sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Huawei P20 Lite (2018)

Bescherm de Huawei P20 Lite (2018) met een telefoonhoesje om het aantrekkelijke design van dit toestel te beschermen. De telefoon heeft verder een scherpe beeldweergave en prima functionerende gezichtsherkenning. De gezichtsherkenning, ook wel Face ID genoemd, maakt het mogelijk om net als met een vingerafdrukscanner en wachtwoord de telefoon te ontgrendelen. Waar dit bij de vingerafdrukscanner met een scan van de vinger gebeurt, gaat dit bij Face ID met een scan van het gezicht. Om deze functie te activeren staat bij instellingen de functie ‘gezicht ontgrendelen’. Bij het aanklikken hiervan wordt de selfiecamera geactiveerd en gevraagd om het gezicht in de camera te tonen. Vervolgens wordt het gezicht van de gebruiker gescand en opgeslagen. Hierdoor zal de telefoon bij ontgrendeling in staat zijn het gezicht te herkennen en toegang aan de gebruiker te geven. Zelfs in donkere omstandigheden is het geen enkel probleem om een scan te maken en de telefoon te ontgrendelen met Face ID. Kortom: de Face ID-functie maakt het ontgrendelen van de telefoon een stukje makkelijker en geavanceerder. Dit is zeker verdienstelijk en daarom verdient de Huawei P20 Lite (2018) zeker een telefoonhoesje!

Beeldscherm met Edge-to-Edge techniek

De Huawei P20 Lite (2018) is 14,8 bij 7,1 cm groot en heeft hiermee een gemiddelde grootte in vergelijking met veel andere toestellen. Bijvoorbeeld de Huawei P10 heeft een afmeting van 14,6 bij 7,2 cm. Ondanks de gemiddelde grootte heeft de Huawei P20 Lite (2018) een relatief groot beeldscherm van 5,84 Inch vanwege het Edge-to-Edge design. Bij een Edge-to-Edge design zijn de randen van de telefoon bijna volledig weggewerkt en hebben deze plaats gemaakt voor een groter beeldscherm. Hierdoor wordt de voorkant van de telefoon bijna volledig benut om het beeldscherm te vergroten en kan het beeldscherm groter zijn als bij voorgaande toestellen. Als gevolg hiervan is het beeldscherm met een resolutie van 1080 bij 2280 relatief groot voor een dergelijk toestel. Absoluut een pluspunt om Youtube filmpjes, series of foto’s te bekijken. Vandaar dat het extra jammer zou zijn als de telefoon valt en barsten in het beeldscherm vertoont. Wees daarom vooral niet afwachtend en ga voor goede bescherming met een telefoonhoesje.

Onbeperkt gebruik van telefoon

Een goed werkende telefoon is top, maar een sterke batterij is uiteraard minstens net zo belangrijk om de telefoon dagelijks voor langere periodes te gebruiken. De 3000 mAh batterij is in staat een dag zonder opgeladen te worden door te brengen. De telefoon kan zelfs wanneer deze ‘normaal gebruikt’ wordt bijna een tweede dag meegaan. Bij dagelijks gebruik kan gedacht worden aan het gebruik van social media, internet en het plegen van een belletje. Het kijken van video’s, navigeren, downloaden en Skypen kost over het algemeen meer energie en zal dus voor een snellere leegloop van de batterij zorgen. Al met al zal de batterij bij doorgaans gebruik relatief lang meegaan en kunnen specificaties als Face ID en het 5,84 Inch beeldscherm dagelijks voor langere periodes gebruikt worden. Kortom: de Huawei P20 Lite (2018) is een complete telefoon met sterke batterij, beeldscherm en fraai design. Bescherm deze telefoon daarom met een hoesje en ga voor robuuste bescherming. Profiteer bovendien van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P20 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P20 Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P20 Lite (2019) hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies