sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Huawei P20

De Huawei P20-serie is vrijgegeven in het voorjaar van 2018 en heeft een vernieuwd ontwerp ten opzichte van bijvoorbeeld de Samsung telefoons. Het ontwerp van de Huawei P20 en P20 Pro doet denken aan die van de iPhone X vanwege de camera aan de bovenkant in midden van het scherm. Het ontwerp van de telefoon kan tevens op positieve wijze beïnvloed worden door een omringend hoesje. De Huawei P20 (Pro) heeft echter ook een balk aan de onderkant van het beeldscherm met als groot voordeel een daar geplaatste vingerafdrukscanner. Deze scanner werkt razendsnel en kan daardoor als echte toevoeging worden gezien. Met daarbij een goed, werkende gezichtsherkenning is de Huawei P20 (Pro) uiterst goed beveiligd. Vandaar dat het van belang is dat een hoesje voor de telefoon goed om alle uitsparingen heen loopt. Als gevolg hiervan zijn alle hoesjes uit ons assortiment met veel aandacht geselecteerd op uitsparingen en kwaliteit. Net als hoesjes zijn de telefoons van de Huawei P20-serie verkrijgbaar in groen paarse en blauwe variant en onderscheiden zich daarmee ook van andere aanbieders van smartphones. Het ontwerp van de Huawei P20-serie is al met al gelikt en draagt bij aan optimale beveiliging van de toestellen. Waar beveiliging van het toestel belangrijk is, geldt dit uiteraard ook voor de bescherming van de telefoon. Hier kan een hoesje aan bijdrage door de achter- zijkanten en eventueel de voorkant te dekken. Alleen wat zijn nog meer goede redenen om voor goede bescherming te zorgen?

Hoge dynamische foto's met de Huawei P20

De camera van de Huawei P20 (Pro) kan allereerst fraaie camera’s maken in het donker mede door de sluiter van 6 seconden. Hierdoor neemt de camera direct het eerste beeld op van de omgeving om deze vervolgens scherp te stellen en de juiste hoeveelheid licht in te brengen. Hierdoor kunnen mooie foto’s op bijvoorbeeld festivals of in natuurgebieden gemaakt worden. Wanneer foto’s van de Huawei P20 (Pro) en een ‘echte’ fotocamera worden vergeleken, wordt duidelijk dat deze zelfs van eenzelfde kwaliteitsniveau zijn. Het maken van foto’s in details is daarom ook mogelijk van bijvoorbeeld een telefoonhoesje of lieveheersbeestje. Alleen daarom verdienen deze toestellen al bescherming met een hoesje voor de telefoon. Foto’s van de Huawei P20 Pro zijn echter niet altijd betrouwbaar op het gebied van hoogwaardige kwaliteit. De foto’s kunnen namelijk nog weleens inconsistent zijn door bijvoorbeeld een te hoog contrast, te overdreven HDR (High Dynamic Range: overbelichting), te weinig licht of te veel beweging. Hierdoor zijn de foto’s niet altijd realistisch. Dit is uiteraard niet meer dan logisch omdat het simpelweg een fotocamera in een telefoon betreft een geen echte fotocamera is. Vandaar dat de camera van de Huawei P20 (Pro) een absolute plus is en daardoor belangrijk is om te beschermen met een hoesje voor de telefoon.

Beeldstabilisatie

En hoe zit het met de videocamera? Het beeld is scherp, de kleuren zijn mooi en het totaal plaatje is goed. Full-HD heeft het beeld bovendien goede beeldstabilisatie. Hierdoor maakt de Huawei P20 (Pro) video’s van goede kwaliteit. In sommige beeldfragmenten zijn echter hervormingen waar te nemen. Hierdoor wordt de hoogwaardige kwaliteit van video’s niet voor de volledige 100% gewaarborgd. Als gevolg hiervan geldt net als bij de fotocamera: voor een telefoon is de videocamera uitstekend. De videocamera van de Huawei P20 (Pro) is dus top en daarmee nog een goede reden om dit toestel te bedekken met een hoesje. Alleen heeft de Huawei P20-serie naast een scala aan voor- ook nadelen?

Een stevige batterij-accu

Voor de echte fijnproevers kan de Huawei P20 (Pro) niet draadloos opladen. Hierdoor dienen de toestellen verplicht aan een koord opgeladen te worden. De 3,5 mm aansluiting is tevens een lichtelijk gemis. Deze bevindt zich normaal gesproken onder aan een toestel en maakt het mogelijk om bijvoorbeeld zowel muziek te luisteren als op te laden. Bij de Huawei P20 (Pro) is het dus niet mogelijk om deze twee activiteiten te combineren. Maar niet getreurd: de Huawei P20 (Pro) heeft een uitstekende batterij met een capaciteit van 4000 mAh. Hierdoor is het mogelijk om ongeveer 10 uur gebruik te maken van de telefoon zonder deze op te laden. Wat dat betreft is het dus mogelijk het toestel overdag te gebruiken en ’s nachts aan de oplader te koppelen. Hierdoor hoef je geen interactie met vrienden of leuke en coole filmpjes te missen. Dat in combinatie met een keurige software-update van Huawei heeft het toestel een overvloed aan positieve ten opzichte van mindere specificaties. De Huawei P20 (Pro) heeft dus iets mindere kanten met het gemis van een 3,5 mm aansluiting en draadloos opladen, maar heeft daarentegen een flinke batterij-capaciteit. Dit geldt zowel voor de Huawei P20 als P20 Pro. Het enige verschil tussen deze telefoons betreft de grootte, het gewicht en de dikte. Het verschil in grootte bedraagt 15,5 (P20 Pro) om 14,9 cm (P20) met een gewicht van 180 (P20 Pro) om 165 gram (P20). Daarbij is de Huawei P20 Pro net iets dikker als de Huawei P20 (8 om 7,8 mm). Kortom: Huawei heeft met de P20-serie een fraaie reeks aan telefoons op de markt gebracht. Bescherm deze daarom met een hoesje en profiteer van onze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P20 Lite hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P20 Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P30 hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies