sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

 


Bezig met laden...

Telefoonhoesjes - Huawei P20 Lite (2019)

De Huawei P20 Lite (2019) weegt 178 gram inclusief batterij, heeft een plastic body, glazen voorkant, optische beeldstabilisatie en is spatbestendig. Spatbestendig betekent dat de telefoon extra afdichtingen heeft om te beschermen tegen waterspetters, regendruppels en stof. Uiteraard kan een telefoonhoesje ook bijdrage aan bescherming hiertegen. Zelfs een waterdicht telefoonhoesje behoort tot de mogelijkheden om de telefoon volledig tegen water te beschermen. Zeker geen slecht idee aangezien moderne telefoons steeds meer functies krijgen, deze steeds meer gebruikt worden en de risico’s op mogelijke schade hierdoor toenemen. Bescherm de Huawei P20 Lite (2019) daarom altijd met een telefoonhoesje. Een hoesje zorgt niet alleen voor goede bescherming, maar ook voor extra grip. Handig als het bijvoorbeeld een beetje begint te regenen en het toestel glad wordt. Neem daarom geen risico, ga voor de juiste bescherming en bekijk alle robuuste hoesjes op deze pagina!

Trillingen worden geneutraliseerd door optische stabilisatie

De fotocamera is niet meer weg te denken bij een moderne telefoon en de optische beeldstabilisatie is een van de functies om optimale foto’s te maken. Deze functie signaleert namelijk trillingen van de camera via sensoren. Elke trilling wordt als het ware opgevangen en geneutraliseerd door de camera. Hierdoor worden bewegingen gecorrigeerd en neemt de kans op een scherpe foto toe. Als gevolg hiervan draagt de optische beeldstabilisatie bij aan een maximale foto-ervaring. Een telefoonhoesje is dus wel op zijn plaats om deze fotocamera te beschermen. Het zou bijvoorbeeld eeuwig zonde zijn als de telefoon valt en de camera hierdoor beschadigd raakt. Dan is het leed niet te overzien en werkt de fotocamera mogelijk niet meer. Een hoesje dekt de fotocamera mooi en strak af, waardoor deze goed beschermd is en toch optimaal in gebruik is. Ga daarom altijd voor een telefoonhoesje!

Maximale frame rate voor video-opnames

Waar de Huawei P20 Lite 2018 een 1080 bij 30 frame rate (fps) video-opname kwaliteit heeft, is de fps bij de 2019-versie 2160 bij 30. Fps geeft aan hoeveel beelden per seconden worden weergegeven door de camera. Hoe hoger de fps-waarde is, des te scherper de opname kwaliteit is. Met 2160 bij 30 scoort de Huawei P20 Lite (2019) dus aanmerkelijk beter als de 2018-versie. Vandaar de vraag: is de video-opname kwaliteit van de Huawei P20 Lite (2019) nou zo goed of is die van de 2018-versie nou zo matig? Uit ervaring blijkt dat video’s opgenomen met de 2018-versie worden ervaren als prima beeldmateriaal. Niet extreem scherp, maar wel wat verwacht mag worden van een telefoon. De Huawei P20 Lite (2019) doet hier dus een schepje bovenop door met een hogere resolutie te werken. De video-opname is van hoge kwaliteit en daarmee is de eerste stap van een goede video gezet alvorens deze bewerkt wordt. Videobewerking kost vaak veel tijd en daarom is een App zoals FilmoraGo zeker een aanrader om bijvoorbeeld muziek toe te voegen, bij te snijden, roteren, overgangen te maken en instellingen aan te passen. De video-bestanden worden bovendien met goede kwaliteit geëxporteerd, zodat de videokwaliteit behouden blijft. De Huawei P20 Lite (2019) heeft al met al een uitstekende video-functie en de FilmoraGo app werkt prima om video’s te bewerken. Deze telefoon verdient daarom zeker bescherming. Wacht daarom niet langer en kies een fijn telefoonhoesje en profiteer van deze voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de Huawei P20 hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P20 Pro hoesjes!
Bekijk het assortiment van de Huawei P20 Lite (2018) hoesjes!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies