sterren +350 beoordelingen
• Dezelfde dag verzonden
Klantenservicesupport_agent
filter_list

Filter

  1 / 2  Bezig met laden...
   1  2  

Telefoonhoesjes - Apple iPhone 12 Pro

Voorkomen is beter als genezen en dat geldt ook zeker voor de mogelijke schade van de iPhone 12 Pro. Een telefoonhoesje beschermt dit toestel tegen een ongelukkige val en kan schade in welke vorm dan ook voorkomen. Hierdoor wordt de kans op een reparatie nihil en kan een flinke kostenpost bespaard worden. Dit is dus zeker reden om de iPhone 12 Pro goed te beschermen. En bescherming verdiend deze telefoon zeker vanwege de duurzamere productiemethode ten opzichte van bijvoorbeeld de iPhone 7. Apple gebruikt veelal gerecyclede materialen zoals tin en plastic. Het moederbord bestaat bijvoorbeeld voor 100% uit gerecycled tin materiaal. En plastic is voor 35% gerecycled en wordt in meerdere delen van de telefoon gebruikt. Om tot de eindmontage te komen wordt hernieuwbare energie gebruikt. Deze energie wordt opgewekt via natuurlijke bronnen en wordt ook wel groene energie genoemd. Apple wordt al met al steeds duurzamer in productie en dit is des te meer reden om de iPhone 12 Pro met een telefoonhoesje te belonen. Uiteraard zijn ook duurzame telefoonhoesjes verkrijgbaar!

Bescherm het Retina OLED-beeldscherm

Het design van de iPhone 12-Serie bestaat uit meerdere premium materialen zoals smal glas aan de achterkant. Hierdoor voelt de telefoon hoogwaardig en glad aan. Verder bestaat het buitenframe uit roestvrij staal, waardoor de telefoon sprankelend over komt. Wel zijn vingerafdrukken snel terug te vinden op het buitenframe en is deze ook kwetsbaar bij een mogelijke val. Wacht daarom niet langer en bescherm de iPhone 12 Pro met een hoesje. Zeker gezien de telefoon door stijlvolle materialen zwaarder wordt en de kans op een val toeneemt. Hierdoor kan bijvoorbeeld het Super Retina XDR OLED-bescherm een flinke barst oplopen. Als gevolg hiervan is het niet meer mogelijk een goede serie of film op dit 6.1 Inch beeldscherm te kijken. Vandaar dat Book case telefoonhoesjes zowel de achter-, zij- als voorkant van de telefoon beschermen. Hierdoor wordt de iPhone 12 Pro volledig beschermd bij een val en kan deze met een gerust hart gebruikt worden. Ga daarom voor de beste telefoonhoesjes!

Ruimtebesparend denken

In september 2020 werden zowel de iPhone 12-serie als IOS 14 besturingsfunctie uitgebracht door Apple. Deze besturingsfunctie heeft onder andere als doel om ruimtebesparend te denken door bijvoorbeeld Siri niet over het gehele beeldscherm te vertonen. In plaats hiervan wordt een klein pictogram aan de onderkant van het scherm getoond. Uiteraard is Siri verder wel net zo aanwezig als bij eerdere besturingssystemen. En maar goed ook want Siri is slimmer als ooit tevoren en geeft antwoord op een groter aantal vragen als voorheen. Bescherm de iPhone 12 Pro daarom met een telefoonhoesje! De berichten-app op IOS 14 is verder zo gemaakt dat de gebruiker belangrijke berichten kan vastzetten. Hierdoor staan de belangrijkste berichten bovenaan en is snelle respons mogelijk. Antwoorden kan ook met nieuwe memoji’s door variaties in leeftijden, gezichtsuitdrukkingen en kapsels. Deze zijn door extra spierconstructies en gezichtsuitdrukkingen gevarieerder als ooit tevoren. Kortom: Apple heeft met de iPhone 12 Pro een innovatieve telefoon van formaat ontwikkeld met mogelijkheden betreft IOS 14, duurzaamheid en stijlvolle beeldweergaves. Bescherm de iPhone 12 Pro daarom met een telefoonhoesje en geniet zonder zorgen van dit toestel. Profiteer bovendien van deze voordelen en ga voor het leukste telefoonhoesje:

  • Gratis verzending in Nederland en België
  • Standaard lage prijs voor alle producten
  • Retourneren binnen 28 dagen
  • Dezelfde dag verzonden indien besteld voor 17:00 uur
  • Goede kwaliteit van alle producten
  • Webshop keurmerk met uitgebreide keuring
  • Klantenservice van 09:00 tot 17:00 uur

Bekijk het assortiment van de iPhone 12 Mini
Bekijk het assortiment van de iPhone 12
Bekijk het assortiment van de iPhone 12 Pro Max


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste exclusieve kortingen en de beste aanbiedingen.

Inschrijven
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies