filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A42

Net als de Samsung Galaxy A41 heeft de A42 een prachtig ontwerp en een telefoonhoesje is daardoor wel op zijn plaats. Verder is het Amoled-scherm met 6.6 Inch groter als bij de Samsung Galaxy A41 en heeft deze haarscherp beeld. Met een Snapdragon 750-chip heeft de Samsung Galaxy A42 tevens een krachtige inhoud. Dit geldt ook voor de batterij met een capaciteit van 5000 MAh. Kortom: de Samsung Galaxy heeft tal van interessante specificaties en om deze telefoon zo lang mogelijk te gebruiken is een telefoonhoesje een absolute must. Alleen waar staat de Samsung Galaxy A42 nog meer voor?

Innovatieve NFC-mogelijkheden 

Veel mobiel-gebruikers zijn mede door de pandemie overgestapt naar betalingen via e-wallets en kaarten. Hierdoor is het niet meer nodig om met contant geld te betalen. Als gevolg hiervan verlopen betalingen sneller en zijn deze in tijden van bijvoorbeeld een pandemie veiliger. Samsung heeft hier met de A42 op ingespeeld door NFC-mogelijkheden toe te voegen. Met NFC is het mogelijk betaalkaarten te koppelen aan Samsung-Pay. Samsung-Pay biedt vervolgens de mogelijkheid om een betaling op contactloze wijze te voldoen. Deze methode is vergelijkbaar met Bluetooth. De Samsung Galaxy A42 biedt met de NFC-methode dus een innovatieve functie met alle voordelen van dien. Om ook in de toekomst deze voordelen te kunnen benutten, wordt een telefoonhoesje aangeraden vanwege de bescherming. Bescherm de Samsung Galaxy A42 zodat deze niet stuk gaat en de NFC-methode in gebruik blijft! De NFC-methode is handig, maar dan moet de telefoon wel snel en lang werken. De 5000 MAh batterij heeft voldoende capaciteit om minstens een dag bruikbaar te zijn zonder opgeladen te worden. De batterij gaat gemiddeld 23,5 uur mee en heeft de potentie om twee dagen bruikbaar te zijn. Hierbij is het van belang om opties zoals Bluetooth, specifieke Apps en downloads in gebruik te minderen. De batterij van de Samsung Galaxy A42 gaat dus lang genoeg mee om de hele dag door betalingen met NFC te verrichten.

Foto's vanuit alle hoeken en standen

Waar een telefoon veelal voor social media wordt gebruikt, is de fotocamera minstens net zo belangrijk. De telefoonfotografie heeft zich afgelopen jaren snel ontwikkeld en dit wordt duidelijk bij de 48 megapixel camera van de Samsung Galaxy A42. Deze camera is in staat om foto’s met duidelijke contrasten en kleuren te maken. Hierdoor zijn foto’s van hoogwaardige kwaliteit. Als gevolg hiervan wordt het verschil tussen een ‘echte’ camera en die van de telefoon steeds kleiner. Veel mensen maken daarom steeds meer gebruik van een telefoon-camera (aangezien ze de telefoon al in bezit hebben). De Samsung Galaxy A42 heeft naast de hoofdcamera nog een 5 megapixel macro-camera en ultrabreedte-camera. De macro-camera zorgt voor scherpe foto’s op korte afstanden. Hierdoor worden objecten zoals dieren, planten en mensen zo groot mogelijk zichtbaar. Als gevolg hiervan worden kleinere details helder in beeld gebracht. De ultrabreedte-camera zorgt daarnaast voor mogelijkheden om foto’s in de breedte te nemen. Hierdoor zijn groepfoto’s bijvoorbeeld goed en overzichtelijk. De Samsung Galaxy A42 heeft al met al fraaie camera-functies en een telefoonhoesje wordt daarom zeker aangeraden. Stel dat de camera op de grond valt en deze beschadigingen oploopt. Dan kan de fraaie camera niet meer gebruikt worden. Zorg daarom voor een telefoonhoesje en blijf met een gerust hart selfies en andere foto’s maken!

Unieke hoesje voor deze top telefoon

Samsung heeft met de Galaxy A42 een keurige midden-prijsklasse telefoon ontwikkeld met specificaties als een 48 megapixel camera, NFC-methode, sterke batterij en fraai beeldscherm. Het zou super zonde zijn als de telefoon niet meer bruikbaar is vanwege een ongelukkige beschadiging. Vandaar dat Origineletelefoonhoesjes originele, sterke en voordelige hoesjes heeft geselecteerd. Check deze pagina voor alle mogelijkheden en ga voor jouw unieke hoesje! Bekijk hier alle voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A40
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A41
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A52


Dezelfde dag verzonden   •   Achteraf betalen   •   Gratis verzending   •   Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.