sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy A51

In januari 2020 is de Samsung Galaxy A51 vrijgegeven en deze telefoon was vanaf begin af aan al populair vanwege de grootte, het beeldscherm en de camera. Een populaire telefoon verdiend uiteraard een telefoonhoesje en daar is deze pagina uitermate geschikt voor met een ruim assortiment. De Samsung Galaxy A51 is een van de grootste modellen uit de Samsung A-serie van 2020 met afmetingen van 15,9 bij 7,4 cm en een dikte van 7.9 mm. Alleen de Samsung Galaxy A71 is nog groter met een lengte van 16,4 cm. Opvallend is dat de Samsung Galaxy A51 en A71 verder hetzelfde design hebben. Alleen hebben deze telefoons verder nog verschillen? En wat maakt een telefoonhoesje zo belangrijk voor de Samsung Galaxy A51?

Doorzichtig hoesje voor fraai design

Het design van de Samsung Galaxy A51 bestaat overwegend uit Glasstic. Glasstic is een variatie van kunstglas en biedt het gevoel van hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal is misschien niet zo hoogwaardig als het glas van de Samsung Galaxy S20, maar zorgt wel dat de kostprijs relatief laag blijft. Hierdoor is de prijs-kwaliteitsverhouding van de telefoon netjes. De Samsung Galaxy A51 is tevens door het materiaal licht van stuk met 158 gram. Hierdoor is de telefoon goed, soepel en lang vast te houden. De aluminium randen dragen tevens bij aan een goed houvast en geven bovendien het gevoel van hoogwaardige kwaliteit. Daarom zou het ongelofelijk zonde zijn als de telefoon valt en de behuizing krassen oploopt. Kies daarom een voordelig hoesje om dure schade te voorkomen! Uiteraard is het mogelijk voor een doorzichtig telefoonhoesje te kiezen. Hierdoor blijft het design van de telefoon goed zichtbaar, wordt deze beschermd en kan de telefoon trots aan iedereen gepresenteerd worden. De Samsung Galaxy A51 is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een zwarte, blauwe en witte kleur en heeft hierdoor een fraaie uitstraling. De Samsung Galaxy A51 heeft al met al een bijzonder design en kan daarom wel een telefoonhoesje ter bescherming gebruiken.

Middensegment met OLED-scherm

De Samsung Galaxy A51 kan met een prijs van tussen de 200 en 400 euro als middensegment worden gezien. Telefoons uit de middenklasse hebben vaak een Lcd-scherm om de inkoopprijs te drukken. Samsung is echter in staat gebleken om een OLED-scherm te gebruiken voor de A51 en de prijs toch relatief laag te houden. Bij Lcd-schermen bevinden de ledlampen zich achter het scherm. Hierdoor wordt het licht gelijkmatig over het beeldscherm verdeeld. Bij een OLED-scherm wordt gebruik gemaakt van een organisch materiaal en deze wordt aangestuurd door stroom. Wanneer de stroom door het organische materiaal heen gaat, zal deze licht geven. Hierdoor komen kleuren overduidelijk en helder naar voren en is de beeldweergave met 1080 pixels van indrukwekkende kwaliteit. De Samsung Galaxy A51 heeft al met al een fraai OLED-beeldscherm. Ter bescherming van het beeldscherm wordt vaak een screenprotector gebruikt vanwege het smalle karakter. Deze bestaat uit een laagje glas, ondersteund de touchscreen-functie optimaal en is in staat om een eventuele val te breken. Het is uiteraard ook mogelijk een book case hoesje te gebruiken voor volledige bescherming. Een book case bedekt namelijk zowel de voor-, achter- als zijkant af. Vaak hebben deze hoesjes ook nog een portemonnee functie vanwege de opbergruimte van pasjes. De keuze aan telefoonhoesjes is al met al groot! Alleen geldt dit ook voor de Samsung Galaxy A71?

Groot beeldscherm of snelle laadfunctie

De Samsung Galaxy A71 is een aanrader voor serie-kijkers vanwege de grootte van de telefoon. Maar of de telefoon ook met betrekking tot pixeldichtheid, kloksnelheid en interne opslag beter presteert als de Samsung Galaxy A51 moet blijken. De interne opslag van de Samsung Galaxy A51 is namelijk 265GB tegenover 128GB van de A71. Hierdoor heeft de Samsung Galaxy A51 meer vermogen om bijvoorbeeld foto’s, filmpjes en notities op te slaan. Betreffende pixeldichtheid is de beeldweergave van de Samsung Galaxy A51 met 3% scherper als A71. Hierdoor worden bijvoorbeeld alle mediabestanden net iets scherper weergegeven bij de A51. Eerlijkheid dient te zeggen dat het verschil nihil is en dat dit voor het menselijk oog niet tot nauwelijks is waar te nemen. Toch lijkt de Samsung Galaxy A51 ook net iets sneller te laden met een kloksnelheid van 850MHz tegen 500 MHz. Bijvoorbeeld laadweergave van filmpjes, internetbrowsers of downloads zullen hierdoor net iets sneller voltooid worden. De Samsung Galaxy A51 lijkt door de genoemde punten een betere telefoon als de A71. Alleen is dit ook daadwerkelijk zo? Perceptie zal in deze allesbepalend zijn: is het voor de gebruiker bijvoorbeeld belangrijk om een groot beeldscherm te hebben? Of heb je liever veel interne ruimte om veel mediabestanden op te slaan? Afhankelijk hiervan zal een voorkeur naar voren komen. Een ding hebben beide telefoons sowieso gemeen: ze hebben een fraai design en verdienen absoluut een telefoonhoesje! Check alle voordelen van onze robuuste telefoonhoesjes hier:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A52
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A71
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy A72


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies