sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P Smart 2019

Een telefoonhoesje voor de Huawei P Smart 2019 nodig? Deze pagina biedt tal van interessante en stevige hoesjes aan. Het design van de Huawei P Smart 2019 is kwetsbaar voor krassen vanwege het plastic materiaal. Hierdoor wordt het aangeraden een telefoonhoesje te gebruiken. Bovendien zorgt een hoesje voor extra grip. Daarentegen heeft het plastic materiaal als voordeel dat de Huawei P Smart 2019 licht is met een gewicht van 160 gram. Ter vergelijking: de iPhone 7 Plus weegt 188 gram en de Samsung S20 Plus zo’n 186 gram. Overigens zijn deze toestellen nagenoeg even groot als de Huawei P Smart 2019 (15,52 bij 7,34 cm). De Huawei P Smart 2019 is dus erg licht voor een telefoon van deze grootte en is hierdoor makkelijk vast te houden. Een lichte telefoon is echter wel fragiel en wacht daarom niet langer met het beschermen van deze kanjer. Zeker gezien schade in een klein hoekje zit en snel wordt opgelopen. Ga daarom voor het beste telefoonhoesje om de Huawei P Smart 2019 optimaal te beschermen.

GPU Turbo 2.0 en games slaan handen in een

De Huawei P Smart 2019 maakt gebruik van Android 9 Pie en EMUI-versie 9. EMUI staat voor Emotion User Interface en is speciaal ontwikkeld door Huawei. Met deze gebruikersinterface zijn Huawei-toestellen in staat om het maximale aan de gebruiker te geven. Althans, de gebruiker blijft up to date met de laatste updates betreft applicaties, beveiliging en design graphics. Bijvoorbeeld met GPU Turbo 2.0 technologie zullen games nog soepeler uitgevoerd worden betreft de spelvertraging en schermtemperatuur. De GPU Turbo technologie zorgt namelijk dat de temperatuur van het beeldscherm met maximaal 3,6 graden toeneemt. Hierdoor wordt het beeldscherm niet buitensporig heet en is mogelijk om langere periodes achter elkaar te gamen. Verder zorgt GPU Turbo voor meer snelheid van 36% bij het afspelen van games dankzij de nieuwe software. Hierdoor neemt de vertraging van een game dus af ten opzichte van oudere smartphones. Een absoluut pluspunt betreft het gamen en direct wordt duidelijk dat de nieuwe software van Huawei de smartphones ten goede komt. Daarom verdient de Huawei P Smart 2019 zeker een telefoonhoesje. Ook zeker geen slecht idee gezien een telefoonhoesje voor extra grip zorgt en dit tijdens het gamen goed van pas kan komen.

Vertalen met HiVision

Nu is eigenlijk alleen de vraag: wat heeft EMUI-versie 9 verder te bieden? EMUI-versie 9 biedt mogelijkheden dankzij HiVision. HiVision is in staat om buitenlandse teksten te vertalen door de camera hierop te richten. Vervolgens komt de vertaling in beeld tevoorschijn. De Huawei P Smart 2019 ondersteund verschillende talen, zoals: Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Chinees en Japans. Hierdoor is het bijvoorbeeld makkelijk om een avondmaal van de dinerkaart te vertalen. Als gevolg hiervan zal de vertaling figuurlijk snel op het bord vallen en zal het avondmaal geen ongewenste verassing zijn wanneer deze geserveerd wordt. De vertaalmachine van HiVision is dus ideaal om snel vertalingen uit te voeren. De Huawei P Smart 2019 verdient hierdoor zeker een telefoonhoesje! Verder is het mogelijk om met HiVision schilderijen te scannen en informatie hierover te laten vertellen door de smartphone. De Huawei P Smart 2019 weet precies wat het verhaal achter een schilderij is en zal dit uitgebreid en duidelijk mededelen via informatie op het beeldscherm. HiVision biedt dus tal van mogelijkheden en de Huawei P Smart 2019 profiteert hier optimaal van vanwege de fijne werking. Hierdoor is deze telefoon innovatief van stuk en verdient deze zeker een hoesje. Een telefoonhoesje voor de Huawei P Smart 2019 is voordelig en sterk. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart 2019 Plus hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies