filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Telefoonhoesjes - iPhone X

Apple heeft met de iPhone X een gewaardeerde opvolger voor de iPhone 7 ontwikkeld en geproduceerd. Waar voorgaande Apple-toestellen een zogenaamde 'thuisknop' hebben, heeft de iPhone X een volledig touchscreen-scherm aan de voorkant. Hierdoor is het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om met de thuisknop vanuit een openstaande App naar het hoofdmenu te klikken. Toch kan de thuisknop handig zijn en daarom biedt Apple een alternatief aan. Bij instellingen is het namelijk mogelijk met om de functie 'AssistiveTouch' een digitale thuisknop aan te zetten. Deze zal vervolgens digitaal worden weergegeven aan de onderkant van het touchscreen-scherm. Hierdoor is het dus alsnog mogelijk om gebruik te maken van de thuisknop op de iPhone X!

Gezichtsherkenning met de iPhone X

Naast de vernieuwde 'thuisknop functie' maakt de iPhone X gebruik van FaceID in plaats van TouchID (zoals bij iPhone 7). Waar TouchID een scan van vingerafdrukken maakt, wordt bij FaceID het gezicht van de gebruiker gescand. De iPhone X maakt gebruik van een TrueDepth-camera, waardoor het gezicht tot in detail gescand kan worden. Hierdoor is de iPhone X in staat om jouw gezicht te herkennen en is het mogelijk het toestel te ontgrendelen zonder toegangscode in te voeren. De kans dat een andere persoon het toestel met FaceID kan ontgrendelen is zeer klein en wordt geschat op 1 op 1 miljoen. Uit praktijk blijkt dat alleen tweelingen of mensen met een masker het systeem wisten te kraken. Al met al heeft Apple met FaceID een innovatieve en veilige manier ontwikkeld om de iPhone te ontgrendelen.

Levendige en natuurlijke foto's op de iPhone X

De iPhone X is naast FaceID ook voorzien van een HDR-functie. Deze functie zorgt voor een beeldscherm met hoog dynamisch bereik, waardoor lichte en donkere gebieden in afbeeldingen, foto's en video's meer dan ooit worden ondersteund. Hierdoor worden kleuren beter genuanceerd met als gevolg dat bijvoorbeeld foto's nog levendiger vertoond zullen worden dan op voorgaande Apple-toestellen. Om foto's zo natuurlijk mogelijk te vertonen, corrigeert de True Tone-functie omgevingslicht en bijhorende kleuren. Om levendige en natuurlijk media-bestanden op de iPhone X weer te geven, is een groot beeldscherm een absolute must. Vandaar dat de afmetingen van de iPhone X groter zijn dan die van de iPhone 7. Waar de iPhone X 14,4 cm hoog en 7,1 cm breed is, is de iPhone 13,8 cm hoog en 6,7 cm breed. Kortom: de iPhone X is ideaal om foto's mee te maken en deze te bekijken.

Bescherm uw fraaie iPhone X

Duidelijk is dat Apple de reeks iPhone-toestellen met de iPhone X opnieuw naar een kwalitatief hoger niveau heeft getild. Het toenemende aantal innovatieve functies maakt van de iPhone X een spectaculair toestel en daarom is goede bescherming door middel van een telefoonhoesje wel op zijn plaats. Zonder hoesje kan het snel en plotseling afgelopen zijn met het plezier van uw iPhone X. Valt het toestel uit uw handen, terwijl u aan het bellen bent dan is kras- of stootschade in veel gevallen niet te voorkomen. Naast krassen en barsten kan het toestel ook hardware schade oplopen. Een iPhone X hoesje helpt u om deze vervelende gevolgen te voorkomen! Het stevige materiaal heeft als doel om schade aan uw toestel te voorkomen en doet dit als de beste! Met een iPhone X hoesje kunt u met een gerust hart gebruik maken van uw toestel!

Betaalbare en originele hoesjes

Bij een smartphone draait het niet alleen om de juiste bescherming van het toestel. Het oog wilt ook wat en daar kan een origineel iPhone X hoesje een grote bijdrage aan leveren. In ons assortiment kunt u kiezen uit verschillende originele hoesjes, die het uiterlijk van uw toestel een flinke boost geven. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u vindt ongetwijfeld een hoesje dat op uw wensen aansluit. Bij Origineletelefoonhoesjes.nl zijn alle producten gemaakt van goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u uw smartphone zo lang mogelijk kunt beschermen! U betaalt bij ons geen verzendkosten voor uw iPhone X hoesje. Daarnaast wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden, indien voor 17:00 uur besteld! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met onze klantenservice via de contactpagina. Wij zullen vragen of opmerkingen zo uitgebreid mogelijk behandelen! Al met al profiteert u bij Origineletelefoonhoesjes.nl van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 11 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de iPhone 11 Pro hoesjes!

Bekijk het assortiment van de iPhone 11 Pro Max hoesjes!


Dezelfde dag verzonden      Achteraf betalen     Gratis verzending     Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.