sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A41

De keuze in mobiele telefoons en bijhorende hoesjes is groot en neemt toe. Een telefoon wordt vaak voor minimaal twee jaar in gebruik genomen en daarom is het belangrijk deze goed te beschermen. Een telefoonhoesje kan hier uiteraard aan bijdrage. Alleen door welke specificaties krijgt de Samsung Galaxy A41 een uniek karakter? Betreffende design, prestaties en werkgeheugen zal deze telefoon worden uitgelicht. Hieruit zal tevens duidelijk worden waarom het zo belangrijk is om deze telefoon te beschermen met een hoesje.

Scherpe kleuren en heldere beeldweergave

De Samsung Galaxy A41 is omgeven door plastic materiaal. Hierdoor oogt de telefoon stevig en heeft deze een degelijke uitstraling. De voorkant van telefoon bestaat bijna volledig uit het beeldscherm. Hierdoor heeft de telefoon geen brede randen en is het Infinity-U Display beeldscherm 6.1 Inch groot. Als gevolg hiervan krijgt de telefoon een unieke en premium uitstraling. Het Amoled-paneel draagt bij aan scherpe kleuren, duidelijke zwarttinten en helderheid. Kortom: zowel de werking als uitstraling van het Samsung Galaxy A41 beeldscherm zijn van goede kwaliteit. Alleen geldt dit ook voor de camera? De camera aan de voorkant neemt weinig ruimte in en is hierdoor zeker geen sta in de weg. Deze leidt bijvoorbeeld niet af van het beeldscherm. Met 25 megapixels is de camera tevens scherp en worden objecten helder gefotografeerd. Het is verder geen enkel punt om grote groep-selfies te fotograferen en ook kleine details zijn goed zichtbaar. Een telefoonhoesje zou bijvoorbeeld scherp in beeld gebracht worden. Hierdoor is de selfie-camera van de Samsung Galaxy A41 een absolute plus en verdiend deze telefoon zeker een hoesje.

Een werkgeheugen voor snelle Apps 

Bij dagelijks gebruik is het essentieel een telefoon met voldoende RAM-geheugen en opslag te hebben vanwege onder andere het laadvermogen. RAM-geheugen is ook wel het werkgeheugen van de telefoon en zorgt voor het laden van processen. Met te weinig RAM-geheugen zullen Apps bijvoorbeeld langzaam geopend worden. In dagelijks gebruik is dit absoluut geen weelde en daarom is het goed om te weten dat de Samsung Galaxy A41 8GB of 12GB aan werkgeheugen heeft. Met dit werkgeheugen zullen Apps ongeacht het veelvoud snel en expliciet geopend worden. De Samsung Galaxy A41 heeft dus een prima werkgeheugen. Alleen geldt dit ook voor de opslagruimte van 64GB? De opslagruimte van de Samsung Galaxy A41 is niet groot, maar voor veel gebruikers absoluut voldoende. Met gemiddeld een paar foto’s op de dag, af en toe een filmpje en hier en daar een notitie is 64 GB meer als voldoende. Met name downloads van muziek en films dragen bij aan groot verbruik van de opslagruimte. Hierdoor is het belangrijk te nuanceren en muziek bijvoorbeeld via Youtube af te spelen. De Samsung Galaxy A41 heeft al met al een prima RAM-werkgeheugen en opslagruimte. Het zou daarom super zonde zijn als deze beschadigd raken door een val. Bescherm daarom de Samsung Galaxy A41 met een telefoonhoesje!

Veilige en snelle ontgrendeling van de A41

Het assortiment van Origineletelefoonhoesjes biedt ruime keuze voor de Samsung Galaxy A41. Alleen wat is nog meer reden om deze telefoon te beschermen? De telefoon maakt gebruik van Android 10, heeft een vingerafdrukscanner en 4G netwerk. Met Android 10 heeft de Samsung Galaxy A41 een nieuw besturingssysteem. Hierdoor wordt de telefoon volledig bijgewerkt en zal de telefoon ook de komende jaren hierin ondersteund worden. Apps zullen hierdoor bijvoorbeeld keurig bijgewerkt worden. De vingerafdrukscanner zorgt voor beveiliging vanwege de enkele toegang via jouw vingerafdruk. Hierdoor is het geen verplichting het wachtwoord van de telefoon in te voeren, maar kan deze ook ontgrendeld worden met de vingerafdruk. Ook Apps zoals bankieren kunnen met de vingerafdrukscanner geopend worden. Met de vingerafdrukscanner werkt de Samsung Galaxy A41 vlug en snel en het 4G netwerk draagt mede bij aan een snelle werking vanwege het snelle laden van internetpagina’s. De Samsung Galaxy A41 heeft al met al veel interessante specificaties en bescherming is daardoor zeker op zijn plaats. Geef de Samsung Galaxy A41 een mooi telefoonhoesje en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A40
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A42
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A51


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies