filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy Note 20

Een hoesje voor een telefoon met innovatieve specificaties is zeker op zijn plaats. De Samsung Galaxy Note 20 wordt gekenmerkt door toptechnologie, een groot beeldscherm en fraaie fotocamera. Dit alles maakt van de Samsung Galaxy Note 20 een glorieuze telefoon welke tot de elite van de Samsung telefoons behoort. Wacht daarom niet langer en bescherm deze telefoon met een hoesje. Alleen wat maakt de Samsung Galaxy Note 20 tot in detail zo speciaal? En hoe belangrijk is goede bescherming hierbij? Bij gebruik van de telefoon valt als eerste de uitgebreide camera op met een 5x zoomfunctie. Met deze zoomfunctie is het mogelijk omgevingen vanuit verschillende composities in beeld te brengen. Hierdoor wordt de omgeving precies zo in beeld gebracht als gewenst door de fotograaf. Ter vergelijking: de iPhone 11 Pro heeft een zoomfunctie van 2x. De Samsung Galaxy Note 20 heeft dus een fraaie zoomfunctie in vergelijking met andere hoogwaardige telefoons. Als gevolg hiervan zitten foto’s boordevol details en helderheid. Met name bij landschap-opnames is de zoomfunctie handig om specifieke objecten nauwkeurig in beeld te brengen. Ingezoomde beelden blijven scherp en komen hierdoor mooi in de foto-rol terecht. Al met al voldoende redenen om de Samsung Galaxy Note 20 een telefoonhoesje te geven.

Gestabiliseerde opnames voor foto's en videos

Het inzoomen van de fotocamera en daarbij scherpe foto’s maken, loopt niet altijd voorspoedig vanwege wankelingen. Samsung heeft hier een oplossing voor met het gestabiliseerde opnamensysteem. Dit systeem stabiliseert de camera waardoor wankelingen minder voorkomen ondanks het inzoomen. Als gevolg hiervan kunnen gedetailleerde foto’s makkelijker en beter gemaakt worden en is ook de ervaring van filmen een stuk fijner. Een functie waardoor de Samsung Galaxy Note 20 wel een telefoonhoesje verdiend. En wanneer de foto’s of video’s dan gemaakt zijn, is het uiteraard top om deze op een fraai beeldscherm terug te zien. Op dit gebied komt de Samsung Galaxy Note 20 met een 6.9 Inch beeldscherm niets te kort. De beeldweergave is helder ongeacht de weersomstandigheden zoals zonnig of bewolkt weer. De Samsung Galaxy Note 20 is al met al een geoptimaliseerde telefoon voor foto- en videoweergaves. Dit zijn uiteraard goede redenen om deze kostbare telefoon bescherming te bieden met een telefoonhoes.

De S-pen voor fotobewerkingen

Een bijkomend voordeel van Note-modellen is de S-pen vanwege tal van functies. Een van die functies is het bewerken van beeldmateriaal zoals foto’s. Met de S-pen kunnen kleine bewerkingen makkelijker verricht worden dan met onze vinger. Ook is de S-pen ideaal bruikbaar voor het reguleren van verlichting, verzadiging en andere bewerkingen. Hierdoor kunnen foto’s tot in de perfectie verlicht worden en kunnen kleuren iets warmer of kouder gemaakt worden. Als gevolg hiervan is het mogelijk om foto’s een persoonlijke en gewenste weergave mee te geven. En als de foto’s dan allemaal bewerkt zijn en netjes in de foto-bibliotheek staan, kan de gebruiker met de S-pen makkelijk door de foto’s heen scrollen. De S-pen is naast standaard scrol-functies dus van toegevoegde waarde voor het bewerken van foto’s.

Bescherming voor premium-uitstraling

Duidelijk is dat Samsung met de Galaxy Note 20 een telefoon van formaat heeft geproduceerd als het gaat om de fotocamera, het beeldscherm en bijhorende S-pen. De telefoon heeft bovendien een premium uitstraling door de glazen achterkant. De Samsung Galaxy Note 20 is hierdoor uiteraard wel kwetsbaar. Vandaar dat ten alle tijden wordt aangeraden een telefoonhoesje te gebruiken. Deze hoeft niet duur te zijn, maar kan wel dure schade voorkomen. Wacht daarom niet langer en bekijk hier alle voordelen van een voordelig telefoonhoesje:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy Note 10
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy Note 10 Lite
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra


Dezelfde dag verzonden   •   Achteraf betalen   •   Gratis verzending   •   Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.