filter_list

Filter

0
Onbeperkt
0
Onbeperkt
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Telefoonhoesjes - Samsung Galaxy S9

Verdient de Samsung Galaxy S9 (Plus) een telefoonhoesje? En zo ja, waarom? Om antwoord op die vraag te krijgen gaan we terug naar de lancering van het toestel op 8 maart 2018. Op deze dag lagen de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus voor het eerst in de Nederlandse winkels met toonaangevende specificaties zoals een Infinity-display, een moderne 12 megapixel camera en een processor met 4GB werkgeheugen. Het Infinity-display dekt nagenoeg de gehele voorkant van Samsung Galaxy S9 en de S9 Plus. Hierbij heeft de Samsung Galaxy S9 een 5,8 Inch scherm ten opzichte van 6,2 Inch bij de Samsung Galaxy S9 Plus. Beide telefoons hebben echter wel dezelfde resolutie van 2960 x 1440 en als gevolg hiervan haarscherp beeld. Het beeldscherm is hierbij ook gelijk het grootste verschil tussen beide toestellen. De fotocamera heeft zowel bij de Samsung Galaxy S9 als S9 Plus 12 megapixels en kan hierdoor scherpe foto’s maken. Met het variabele diafragma maken deze telefoons bovendien scherpe foto’s in het donker zonder te hoge belichting. De Samsung Galaxy S9 heeft een variabel diafragma van f/1.5 en is hierdoor aanzienlijk minder lichtgevoelig als de camera van de Samsung Galaxy S8-serie (f/1.7). Als gevolg hiervan heeft de Samsung Galaxy S9-serie een revolutionaire stap gezet ten opzichte van de voorgaande serie. Het werkgeheugen van 4GB draagt tevens bij aan een snelle werking van het toestel, waardoor bijvoorbeeld de camera snel aanstaat. Het opslaan van een grote-serie foto’s in de bibliotheek zal verder ook geen probleem zijn door de functionele en snelle werking van het toestel. Mede door de 64GB aan interne opslagruimte is het maken en met name opslaan van veel foto’s geen enkel punt voor de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus. Op basis hiervan biedt de Samsung Galaxy S9 voldoende argumenten om deze revolutionaire telefoon te voorzien van een hoesje. De Samsung Galaxy S9 Plus is zelfs 1,1 centimeter groter als de S9 en verdient daarmee een extra groot telefoonhoesje. Alleen wat maakt de Samsung Galaxy S9-serie verder revolutionair?

Alles voor muziekliefhebbers

De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn voorzien van een USB-poort, koptelefoonaansluiting en Bluetooth 5.0. De USB-poort heeft een C-label en heeft hierdoor een omgekeerd stekkertje. Als gevolg hiervan kan de USB verbinding maken met bijvoorbeeld een computer en tegelijkertijd de telefoon opladen. De koptelefoonaansluiting heeft deze intelligente functie niet, maar zorgt wel dat uw favoriete muzieklijst vol overgaven beluistert kan worden. Muziek kan bovendien afgespeeld worden via een draadloze speaker door te verbinden via Bluetooth 5.0. Bluetooth 5.0 maakt 5 keer sneller verbinding als zijn voorganger Bluetooth 4.2 en heeft een bereik van 40 meter. In vergelijking: voorgaande Bluetooth-versies hebben vaak tot 10 meter bereik. Met het vergaande bereik van Bluetooth 5.0 is mogelijk bijvoorbeeld de boxen binnenshuis aan te zetten vanuit de ligstoel in de tuin. Verdere gegevens zoals foto’s kunnen tevens twee keer sneller worden overgedragen aan andere apparaten zoals computers. Hierdoor staat uw foto-bibliotheek zonder te veel gedoe met snoertjes binnen no-time op de desktop. De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn dus uitgebreid voorzien om muziekliefhebbers te bedienen, maar ook zeker om een verscheidenheid aan data te versturen. Hierdoor hebben deze telefoons kostbare functies en is bescherming door een hoesje zeker op zijn plaats. Alleen hoeveel kost een telefoonhoesje in vergelijking met de daadwerkelijke aanschafprijs van de Samsung Galaxy S9 of S9 Plus?

Afgestemde prijs-kwaliteitsverhouding

De prijzen van de Samsung Galaxy S9-serie schommelen vanaf de lancering rond de 849 euro. Hierdoor waren de telefoons gemiddeld 50 à 100 euro duurder als de Samsung Galaxy S8-serie. Gezien de revolutionaire specificaties is de aanschafprijs van de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zeker te billijken. Alleen wat als de telefoon op de grond valt en volledig crasht? In veel gevallen lopen schadekosten tot honderden euro’s op en kan bijna een nieuwe telefoon gekocht worden. Of de hardware van de telefoon is zodanig beschadigd dat foto’s, video’s of belangrijke notitie-bestandjes niet meer op te halen zijn. Om deze treurige situaties te voorkomen wordt aangeraden om altijd een telefoonhoesje en of screenprotector te gebruiken. Een hoesje kan bijvoorbeeld de val van een telefoon breken, waardoor het toestel ongedeerd is en als herboren gebruikt kan worden. Uiteraard zijn telefoonhoesjes van Origineletelefoonhoesjes niet te duur met een gemiddelde prijs van 10,95 euro, waardoor het beschermen van uw telefoon een kleine moeite is. Vandaar dat wij zeggen: ‘Voorzie uw smartphone van voordelige bescherming om dure schade te voorkomen’.

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy S9 Plus
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy S8 Plus
Bekijk het assortiment van de Samsung Galaxy S8


Dezelfde dag verzonden   •   Achteraf betalen   •   Gratis verzending   •   Snelle retourservice

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.