sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9S

Xiaomi staat bekend om het uitbrengen van smartphones met een voordelige prijs. De Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9s is daar geen uitzondering op en is te verkrijgen voor een relatief fijne aankoopprijs van 150 tot 200 euro. Wat dat betreft is een telefoonhoesje wel op zijn plaats. Zeker gezien de telefoon groot van stuk en relatief zwaar is met een gewicht van 209 gram. Hierdoor valt de Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9S in de zwaarste smartphone categorie. Als gevolg hiervan neemt de kans op een val toe en dat zou uiteraard heel vervelend zijn. Schade is in veel gevallen dan niet meer te overzien en kosten voor herstel kunnen hierdoor oplopen. Gelukkig kan een telefoonhoesje in deze de helpende hand bieden en de telefoon van de nodige bescherming voorzien. Een Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9S hoesje is afgestemd op alle uitsparingen en bedekt de telefoon daardoor nauwkeurig. Dit in combinatie met een stevig design maakt een telefoonhoesje een no brainer voor optimale bescherming. Bovendien bestaat de keuze uit een telefoonhoesje in neutrale kleur of met origineel thema. Wat dat betreft voldoende redenen om een hoesje voor de Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9S te gebruiken!

Macro of toch micro?

Het ontwerp van de telefoon oogt niet alleen fraai, maar bestaat ook nog eens uit een hoofdcamera met groothoek- en macrolens. De macrolens zorgt dat de camera kan inzoomen en het object of landschap close in beeld kan brengen. Hierdoor kunnen gedetailleerde foto’s gemaakt worden van bijvoorbeeld een dier of plant. Een telefoonhoesje is daarom wel op zijn plaats. Zeker gezien de groothoeklens van de Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9S een 8MP-sensor heeft en hierdoor makkelijk uitgestrekte landschappen of hoge objecten op de foto zet. Het gezichtsveld van deze foto’s bedraagt 108 graden en dit zou voldoende moeten zijn om bijvoorbeeld een gebergte op de foto te zetten of een uitgebreide groepsfoto te maken. De groothoeklens zorgt dus voor een breed scala aan fotomogelijkheden evenals de macrolens. Vandaar dat het heerlijk is om met de Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9s foto’s te maken en dat het desastreus zou zijn als de telefoon valt. Dan kan de fotocamera flink beschadigd raken en is het fotoplezier direct voorbij. Uiteraard is voorkomen in dit geval beter als genezen en een telefoonhoesje kan hierbij helpen. Wacht daarom niet langer en bescherm de Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9s met een voordelig en stevig telefoonhoesje.

Van voor naar achter

Evenals de fotocamera aan de achterkant is deze aan de voorkant van hoogstaand niveau dankzij de 16 megapixels. De selfiecamera zit in het beeldscherm verwerkt, is smal en valt hierdoor bijna niet op. Wat dat betreft allemaal pluspunten van de Xiaomi Redmi Note 9 Pro/ 9S en daarom is een telefoonhoesje wel verdiend. Zeker gezien de selfiecamera foto’s produceert welke veel details laten zien en vrij behoorlijk met verschillende lichthoeken om kan gaan. De selfiecamera scoort al met al ruim voldoende en levert net als de achtercamera en het design hoogwaardige kwaliteit. Wat dat betreft heeft Xiaomi andermaal een top product afgeleverd met de Redmi Note 9 Pro/ 9s. Wacht daarom niet langer en geef deze topper een telefoonhoesje met deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 9 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 9T hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Xiaomi Redmi Note 8 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.