sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P Smart Z

De Huawei P Smart Z is gelanceerd in april 2019 en wordt aangedreven door een Kirin 710-processor. Deze processor heeft 4 GB aan werkgeheugen en een RAM-snelheid van 2200 MHz. De RAM-snelheid geeft in feite aan of de processor snel geheugen kan ondersteunen. Bij een hoge waarde van de RAM-snelheid zal dit het geval zijn. Als gevolg hiervan zal een hogere RAM-snelheid zorgen voor een snellere systeemuitvoering. Bij een snelle systeemuitvoering kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het tegelijk gebruiken van applicaties of downloaden op de achtergrond. Met 2200 MHz scoort de Huawei P Smart Z meer als prima in vergelijking met andere smartphones (met een gemiddelde MHz-waarde van 1541). Hierdoor zal de uitvoering van deze telefoon soepel en snel verlopen. Vandaar dat deze telefoon goede bescherming verdient en een telefoonhoesje kan hierbij helpen. Zeker gezien de Huawei P Smart Z een uniek design heeft met inspirerende kleuren als Sapphire Blue, Midnight Black en Emerald Green. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei P Smart Z optimaal.

Kleinere halfgeleider zorgt voor grotere prestaties

Zeker gezien de Kirin 710-processor gebruik maakt van een halfgeleider welke een indicatie geeft voor de prestaties en het stroomverbruik van de telefoon. Bij een kleine halfgeleider zullen prestaties beter zijn en zal ook het stroomverbruik lager zijn als bij een grote halfgeleider. Ter vergelijking: de Huawei P Smart Z heeft een halfgeleider van 12nm en gemiddeld ligt de nm-waarde rond de 19. De Huawei P Smart Z heeft dus een kleinere halfgeleider als gemiddeld. Hierdoor kan geconcludeerd worden dat deze telefoon betere prestaties en minder stroomverbruik als veel andere smartphones heeft. Uit praktijk blijkt dat de Huawei P Smart Z inderdaad een snelle systeemuitvoering heeft met daarbij een batterij welke uren mee kan gaan voordat deze opnieuw opgeladen dient te worden. Kortom: de halfgeleider draagt mede bij aan een efficiëntere werking van de Huawei P Smart Z en daarom verricht deze telefoon betere prestaties als gemiddeld. Het zou daarom desastreus zijn als de telefoon bijvoorbeeld op de grond valt en schade oploopt. Schade op het beeldscherm is heel erg balen, maar interne schade is vaak niet meer herstelbaar. Vandaar dat een telefoonhoesje altijd wordt aangeraden en dit is ook zeker voldoende reden om deze telefoon te beschermen met een hoesje.

Kirin of Snapdragon processor?

Waar Huawei voor de telefoon een Kirin 710-processor gebruikt, wordt bij veel smartphones een Qualcomm Snapdragon processor ingezet. Alleen welke processor heeft de meeste snelheid? Allereerst is de RAM-snelheid bepalend voor een efficiënte systeemuitvoering. In vergelijking met de Snapdragon 710-processor scoort de Kirin 710-processor hier aanmerkelijk beter: 2200 MHz om 1866 MHz. Hierdoor wordt duidelijk dat de Kirin-processor een hogere efficiënte heeft met als gevolg een snellere systeemuitvoering. De Huawei P Smart Z lijkt dus een absolute top processor te hebben in vergelijking met andere smartphones en een telefoonhoesje is hier wel op zijn plaats. Alleen hoe snel is de CPU-snelheid van de Kirin-processor? Om te beginnen geeft de CPU-snelheid aan hoe vaak per seconde alle inkomende informatie van de telefoon verwerkt wordt. Bij een hogere frequentie zal de informatie sneller verwerkt worden. Als gevolg hiervan zal de telefoon minder opstoppingen krijgen en zal de telefoon op snellere wijze werkzaamheden uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn snel laden en applicaties openen. Bij een hogere CPU-snelheid heeft een telefoon dus een snellere werking. De Huawei P Smart Z heeft een CPU-snelheid van 4 x 2.2 GHz in vergelijking met 2 x 2.2 GHz als gemiddeld. De Huawei P Smart Z heeft dus ogenschijnlijk meer CPU-vermogen en zal hierdoor snel in werking zijn. Al met al heeft de Huawei P Smart Z een ijzersterke Kirin processor waardoor de telefoon snelle werkzaamheden kan verrichten. Vandaar dat deze telefoon zeker een hoesje verdient. Wacht daarom niet langer en ga voor een telefoonhoesje met deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart 2019 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P Smart hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies