dat nog mist is uiteraard een telefoonhoesje om de telefoon te beschermen tegen fanatisme en een ongelukkige val. Bovendien zorgt een hoesje voor maximale grip van de telefoon, waardoor game-prestaties bevorderd kunnen worden. Al met al voldoende reden om de iPhone 13 Pro met een telefoonhoesje te beschermen.

Foto's op macro-niveau

De echte iPhone-liefhebber vindt het ontwerp en beeldscherm belangrijk, maar hecht minstens net zoveel waarde aan de fotocamera van een iPhone toestel. Bij de iPhone 13 Pro zijn in vergelijking met de 11 Pro en 12 Pro een aantal aspecten aangepast zoals de zoom-functie, macromodus en beeldstabilisatie. De optische beeldstabilisatie-functie wordt geleverd met sensorverschuiving. Deze functie zorgt dat stilstaande objecten optimaal gestabiliseerd worden en zonder enige moeite scherp op de foto gezet worden. Onnauwkeurige foto’s horen hierdoor dus tot het verleden. Verder wordt de macro-modus automatisch geactiveerd, wanneer een object super dichtbij komt. Hierdoor wordt het object uiterst scherp en tot in detail in beeld gebracht. Bijvoorbeeld een lieveheersbeestje of telefoonhoesje kan tot bijna in perfectie vastgelegd worden. De Macro-functie is dus een echte toevoeging voor de fotocamera en dit geldt ook voor de zoom-functie welke tot wel 3x extra kan inzoomen in vergelijking met eerdere iPhone-toestellen. Hierdoor kunnen foto’s van bijvoorbeeld een portret nog meer tot in detail worden vastgelegd. De iPhone 13 Pro heeft al met al een fotocamera van hoogwaardig niveau en een telefoonhoesje hoort hier zeker bij. Kies daarom het sterkste telefoonhoesje en geniet optimaal van de iphone 13 Pro en deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 13 Mini
Bekijk het assortiment van de iPhone 13
Bekijk het assortiment van de iPhone 13 Pro Max


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies