sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Telefoonhoesjes - iPhone 7

De iPhone 7 is een toestel waar Apple de nodige veranderingen heeft aangebracht ten opzichte van de iPhone 6. Waar de iPhone 6 een 8 megapixel camera heeft, heeft de iPhone 7 een 12 megapixel camera. Megapixels kunnen omschreven worden als lichtgevoelige cellen, die zich bevinden op een sensor. Een hoge hoeveelheid megapixels heeft een positieve invloed op de scherpte van gemaakte foto's. Met een hogere hoeveelheid megapixels worden namelijk meer kleine details van een foto ten toon gespreid. Zo kan bijvoorbeeld een grasveld aan de overkant van de sloot scherper gefotografeerd worden met een 12 dan een 8 megapixel camera. Niet alleen de fotocamera, maar ook FaceTime HD-camera is bij de iPhone 7 doorontwikkeld. De FaceTime HD-camera is de camera aan de voorkant van uw iPhone-toestel, waarmee het onder andere mogelijk is om te FaceTimen en selfies te maken. Waar de iPhone 6 een 1,2 megapixel FaceTime HD-camera heeft, heeft de iPhone een camera met 7 megapixels. Hierdoor is het mogelijk om met de iPhone 7 scherpere selfies te maken dan met de iPhone 6. Ook zijn FaceTime gesprekken beter zichtbaar dan op eerdere Apple smartphone-toestellen. Kortom: op cameragebied heeft Apple met de iPhone 7 een grote stap voorwaarts gezet ten opzichte van de iPhone 6.

Een primeur met de iPhone 7

De camera-innovaties van de iPhone 7 zijn voor Apple geen reden geweest om verdere innovatieve ideeën te laten liggen. Sterker nog: Apple heeft in de iPhone 7 een waterbestendigheidsfunctie ingebouwd, waardoor het toestel aan de bestendigheidsnorm IP67 voldoet. Het eerste getal, in dit geval de 6, geeft aan dat de smartphone volledig stofdicht is. Hierdoor kan stof niet de smartphone binnen treden. Het tweede getal, in dit geval de 7, geeft de aan dat het toestel 30 minuten bestendig tegen water is met een bijhorende diepte van 1 meter. Uiteraard wordt niet aangeraden om bewust met uw iPhone 7 het water te betreden. Wel kan deze functie uitermate efficiënt zijn, wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk uw toestel in de toilet laat vallen. Kortom: de waterbestendigheidsfunctie is absoluut van toegevoegde waarde voor de iPhone 7.  

Bescherm uw fraaie toestel

Duidelijk is dat de iPhone 7 tal van functies met toegevoegde waarde heeft. Vandaar dat goede bescherming voor uw iPhone 7-toestel wel op zijn plaats is. Zonder hoesje kan het snel en plotseling afgelopen zijn met het plezier van uw kostbare iPhone 7. Wanneer uw toestel valt, bestaat de kans dat uw iPhone 7 krassen, barsten of zelfs hardware schade oploopt. Een iPhone 7 hoesje helpt om deze vervelende gevolgen te voorkomen! Daarom bieden wij voordelige hoesjes aan om uw kostbare iPhone 7 te beschermen. Kortom: voordelige bescherming om dure schade te voorkomen!

Originele iPhone 7 telefoonhoesjes

Bij een smartphone draait het niet alleen om de juiste bescherming van het toestel. Het oog wilt ook wat! Een origineel iPhone 7 hoesje kan hier een grote bijdrage aan leveren. In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende originele hoesjes, die het uiterlijk van uw toestel een flinke boost geven. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt ongetwijfeld een hoesje dat op uw wensen aansluit.

Kwaliteit en service

Bij Origineletelefoonhoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw smartphone zo lang mogelijk kunt beschermen! U betaalt bij ons geen verzendkosten voor uw iPhone 7 hoesje. Daarnaast wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden, indien voor 17:00 uur besteld! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via de contactpagina. Wij zullen vragen of opmerkingen zo spoedig mogelijk beantwoorden! Al met al profiteert u bij Origineletelefoonhoesjes.nl van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 11 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de iPhone 11 Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de iPhone 11 Pro Max hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies