sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A52

Scoor een hoesje voor de Samsung Galaxy A52 en bescherm deze telefoon in alle mogelijke omstandigheden tegen kras- en stootschade. De Samsung Galaxy A52 is geproduceerd om een goede telefoon-ervaring te bieden tegen een beperkt budget. Hierdoor is de telefoon voordeliger als bijvoorbeeld de Samsung S-serie. Als gevolg hiervan kunnen Samsung-fans een telefoon in verschillende prijsklassen aanschaffen. De Samsung Galaxy A52 heeft een plastic behuizing en heeft hierdoor een degelijk design. Premium materialen zijn voornamelijk weggelegd voor telefoons als de Samsung Galaxy S20. Toch biedt het plastic materiaal voordelen ten opzichte van kunststof: het materiaal krast en barst minder snel, heeft minder last van slijtage en het is over het algemeen lichter. Hierdoor heeft de Samsung Galaxy A52 een frisse uitstraling en heeft de telefoon weinig onderhoud nodig om deze frisheid te behouden. Toch zal de telefoon op den duur gebruikssporen gaan vertonen en kan deze per ongeluk vallen. Bij een ongelukkige val is schade snel gemaakt. Bescherm de telefoon daarom altijd met een telefoonhoesje. De Samsung Galaxy A52 heeft dus een fraaie prijs-kwaliteitsverhouding mede door de plastic behuizing. Desalniettemin wordt een telefoonhoesje zeker aangeraden!

Aansluitingspoorten aan de onderkant

Het ontwerp van de Samsung Galaxy A52 heeft een stap voorwaarts gezet ten opzichte van de vorige Samsung A-serie vanwege de camerabehuizing. De hobbel hiervan is weggewerkt en versmolten met het frame. Hierdoor is de telefoon een identieke en homogene verschijning. Als gevolg hiervan oogt de telefoon fraai van stuk en is deze goed vast te houden. De meeste aansluitingspoorten zijn aan de onderkant geplaatst en dragen tevens bij aan een fijn ontwerp. Voorbeelden van aansluitingspoorten zijn de oplaadfunctie en USB-C poort. Deze uitsparingen zijn in onze telefoonhoesjes keurig uitgesneden en dragen bij aan optimaal gebruik van de telefoon. De hoesjes zorgen dus niet alleen voor bescherming en extra grip, maar ook voor een optimale telefoonbeleving!

Een hoesje om werkpresaties te behouden

Een goed telefoonhoesje is belangrijk, maar dit geldt voor de werkprestaties van de telefoon net zo. Taken als foto’s maken, bewerken en games afspelen zijn vaak intensief voor telefoons vanwege het hoge aantal GB (Gigabyte). Hierdoor treden bij veel telefoons haperingen op en werken bijvoorbeeld games niet altijd vlot. Als gevolg hiervan zijn niet alle telefoons in staat om intensieve games zoals Call of Duty af te spelen. Het bijwerken van foto’s en met name video’s is mede een flinke opdracht voor een telefoon vanwege de verscheidenheid aan data. De video zelf heeft al een flink vermogen aan GB en ook het Photoshop programma vraagt veel werkvermogen. De Octa Core processor van de Samsung Galaxy A52 heeft gelukkig een snelheid van 2.2 GHz en kan hierdoor veel taken op snelle wijze uitvoeren. Games uitvoeren en video’s bijwerken zullen daarom geen probleem voor deze Samsung telefoon zijn. Het zou uiteraard wel zonde zijn als de Samsung Galaxy A52 op de grond valt en hierdoor hardware-schade heeft. Dan bestaat de kans dat de bijgewerkte video’s onherroepelijk beschadigd zijn. Als gevolg hiervan kunnen deze niet meer teruggekeken worden. Ga daarom voor een stoer telefoonhoesje en bescherm deze telefoon om de uitstekende werkprestaties te behouden.

Favoriete muziek met een prima luidspreker

De Samsung Galaxy A52 werkt naar behoren, maar geldt dit ook voor de luidspreker? Luidsprekers van telefoons zijn niet altijd van hoogstaand niveau en het verschil is groot met bijvoorbeeld een Bluetooth-set. Toch maakt de luidspreker van de Samsung Galaxy A52 een uitstekende indruk met flink volume en een goede kwaliteit. De luidspreker kan uiteraard niet vergeleken worden met een ‘normale’ audio-set, maar biedt gezien de situatie voldoende geluid. Het geluid kan tevens versterkt worden door een headset aan te sluiten op de 3.5mm poort. Op deze manier is het mogelijk op elke gewenst moment een favoriet muzieknummer af te spelen. De Samsung Galaxy A52 is al met al een telefoon met een prima audio-set. Verder heeft de telefoon fraaie specificaties zoals een fris design, goede camera en vlot lopende processor. Des te meer reden om deze Samsung telefoon te voorzien van een telefoonhoesje. Geeft de Samsung Galaxy A52 daarom het welverdiende hoesje en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A50
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A51
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A72


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies