sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Xiaomi Redmi Note 11s

De Remdi-serie van Xiaomi is voordelig met prijzen van een maximum rond de 400 euro. De vraag is hierdoor alleen wel of bijvoorbeeld de Xiaomi Redmi Note 11s van goede kwaliteit is en een telefoonhoesje nodig heeft. Allereerst wordt duidelijk dat deze telefoon een 6,43-inch beeldscherm heeft welke omringd wordt met een kunststof buitenkant. De behuizing is netjes afgewerkt en de uitsparingen zijn allemaal goed bruikbaar. De telefoon blijft alleen wel kwetsbaar bij een eventuele val en daarom wordt een telefoonhoesje zeker aangeraden. Deze beschermt de telefoon en zal zorgen dat de geïntegreerde ARM Mali-G57 grafische kaart geruisloos zijn werk kan blijven doen. Deze G57 grafische kaart wordt veelal gebruikt voor Android smartphones van het middensegment en zou zo’n 30% minder energie verbruiken als de eerdere G52. Verder is de kaart geschikt om betere prestaties te leveren als het gaat om bijvoorbeeld beeldherkenning. Wat dat betreft is de ARM G57 zeker een toevoeging voor de Xiaomi Redmi Note 11s en daardoor is een telefoonhoesje op zijn plaats. Wacht daarom niet langer en ga voor de beste bescherming.

Always-on-functie

De Xiaomi Redmi Note 11s is uitermate geschikt voor dagelijkse taken zoals het uitvoeren van downloads, gebruiken van sociale media en internetten. Wat dat betreft een dikke plus en dat geldt ook zeker voor de Always-on-functie welke informatie zoals de tijd en batterijduur in het beeldscherm toont zonder aanraking. Hierdoor hoeft het beeldscherm niet aangetikt te worden om informatie te verkrijgen en als gevolg hiervan neemt het gebruikersgemak toe. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats. De functie werkt echter alleen voor 10 seconden en daarna zal het beeldscherm op zwart gaan. Om de functie daarna weer te activeren is een nieuwe aanraking van het beeldscherm of de homeknop vereist. Al met al een handige en vooral leuke functie om op de Xiaomi Redmi Note 11s te hebben. Wacht daarom niet langer en bescherm deze telefoon met een hoesje.

Bellen met goede stemkwaliteit

Bij alle geleverde diensten en applicaties zou bijna vergeten worden dat de Xiaomi Redmi Note 11s ook nog kan bellen. De telefoon filtert te harde geluiden tijdens een belletje grotendeels weg en zorgt hierdoor voor een goede stemkwaliteit. Ook de luidspreker is goed verstaanbaar met als gevolg dat zowel de beller als ontvanger duidelijk en makkelijk hoorbaar zijn. De belcommunicatie via de Xiaomi Redmi Note 11s verloopt dus duidelijk en goed. Een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats aangezien deze goede bescherming biedt tijdens het bellen. Valt de telefoon tijdens een belletje per ongeluk op de grond en is de ondergrond hard. Dan is een pijnlijke val veelal niet te vermijden met als gevolg flinke schade. Wacht daarom niet langer en bescherm de Xiaomi Redmi Note 11s met een telefoonhoesje om schade te voorkomen. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 10s hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 11 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 11 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.