filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy J3 (2016)

Op zoek naar een hoesje voor uw Samsung J3 telefoon? Check deze pagina voor een uitgebalanceerd aanbod en lees waarom een telefoonhoesje zo belangrijk is. De eerste J-modellen van Samsung werden in 2015 vrijgegeven en staan bekend als budgettelefoons. Hierdoor hebben de telefoons een goede prijs-kwaliteitsverhouding, zijn zij prima in algemeen gebruik en maken zij goede foto’s. Met 8 megapixels hebben zowel de Samsung Galaxy J3 2015 als 2016 een camera van full-HD kwaliteit. Hierdoor zijn deze telefoons in staat scherpe en genuanceerde foto’s te maken. Als gevolg hiervan zullen kleurverhoudingen juist afgestemd worden en zijn objecten op foto’s levendig. De camera van de Samsung Galaxy J3 2015 en 2016 is dus van prima kwaliteit. Dit geldt ook voor de 5 megapixel voor-camera van deze j-modellen. Met de 5 megapixel front-camera is het mogelijk selfies van goede kwaliteit te maken. De foto’s zijn weliswaar niet zo scherp als de normale camera, maar kunnen zeker plezieren. De Samsung Galaxy J3 2015 en 2016 kosten tussen de 150 en 200 euro. Voor deze prijs hebben deze Samsung j-modellen dus een fraaie camera-set en verloopt het gebruik van Apps soepel. Apps zoals WhatsApp worden snel geopend, werken zonder haperingen en kunnen snel afgesloten worden. Hierdoor is het makkelijk om te schakelen van bijvoorbeeld een WhatsApp gesprek naar de contact-pagina om iemand te bellen. Het zou daarom des te meer jammer zijn als deze telefoons beschadigd raken. Een hoesje kan u daarom helpen om de telefoon in tal van situaties te beschermen. Gebruik een telefoonhoesje om uw geliefde handheld te beschermen!

Een soepele en snelle processor

De Samsung Galaxy J3 2015 en 2016 hebben even grote afmetingen en vertonen overeenkomsten betreffende de prijs-kwaliteitsverhouding. Alleen waarin verschillen deze telefoons los van het jaartal en dat zij hetzelfde telefoonhoesje kunnen gebruiken? De Samsung Galaxy J3 2016 heeft 16GB interne opslagruimte ten opzichte van 8GB bij de J3 2015. Hierdoor heeft de Samsung Galaxy J3 2016 8 GB meer om onder andere foto’s en Apps op te slaan. Als gevolg hiervan kan de Samsung Galaxy J3 2016 simpelweg meer bestanden opslaan. Dit neemt echter niet weg dat 8GB aan interne opslag voor een veelvoud van gebruikers voldoende is. Vandaar dat zowel de Samsung Galaxy J3 2015 als 2016 voldoen als het gaat om de interne opslagruimte. En wat zijn verder verschillen tussen deze telefoons? Geloof het of niet maar de interne opslag is eigenlijk het voornaamste verschil tussen beide telefoons. De processor van de zowel de Samsung Galaxy J3 2015 als 2016 is bijvoorbeeld ook hetzelfde met een ARM Cortex A7-model. Deze processor heeft een snelheid van 1.2 GHz. GHz staat voor Gigahertz en geeft weer hoe snel de processor laat. In praktijk blijkt dit uit bijvoorbeeld het scrollen in menu’s, het openen van applicaties en het spelen games. Met 1.2 GHz verloopt het scrollen door menu’s zonder haperingen. Het openen van Apps zoals een internetbrowser zal ook geen enkel probleem zijn. En zelfs het spelen van games gaat soepel en zonder haperingen. Waar games bij de Samsung Galaxy Ace met 800 MHz al behoorlijk soepel verlopen, zal dit bij de Samsung J3 2015 en 2016 nog net iets soepeler gaan. Een hogere GHz is trouwens niet bij voorbaat positief aangezien een krachtigere processor en beeldscherm veel vermogen vragen. Een telefoon met een krachtigere processor en beeldscherm met een hogere pixeldichtheid zullen dus meer GHz nodig hebben om soepel te draaien. Vandaar dat de Samsung Galaxy J3 2015 en 2016 fijne telefoons zijn om tal van functies mee uit te voeren. Bescherm daarom ook deze Samsung J-modellen met een telefoonhoesje om de krachtige hardware van deze telefoons te beschermen.

De telefoon gaat de hele dag door

De Samsung Galaxy J3 2015 en 2016 zijn beide 1.42 bij 7.1 bij 0.8 centimeter groot en wegen rond de 138 gram. De telefoons zijn hierdoor dun en goed vast te houden. Dit maakt het gebruik van de telefoons aangenaam en daarom is het des te fijner dat deze een 2600 mAh-accu hebben. Met mAh wordt het vermogen van de batterij weergegeven. Door het batterijvermogen te delen door het energieverbruik van het apparaat kan berekend worden hoelang deze meegaat per dag. De Samsung Galaxy J3 2015 en 2016 zullen daardoor zo’n 21 uur per dag meegaan zonder opgeladen te worden. Een hele prestatie van Samsung en daarom een absoluut pluspunt van deze Samsung J-modellen. De telefoons hebben een plastic behuizing en kunnen daardoor glad en kwetsbaar zijn. Met name tijdens games is het fijn om goede grip te hebben en daar kan een telefoonhoesje aan bijdragen. Check daarom ons assortiment voor de fijnste telefoonhoesjes! Bekijk hier de voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy J3 (2015)
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy J3 (2017)
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy J3 (2018)


Dezelfde dag verzonden   •   Achteraf betalen   •   Gratis verzending   •   Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.