sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

FilterBezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P Smart Plus (2019)

De Huawei P Smart 2019 Plus blijft kwetsbaar van stuk en daarom is een telefoonhoesje belangrijk ter bescherming. Alleen wat maakt de Huawei P Smart 2019 Plus zo kwetsbaar? Ten eerste valt op dat het model even groot is als de Huawei P Smart 2019 en dat de processor hetzelfde is. Bovendien is de telefoon niet veel duurder als de Huawei P Smart 2019. Hierdoor ontstaat de vraag of deze telefoons überhaupt van elkaar verschillen en wat deze verschillen zijn. Uit onderzoek blijkt dat het design betreft de kleuren verschilt. Waar de Huawei P Smart 2019 Plus in Midnight Black en Starlight Blue verkrijgbaar is, is de P Smart 2019 verkrijgbaar in een andere blauwe kleur. Daarnaast zijn beide telefoons hetzelfde als het gaat om grootte, uiterlijk en gewicht. De twee Huawei P Smart 2019-modellen verschillen dus met name betreft de designkleur. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats. Alleen waarin verschillen de toestellen nog meer om het prijsverschil te rechtvaardigen?

Pixels combineren voor meer details

Huawei heeft de focus bij de Plus-variant op de fotocamera gelegd door een derde cameramodule toe te voegen. Deze heeft een hogere resolutie als bij de Huawei P Smart 2019. Zo biedt de hoofdcamera 24 megapixels en bevat de groothoeklens 16 megapixels. Bovendien zorgt een extra lens voor diepte met 2 megapixels. De camera’s van de Huawei P Smart 2019 hebben dus een iets lagere resolutie als bij de Plus-variant. Een telefoonhoesje is hierdoor wel op zijn plaats voor de Huawei P Smart 2019 Plus. Alleen waarin maakt de fotocamera nog meer verschil? Opvallend is dat de software in staat is om twee pixels te combineren tot één. Hierdoor bevat één pixel meer informatie als normaal. Als gevolg hiervan zullen pixels scherper en natuurlijker worden weergegeven. Bijvoorbeeld bij een natuurlijk gebied kunnen scherpe pixels voor de juiste weergave zorgen en komen details beter naar voren. Hierbij dient gezegd te worden dat de Huawei P Smart 2019 deze software ook bevat. Daarnaast hebben beide toestellen een selfie-camera van 8 megapixels. Hierdoor kan de telefoon selfie-foto’s met vrij behoorlijke kleuren maken. De Huawei P Smart 2019 en Plus-variant verschillen al met al voornamelijk betreft de cameraresolutie. Verder zijn de toestellen behoorlijk aan elkaar gewaagd en een telefoonhoesje is daarom zeker op zijn plaats. Met een hoesje kunt u lang genieten van de Huawei P Smart 2019 Plus zonder dat het gebruikersplezier plotseling is afgelopen. Valt het toestel bijvoorbeeld uit uw handen, terwijl u aan het bellen bent en geen telefoonhoesje gebruikt? Dan is kras- of stootschade in veel gevallen niet te voorkomen en kan de telefoon naast krassen en barsten ook hardware schade oplopen. Een Huawei P Smart 2019 Plus hoesje helpt om deze vervelende gevolgen te voorkomen en doet dit als de beste! Al met al kunt u met een hoesje met een gerust hart gebruik maken van de Huawei P Smart 2019 Plus!

Uitstraling van het toestel

Bij een telefoonhoesje draait het niet alleen om de juiste bescherming van het toestel, maar ook om uitstraling kijkend naar kleuren, thema’s en materialen. Het oog wil ook wat en een origineel Huawei P Smart 2019 Plus hoesje kan hier een grote bijdrage aan leveren. Ga bijvoorbeeld voor donkerblauw als favoriete kleur, een gorilla hoesje als u gek op dieren bent of een natuurlijk hoesje als planten helemaal fantastisch zijn. Het assortiment van Origineletelefoonhoesjes.nl is volledig op deze wensen afgestemd en zal het uiterlijk van de telefoon hierdoor een flinke boost kunnen geven. Als gevolg hiervan heeft het assortiment ongetwijfeld een hoesje te bieden dat volledig op uw wensen aansluit. Bij Origineletelefoonhoesjes.nl zijn alle producten bovendien gemaakt van goede kwaliteit, zodat de telefoon zo lang mogelijk beschermd kan worden. Ook wordt de bestelling dezelfde dag gratis verzonden als deze voor 17:00 uur besteld is. Al met al profiteert u bij Origineletelefoonhoesjes.nl van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart 2019 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart Z hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.