sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Apple iPhone 12

Een telefoonhoesje voor de iPhone 12 wordt altijd aangeraden vanwege mogelijke val- of stootschade. Bovendien is de iPhone 12 een fraaie telefoon met een 6.1 Inch beeldscherm. Waar de iPhone 11 een LCD-beeldscherm heeft, maakt de iPhone 12 gebruik van een OLED-beeldscherm met als gevolg een duidelijk hogere resolutie. Hierdoor worden graphics en andere beelden nog scherper en kleurrijker weergegeven. Uiteraard draagt de A14 Bionic-processor met een hoge laadsnelheid bij aan een soepele en snelle werking van beeldweergaves. Voorbeelden hiervan zijn het afspelen van video’s of games. Des te meer reden om deze telefoon met een hoesje te beschermen. Alleen hoe sterk is de iPhone 12 van zichzelf en hoe waterbestendig is deze telefoon?

IP68-classificatie voor iPhone 12

De iPhone 12 heeft het label van waterbestendigheid en zou dus een ongelukkige duik in een rivier, zwembad of toilet moeten weerstaan. De IP68-classificatie staat voor volledige waterdichtheid en dat zou dus betekenen dat de iPhone 12 optimaal beschermd is tegen water. Apple geeft echter aan dat de telefoon maximaal 30 minuten onderwater kan met een maximale diepte van 6 meter. Onderzoek bevestigd dat de telefoon springlevend is na een duik van de genoemde tijd en diepte. Na het afdrogen van de telefoon wordt direct duidelijk dat het touchscreen-scherm goed werkt en de knoppen allemaal goed functioneren. Verder doet de camera het ook nog prima en toont deze geen beslaande sporen. Ook staan alle bestanden nog keurig op de telefoon. Kortom: de iPhone 12 kan onder water tegen een flinke stoot en behoudt alle mogelijke functies. Dit is uiteraard geen reden om de telefoon bewust onder water te houden. Wel wordt ten alle tijden aangeraden een telefoonhoesje te gebruiken om onvoorziene schade te voorkomen.

Grenzen verleggen van telefoon

Waar de iPhone 12 keurig aan de IP68-classificatie voldoet, is nog altijd de vraag wat de maximale watergrens van deze telefoon is. Vandaar dat tijdens diepgaandere onderzoeken de iPhone 12 tot een diepte van 20 meter is ondergedompeld met een maximale tijdsduur van 40 minuten. Na het bovenhalen en afdrogen wordt direct duidelijk dat de telefoon nog aangaat, de touchscreen-functie goed werkt evenals de camera’s. Alleen de luidspreker laadt iets van demping horen en is vooralsnog het enige minpuntje. De iPhone 12 verdient alleen hierom al een telefoonhoesje. Al met al kan deze test van 20 meter diep als geslaagd bestempeld worden. Of toch niet? Achteraf blijkt dat de camera beslagen is en de telefoon moeilijk aangaat na nog een laatste test. Zelfs een herstart via de iMac mag niet baten om de telefoon in het home-scherm te krijgen. De derde watertest blijkt dus in eerste instantie te hevig te zijn voor de iPhone 12. Uiteraard een totaal logisch gevolg van meerdere keren IP-waarde grenzen verleggen. Uit het onderzoeksresultaat kan zelfs gesteld worden dat de iPhone 12 waterbestendiger is als in eerste instantie aangeven. Wat ons betreft is de iPhone 12 dus meer als geslaagd voor de watertest. Bescherm deze kanjer daarom met een telefoonhoesje!

Tweede inlog-verificatie

Veiligheid van smartphones heeft prioriteit en Apple voegt nu een toegangsfunctie toe aan de iPhone 12 welke in combinatie met de AppleWatch werkt: FaceID 2.0. Bij de iPhone 11 was inloggen makkelijk door het gezicht van de gebruiker te scannen. Hierdoor was het invoeren van een wachtwoord verleden tijd en ging inloggen erg snel. Toch ligt manipulatie altijd op de loer en vandaar dat Apple de mogelijkheid biedt om FaceID te bevestigen met de AppleWatch. Hierdoor kunnen gebruikers van zowel de iPhone 12 als Apple Watch eerst inloggen met FaceID en vervolgens met een tweede verificatie via de Apple Watch de inlog bevestigen. Al met al een interessante, handige en innovatieve functie van de iPhone 12. Wacht daarom niet langer en bescherm deze telefoon met een hoesje. Check hier alle voordelen:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 12 Mini
Bekijk het assortiment van de iPhone 12 Pro
Bekijk het assortiment van de iPhone 12 Pro Max


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies