sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 

Telefoonhoesjes - Oppo Find X3 Pro (5G)

De Oppo Find X3 Pro is de opvolger van de Find X2 Pro en is op onder andere SoC en opslag-gebied gefinetuned. Hierdoor heeft de Oppo Find X3 Pro een opslagruimte van 256 GB en is een telefoonhoesje wel op zijn plaats. Zeker gezien het werkgeheugen ongewijzigd blijft en met 12 GB van behoorlijk niveau is. SoC staat overigens voor System on a Chip en geeft aan dat alle componenten van de smartphone in de chip geïntegreerd zijn. Voorbeelden hiervan zijn de processor, geheugen- en grafische-kaart. Hierdoor draaien alle applicaties vanuit één chip en worden taken snel uitgevoerd, zoals: bellen, video’s kijken, games spelen en internetten. Bovendien is een SoC energiezuinig en klein van formaat. Een absoluut pluspunt aangezien de Oppo Find X3 Pro hierdoor minder ruimte aan de chip kwijt is. Wat dat betreft werkt de Oppo Find X3 Pro in algemene zin naar behoren en is een telefoonhoesje zeker op zijn plaats. Het zou bijvoorbeeld zonde zijn als de Oppo Find X3 Pro valt en de processor behoorlijke schade oploopt. In dit geval is de telefoon niet meer goed bruikbaar en kunnen kosten flink oplopen. Wacht daarom niet langer en ga voor voordelige bescherming om dure schade te voorkomen.

Tegen de trend in voor lichter gewicht

De smartphone is met 193 gram lichter geworden ten opzichte van zijn voorganger met zo’n 200 gram. Hierdoor gaat de Oppo Find X3 Pro tegen de trend van veel smartphones in en behoort deze telefoon tot de lichtste van de generatie. Een telefoonhoesje is hierdoor zeker verdiend. Uiteraard wordt dit gestimuleerd door de relatief kleine chip en niet overgrote batterij van 4500 mAh. De batterij gaat overigens flink wat uren mee zonder opgeladen te worden dankzij de capaciteit en het verbeterde stroomverbruik van het toestel. En wanneer de telefoon dan toch bijna leeg is, kan deze binnen 12 minuten voor 50% worden opgeladen. En bij iets langer geduld is de telefoon zelfs in 35 minuten volledig opgeladen. Dit is echter wel met opladen via een kabeltje. Draadloos opladen is daarnaast wel mogelijk en kan tot 30 watt. De batterij van de Oppo Find X3 Pro is al met al krachtig van stuk en is binnen een no-time opgeladen. Een absoluut pluspunt in een tijd waarin gebruikers altijd online willen zijn. Deze telefoon verdient daarom zeker een hoesje voor optimale bescherming.

Display Port en HDMI-mogelijkheden

Om gegevens uit te wisselen maakt de Oppo Find X3 Pro gebruik van een USB 3.2-poort. Hierdoor is het bovendien mogelijk om de telefoon op te laden. Een telefoonhoesje is daardoor wel op zijn plaats. Zeker gezien het via de telefoon mogelijk is om HDMI of Display Port-aansluitingen te verbinden dankzij een adapter. Display Port is al vrijgegeven sinds mei 2016 en wordt gebruikt om beelden en geluid over te brengen van in dit geval de smartphone naar een computer- of beeldscherm. Met name voor gamers is deze aansluiting ideaal aangezien het mogelijk is om meer schermen op één poort aan te sluiten. Bovendien is deze Port geschikt voor Full HD resoluties tot 244 Hz. Display Port is dus een echte toevoeging van de Oppo Find X3 Pro. Het enige nadeel is alleen dat Display Port vrij prijzig kan zijn en daarom minder bekend is als bijvoorbeeld HDMI. HDMI staat voor High-Definition Multimedia en zorgt voor een snelle audio- en video-overdracht met behulp van een kabel. Hierdoor kunnen beeldmaterialen of geluidsfragmenten vanuit de Oppo Find X3 Pro naar bijvoorbeeld een televisie, computer of laptop verstuurd worden. Op deze apparaten kan vervolgens het materiaal of fragment bekeken of beluisterd worden. De Oppo Find X3 Pro heeft al met al innovatieve aansluitingen om mediabestanden over te brengen. Vandaar dat een telefoonhoesje wel op zijn plaats is. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Oppo Find X2 Pro
Bekijk het assortiment van de Oppo Find X3 Lite
Bekijk het assortiment van de Oppo Find X3 Neo


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies