sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Huawei P30

Eind 2019 werd de Huawei P30-serie gelanceerd met de Huawei P30 Pro als absoluut topmodel vanwege onder andere de afmetingen en interne specificaties. Een hoesje voor deze telefoon is dus wel op zijn plaats. Alleen wat zijn de afmetingen van het toestel? Het scherm van de Huawei P30 Pro is 6.5 inch groot ten opzichte van 6.1 inch van de Huawei P30. Hierdoor heeft de Huawei P30 Pro het grootste beeldscherm van de Huawei P30-serie. Als gevolg hiervan is deze optimaal bruikbaar voor bijvoorbeeld het streamen van series en video’s. De Huawei P30 is weliswaar iets kleiner van stuk, maar is met 15,5 cm nog altijd een toestel van gemiddelde grootte. Vandaar dat ook deze telefoon kostbaar is en een hoesje ter bescherming verdiend. De resolutie van het beeldscherm is bovendien net zo scherp als bij de Huawei P30 Pro: 1080 bij 2340 pixels. Hierdoor heeft het toestel 16 miljoen verschillende kleuren en zijn de kleuren mede door het Oled paneel helder, natuurlijk en levendig. De Huawei P30 en P30 Pro hebben dus allebei een scherm met scherpe weergave en verschillen voornamelijk in de grootte van het scherm. Om deze fraaie telefoontoestellen te beschermen is een uitgebreid aanbod aan Huawei hoesjes vinden.

Camera met 40 megapixels

Alleen waar verschillen deze fraaie toestellen verder in? De Huawei P30 Pro heeft met name met de fotocamera een streepje voor door tal van mogelijkheden om in te zoomen. Het toestel kan namelijk tot 10 keer hybride inzoomen, terwijl dit aantal bij de Huawei P30 tot maximaal 5 keer is. Verder kunnen beide toestellen digitaal inzoomen en hebben deze een driedelige camera met dubbele flits. De eerste camera heeft 40 megapixels en zet hierdoor details van de kleinste voorwerpen scherp op foto. De tweede camera wordt gebruikt voor foto’s in de breedte en maakt het hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld brede objecten of groepsfoto’s te maken. De derde camera wordt tenslotte gebruikt om in te zoomen. De camera’s van deze Huawei P30-serie zijn dus van grote waarde en door een hoesje voor de telefoon te gebruiken wordt het toestel optimaal beschermd en kan de camera volledig gebruikt worden. Om hierbij foto’s verder te optimaliseren hebben Huawei P30 en P30 Pro kunstmatige intelligentie. Hierdoor worden de instellingen van de fotocamera aangepast aan de omgeving. Bij video’s wordt de functie ingezet om te filmen met bijvoorbeeld zwarte effecten op de achtergrond of met scherpe objecten ten opzichte van een iets vagere achtergrond. Een voorbeeld hiervan is een hoesje voor de telefoon met op de achtergrond een vervaagde muur. Hierdoor wordt het hoesje nog kleurrijker met meer contrast en diepte op de foto gezet. Als gevolg hiervan zorgen de camera’s in combinatie met kunstmatige intelligentie voor nog betere foto’s bij zowel de Huawei P30 als P30 Pro. De Huawei P30 toestellen hebben al met al een veelzijdige en haarscherpe camera en verschillen alleen betreffende inzoom mogelijkheden.

Verschillende kleuren

De Huawei P30 en P30 Pro zijn verkrijgbaar in zwart, blauw en kristal kleur. Beide toestellen hebben de power- en volumenknoppen aan de rechterkant zitten. Om wat power bij te zetten draagt de Kirin 970 processor bij aan de snelheid en het werkgeheugen van de Huawei P30 toestellen. Hierdoor is het mogelijk snel door de menu’s te swipen en apps snel en goed te openen of af te sluiten. Het snelladen gaat bij de Huawei P30 Pro net iets sneller als bij de Huawei P30 (40 om 22W). Toch heeft de Huawei P30 wel degelijk een aantal voordelen ten opzichte van de duurdere Huawei P30 Pro. Waar de Huawei P30 aan de onderkant een 3,5 mm aansluiting heeft, ontbreekt deze bij de Huawei P30 Pro. Het design van de Huawei P30 ligt net iets fijner in de hand en het toestel is simpelweg voordeliger. Hierdoor is de prijs-kwaliteitsverhouding van de Huawei P30 optimaal. De voor- en nadelen van beide toestellen kunnen dus tegen elkaar weggestreept worden en beide toestellen verdienen hierdoor hoesje ter bescherming voor de telefoon.

De juiste prijs-kwaliteitsverhouding

Al met al positioneert Huawei de P30 onder de P30 Pro, maar op het gebied van prijs-kwaliteitsverhouding halen beide modellen een hoog niveau. Daarom zou het des temeer vervelend zijn als het toestel onverwachts op bijvoorbeeld een gesteende grond valt en hierdoor enorme krassen oploopt. Dan kunnen reparatiekosten hoog uitvallen. Vandaar dat deze fraaie telefoontoestellen optimale bescherming verdienen en een hoesje hieraan kan bijdragen. Daarom is ons motto: ‘Bescherm uw telefoon op voordelige wijze om dure schade te voorkomen’. Check onze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P30 Lite hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P30 Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P20 Pro hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies