sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 

Telefoonhoesjes - Oppo A74 4G

De Oppo A74 4G valt met 16,3 bij 7,5 centimeter in de categorie smartphones met een gemiddelde grootte. Toch is het toestel licht van stuk met 175 gram en ligt de Oppo A74 4G comfortabel in de hand dankzij de afgeronde hoeken. Uiteraard is het belangrijk om dit te behouden en een telefoonhoesje kan daarbij helpen vanwege de extra grip en juiste bescherming. Bovendien is een telefoonhoesje van alle uitsparingen voorzien, waardoor de knoppen optimaal bruikbaar blijven. Sowieso een groot voordeel van de Oppo A74 4G waar de knoppen uiterst goed reageren. Daarnaast heeft de telefoon een IPX4-certificering welke staat voor bescherming tegen opspattend water. Een flinke regenval kan hierdoor goed opgevangen worden door de telefoon. Als gevolg hiervan hoeft de gebruiker zich geen zorgen te maken als de Oppo A74 4G nat wordt. Wanneer de telefoon echter onder water komt, is de telefoon een stuk kwetsbaarder. Daarom wordt altijd een waterdicht telefoonhoesje aangeraden voor de Oppo A74 4G. Hierdoor is de telefoon onderwater beschermt en blijft de touchscreen-functie behouden. Bijvoorbeeld handig voor het maken van foto’s tijdens het duiken. De Oppo A74 4G heeft al met al een stevig en licht design welke bestendig is tegen hevige regenval. Bescherm deze telefoon daarom met een hoesje.

Sterk glas en camera die uitsteekt

De telefoon heeft een Amoled-beeldscherm welke is vervaardigd uit Gorilla Glass 5. Gorilla Glass is een productietechniek om het glas weerbaarder te maken tegen krassen en stoten in vergelijking met normaal glas. Gorilla Glass 5 is de 5e generatie hiervan en werd in 2016 geproduceerd met de focus op het bieden van meer bestendigheid tegen vallen. Als gevolg hiervan kan het beeldscherm van de Oppo A74 4G zich minstens vijf keer staande houden bij een val van 1,6 meter. Zeker geen verkeerde prestatie en daardoor een flinke geruststelling voor gebruikers. Uiteraard blijft de telefoon kwetsbaar en ligt schade altijd op de loer. Vandaar dat een telefoonhoesje altijd wordt aangeraden. Zeker gezien de driedelige camera 2 millimeter aan de achterkant uitsteekt. Hierdoor krijgt de Oppo A74 4G een uniek en flitsend design, maar wordt deze ook extra kwetsbaar. Stel dat de telefoon valt en op de achterkant terecht komt: dan is de kans zeer groot dat de camera geraakt wordt. Hierdoor is de kans op cameraschade groot, terwijl juist deze een steeds belangrijker onderdeel van de telefoon is. Het zou bijvoorbeeld zonde als de camera niet meer gebruikt kan worden. Vandaar dat bescherming belangrijk is en een telefoonhoesje helpt hierbij.

Ruime opslagruimte

De Oppo A74 4G maakt gebruik van Android en blijft hierdoor up to date als het gaat om beveiliging en gebruikersinterface. Als gevolg hiervan zijn pictogrammen, werkbalken en menu’s herkenbaar. Een fijne manier van werken dus en daarom verdient de Oppo A74 4G een telefoonhoesje. Zeker gezien de telefoon 128GB aan opslagruimte heeft en applicaties zoals Facebook al geïnstalleerd heeft. Hierdoor blijft ruim 106GB beschikbaar om applicaties naar eigen wens te installeren en gebruiken. Een flinke opslagruimte welke uiteraard ook gebruikt kan worden voor de opslag van mediabestanden zoals foto’s of video’s. De Oppo A74 4G biedt al met al voor ieder wat fijns en heeft een prima gebruikerservaring. Ga daarom voor een telefoonhoesje om het fijne gebruik te behouden en de telefoon mooi te houden. Wacht niet langer en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Oppo A72
Bekijk het assortiment van de Oppo A73 5G
Bekijk het assortiment van de Oppo A74 5G


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies