sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Huawei P20 Pro

De Huawei P20 Pro is in 2018 vrijgegeven en wordt geleverd zonder (uniek) telefoonhoesje. Vandaar dat deze pagina tal van originele en betaalbare hoesjes aanbiedt. Goede bescherming is zeker de moeite waard gezien een aantal interessante specificaties: een 40MP achterzijde-camera met 3x optische zoom, een 4000 mAh batterij, 128GB opslagruimte en Kirin 970 processor met Al-Smarts. Al-Smarts gaat onder andere over een snelle verbinding en slimme invulling van de computeractiviteiten. Hierdoor werkt de processor efficiënt en snel. Als gevolg hiervan kunnen activiteiten op de Huawei P20 Pro snel worden uitgevoerd. Voorbeelden hiervan zijn het downloaden van software, bijwerken van applicaties of gebruiken van internet. De processor van de Huawei P20 Pro werkt dus mede door Al-Smarts prima en een telefoonhoesje is daarom zeker belangrijk. Zeker gezien de telefoon gemaakt is van Gorilla Glass met metalen stukjes aan de zijkanten. Mooie, glanzende materialen welke een hoogwaardige uitstraling hebben, maar ook zeker kwetsbaar zijn. Wacht daarom niet langer en bescherm de Huawei P20 Pro met een telefoonhoesje!

Aanpassingsvermogen bij het spelen van games

Het spelen van games is op de Huawei P20 Pro geen enkel probleem vanwege het 6.1 Inch beeldscherm. Met 1080 pixels worden de kleinste pixels op het beeldscherm elke seconde vernieuwd. Hierdoor zijn details goed zichtbaar wat met name tijdens een game tot uiting komt in bewegingen en grafische beelden. Het beeldscherm is dus van hoog niveau en in staat om games in optimale staat af te spelen. Het beeldscherm blijft uiteraard wel kwetsbaar bij een ongelukkige val. Bescherm deze daarom ten alle tijden met een hoesje. Met een hoesje wordt ook gelijk de inkeping met selfiecamera aan de bovenkant van het beeldscherm beschermd. Deze inkeping is gemaakt om het beeldscherm groter te maken. Een absoluut pluspunt aangezien een groter beeldscherm op een mobiele telefoon altijd gewenst is voor bijvoorbeeld het kijken van video’s, foto’s of spelen van games. Nu zou de inkeping alleen voor een beetje hinder kunnen zorgen bij het spelen van specifieke games gezien de ligging hiervan. Vandaar dat de telefoon bij elke game op basis van algoritmes herkent of de inkeping hinderlijk kan zijn. Deze wordt dan automatisch zwart gemaakt en uit het spel verwijderd indien nodig. Hierdoor kan een klein stukje hinder worden uitgesloten en kan de game in volle ontspanning worden gespeeld. Althans als het spelen van de game soepel verloopt. Maar één ding is zeker: aan het beeldscherm van de Huawei P20 Pro zal het niet liggen. Het 6.1 Inch beeldscherm is al met al van hoog niveau vanwege de 1080 pixels, de grafische beeldweergaves en het aanpassingsvermogen. Wees daarom net zo slim als de Huawei P20 Pro en ga voor bescherming met een telefoonhoesje.

Driver en extra speaker werken samen

Voor het spelen van muziek en video’s heeft de Huawei P20 Pro eigen apps welke zijn te vinden in het hoofdmenu. Video’s zijn met het 1080 pixel beeldscherm goed te zien. Alleen hoe is het geluid om muziek te luisteren? De speaker bevindt zich aan de onderkant van de telefoon en wordt aangedreven door een driver welke het grootste deel van het volume op zich neemt. Een extra speaker aan de voorkant zorgt voor extra geluid met een iets hogere trilling-snelheid. Hiermee wordt voorkomen dat de driver de overhand krijgt en het geluid niet in balans blijft voor een optimale beleving. Ideaal om een favoriet nummer af te spelen of te luisteren naar een podcast. De Huawei P20 Pro laat zich al met al andermaal van een goede kant zien met geluid van goed niveau. Deze topper verdient daarom zeker een telefoonhoesje. Ga voor de coolste bescherming en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P20
Bekijk het assortiment van de Huawei P20 Lite (2018)
Bekijk het assortiment van de Huawei P10 Plus


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies